Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Excelsior heeft beet: ‘Ik heb geen zin om terug te kijken, ik kijk vooruit’

Laatste update:

Terell Ondaan kreeg geen nieuw contract bij Willem II en dat is koren op de molen van Excelsior. De club uit Rotterdam hengelt de 22-jarige aanvaller transfervrij binnen en Ondaan zegt dat hij ‘erg veel zin heeft’ om zich bij Excelsior te laten zien.

/

Het voorbije seizoen kwam Ondaan, die tot medio 2019 tekent, minder in actie bij Willem II. Hij kampte met een vervelende blessure. “Dat is geweest, ik heb geen zin om terug te kijken. Ik kijk liever vooruit en wil veel spelen en vertrouwen krijgen. Dat is ook wat Excelsior en de trainer willen en ik ben ze daarom heel dankbaar voor deze kans”, klinkt het.

“Excelsior leeft, dat heb ik gemerkt toen ik hier vorig jaar met Willem II was. De tribunes zaten goed vol en de club is nu bezig met uitbreiding van het stadion. Er zitten misschien minder mensen dan bij Willem II, maar dat zegt me niets. De club is ambitieus, dat is het belangrijkste. Excelsior speelt bovendien voor het derde seizoen in de Eredivisie.”

Denk je dat Terell Ondaan het goed gaat doen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Goede aankoop van Excelsior als vervanger van Kuwas. Denk dat Ondaan positief kan verrassen, want deed het erg goed voor zijn blessure bij Willem II. Was ook enigszins verrast door het feit dat er niet verlengd werd in Tilburg.

8 juli 2016 om 16:04

Kuwas weg bij Excelsior dan??

8 juli 2016 om 16:11

ja, naar Heracles gegaan.
Denk ook dat dit een goede vervanger kan zijn.

8 juli 2016 om 20:22

Goeie stap hoor voor hem. Jammer voor Excelsior maar met ondaan wel een leuke vervanger

8 juli 2016 om 20:22

Goeie stap hoor voor hem. Jammer voor Excelsior maar met ondaan wel een leuke vervanger

pardon!? zijn contract niet verlengd? Hij heeft een voorstel gehad van de club maar die heeft hij geweigerd. verder aardige speler hoor maar nooit meer zijn niveau gehaald.

incidenteel een leuke actie waardoor mensen denken dat het 'een goeie' is, maar overall een speler waar je de oorlog (zeker in strijd tegen degradatie) absoluut niet mee wint.

Prima speler voor de Eredivisie.

Kan met zijn snelheid aardig wat forceren.

Voor een club als Utrecht was dit ook een aanwinst geweest, maar denk dat alleen Excelsior wilde gokke op een speler die een lange blessure achter de rug heeft.

Weer een speler die goed bij het huidige FC Twente had gepast.
Zo frustrerend om speler na speler weggekaapt te zien worden, zolang Ziyech er nog zit kunnen we niks.

ON: Voor excelsior prima aankoop! Goede versterking, snel in de omschakeling. Past prima bij de Kralingers.

8 juli 2016 om 16:50

Wees blij dat je nog bestaat...

Wat leuk voor ondaan dat hij een club heeft gevonden. Goede speler hopelijk blijft hij fit.

Bij Willem II niet verlengen omdat je vind dat ze niet genoeg betalen ondanks dat je bijna een jaar niet hebt kunnen spelen door je blessure en dan naar Excelsior gaan. Lekker dankbaar. Lijkt me ook stug dat ze bij excelsior meer betalen. Na zijn blessure ook niet meer echt gepresteerd.

Begrijp er niets van dat het contract bij Willem II waar hij op handen werd gedragen niet wilde verlengen en dan wel voor Excelsior kiest. Als hij nu een goed seizoen achter de rug had, maar hij is niet meer op het niveau van voorheen gekomen. Beetje ondankbaar of speelt er meet. Blijft raar.

Goede actie in huis, snelheid, goede voorzet, hier krijgt Willem II nog spijt van want die zijn nog zoekende naar buitenspelers. In mijn ogen Degradatiekandidaat no 1

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren