Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘FC Groningen, PSV en Vitesse strijden om krabbel Peruaans international’

Laatste update:

FC Groningen was in de afgelopen seizoenen al een aantal keer dicht bij het aantrekken van Édison Flores, speler van Universitario de Deportes in zijn thuisland Peru. Vanwege de financiële eisen van de international liep de deal eerder echter stuk, al hebben de Groningers de komst van Flores nog niet uit het hoofd gezet.

/

Scouts van de Trots van het Noorden houden de verrichtingen van Flores op de Copa América Centenario namelijk goed in de gaten. Groningen is echter niet de enige Nederlandse club die zijn scouts naar de Verenigde Staten heeft gestuurd om Flores te bekijken: PSV en Vitesse zouden namelijk ook graag een gooi doen naar de diensten van de Peruaan, zo meldt El Bocón.

Flores speelde al eerder in Europa: in twee seizoenen in dienst van Villarreal B kwam de man met de weinig vleiende bijnaam Orejas (oren, red.) tot 7 doelpunten in 44 duels. Hoeveel Universitario precies wil zien voor de vleugelspits is niet bekend.

Édison Flores zou een goede aanwinst zijn voor de Eredivisionisten

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Welkom terug! | PSV
Reacties

Goede speler, maar ik zou niet weten waarom PSV voor deze speler belangstelling zou hebben. PSV heeft genoeg opties op het middenveld met Guardado, (waarschijnlijk) Van Ginkel, Propper en Hendrix. Tenzij één van deze spelers vertrekt, heeft PSV naar mijn mening geen behoefte aan deze speler.

Als ik één van deze 3 clubs zou moeten kiezen die deze speler het meest nodig heeft, zou ik voor FC Groningen kiezen. Dit jaar geen buitengewoon goed seizoen gedraaid en de Europa League verspeeld. Hebben echt behoefte aan een aanvallende speler met veel creativiteit. Vitesse krijgt dit soort spelers meestal wel van Chelsea en PSV heeft geen nieuwe spelers nodig.

5 juni 2016 om 17:42

Flores is een buitenspeler!

5 juni 2016 om 17:47

Waarom staat er dan in het artikel: aanvallend ingestelde middenvelder?!

5 juni 2016 om 18:04

Ik lees toch echt vleugelspits.

5 juni 2016 om 18:34

En het is ook een vleugelspeler met fabelachtige bewegingen. Zag laatst wat van hem voorbij komen op Eurosport, vraag me wel af of hij er genoeg rendement uit kan halen...

5 juni 2016 om 18:54

Zie PSV hem nog wel kopen om vervolgens hem voor 1 seizoen aan zijn huidige club te verhuren. Hebben nu voldoende geld en volgend jaar ben je Propper sowieso kwijt als hij zo door gaat.

5 juni 2016 om 23:37

Waarom zouden ze een international van 22 verhuren? Zeker als je beseft dat PSV met Narsingh en Lestienne heeft moeten inleveren op de flanken...

PSV heeft geen spelers nodig, ze hebben al C en hebben de Eredivisie gewonnen.

FC Groningen heeft een normaal seizoen gespeeld, maar zouden winst hebben aan een nieuwe buitenspeler.

Vitesse heeft geen slecht of goed seizoen gespeeld maar hebben geen behoefte aan een nieuwe toevoeging aan de selectie.

5 juni 2016 om 18:10

Als je met C Champions league bedoelt, waarom zou PSV geen spelers nodig dan? En waarom zou je geen spelers nodig hebben wanneer je kampioen geworden bent. Als je elk seizoen kampioen wil worden of overwinteren in de CL heb je juist spelers nodig om de selectie te verbreden of om er beter op te worden. Jammer voor FC Groningen maar als je er in 4 jaar niet in slaagt om een speler over te nemen moet je jezelf misschien ook maar is achter de oren krabben.

5 juni 2016 om 19:22

Geen spelers nodig? Iedere club moet zich ieder jaar weer versterken als dit mogelijk is. Doorselecteren, spelers met eenjarig contact verkopen (als ze niet willen verlengen). Spelers die niet hebben voldaan verkopen. En dan is het logisch dat je versterkingen aantrekt. Ken deze speler niet, dus weet niet oog het een daadwerkelijke versterking is. Maar mocht dit het geval zijn dan gewoon doen!

Al vier jaar lang de vermeende interesse van de FC. Maar constant geen overgang, de media daar, niveau lik me vestje

groningen is alle 4 jaar met hem bezig maar hij wil in zijn cotracht staat dat hij altijd speelt daar om gaat het all 4 jaar niet door hoor
gaan ze daar weer achter aan niet doen

5 juni 2016 om 18:27

Volgens mij kan je zoiets in je contract niet eens afdwingen. Niemand.

Met Luiz Beto da Silva al in dienst lijkt me dat een prima argument om deze Flores ook over de streep te trekken om naar Eindhoven te komen. Logische zet ook, want Luciano Narsingh zal hoe dan ook zijn laatste wedstrijd wel gespeeld hebben voor Psv, terwijl ook Maxime Lestienne niet terugkeert. Hou je over Pereiro, gelegenheidsvleugelspeler Locadia, Bergwijn en Da Silva. Daar kan best nog wel eentje bij dus.

Wel goede optie voor psv als vervanger van narsingh alhoewel narsingh nog niet definitief weg is kan je daar toch wel vanuit gaan

Hij was zelfs met een FC Groningen shirt aan gefilmd op het vliegveld en vertrok als nog naar Villarreal. PSV/Groningen worden altijd extra snel gelukt vanuit dat continent maar dat wil nog niet zeggen dat die clubs echt interesse hebben. Die zaakwaarnemers daar kun je beter niet altijd even serieus nemen )p.

Is het niet Peruviaans?

5 juni 2016 om 22:23

Officieel wel. Maar dat snapt niemand, dus mag Peruaan tegenwoordig ook. Zelfde geval als met museums. De Nederlanders konden maar niet begrijpen dat het musea was, dus mag museums tegenwoordig ook.

Hopelijk kunnen wij hem halen als vervanger voor Olyniik. Rashica en deze (sierlijke, blijkt) Flores op de flanken. Geweldig! Zie het alleen niet gebeuren ivm de interesse van PSV..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren