Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eredivisie-wedstrijd zonder topscorers aan de aftrap levert geen goals op

Laatste update:

De competitiewedstrijd tussen sc Heerenveen en FC Twente heeft vrijdagavond geen winnaar opgeleverd. In het Abe Lenstra Stadion troffen de bezoekers tweemaal de paal en bleef het bij 0-0. Daardoor wacht Twente al vijf wedstrijden op een overwinning. De ploeg van Ron Jans staat op de achtste plek met 37 punten; Heerenveen staat elfde met 34 punten.

Jans verraste door Danilo na elf opeenvolgende basisplaatsen op de bank te laten beginnen. De clubtopscorer worstelt met zijn vorm en werd vervangen door Luka Ilic. Heerenveen trad ook aan zonder zijn topscorer, Henk Veerman, die op het punt staat om vader te worden. Daardoor was Siem de Jong de spits van de bezoekers. De eerste kansjes waren voor Twente: een kopbal van Dario Dumic en een inzet van Jesse Bosch vlogen over. Luciano Narsingh wist zijn oude ploeg geen pijn te doen met een hard schot in de negentiende minuut.

Na een halfuur kwam Heerenveen met de schrik vrij. Jan Paul van Hecke verspeelde de bal achterin, waarna een grote kans voor Narsingh ontstond. Met een uiterste krachtsinspanning bracht Van Hecke echter zelf redding op de doellijn en maakte hij zijn fout goed. Vervolgens schoot Bosch op de paal na voorbereidend werk van Queensy Menig. Heerenveen speelde geen sterke eerste helft, al was Joey Veerman in de as van het veld een lichtpuntje.

Ook in de tweede helft werd niet gescoord. Joël Drommel bracht redding op een schot van De Jong, terwijl Bosch en Ilic aan de overzijde mogelijkheden op de openingstreffer onbenut lieten. Een kwartier voor tijd viel Danilo in, maar ook hij kon niet voor de beslissing zorgen. In de blessuretijd liftte Menig de bal over de keeper, waarna zijn inzet op de binnenkant van de paal belandde. Namens Heerenveen schoot Arjen van der Heide recht op Drommel en dus bleef het bij 0-0.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De lamme tegen de blinde. Twente zonder scorend vermogen (zo gaat Narsingh volgens mij nooit meer scoren - zie ook die wedstrijd tegen Feyenoord) en Heerenveen zonder diepgang.

Frappant vind ik dat Bruggink zo enorm lyrisch is over Schone en Veerman. Als die twee echt zo goed zijn verwacht ik wel dat je iets dominanter bent tegen FC Twente.

19 maart 2021 om 22:02

Het ziet er natuurlijk heel sierlijk uit bij die twee als ze aan de bal zijn. Zonder bal doen ze niet veel en ik vond Twente echt wel de overhand hebben op het middenveld vandaag.

19 maart 2021 om 22:17

Bruggink is altijd voor de tegenstander als het twente aangaat. Ik heb het niet gezien bij die 2, middenveld Twente was echt veel beter, zeker eerste helft Brama en Zerouki. Vond schone enorm tegenvallen, juist tegen onze 3 verdedigend ingestelde middenvelders. En veerman toch niets bijzonders vandaag.

19 maart 2021 om 22:21

Bruggink is toch niet anti Twente? Hij ziet gewoon graag echte voetballers aan het werk en heeft minder met harde werkers, dat kan. Ik vond Zerrouki overigens ook weer heel goed, hij is zo fel in de duels en scherp om ballen te onderscheppen, heerlijk om te zien.

19 maart 2021 om 22:49

Dat zeg ik toch ook niet? Hij heeft het over Veerman en Schone, maar die waren toch gewoon heel matig, hij geeft geen aandacht aan Brama en Zerouki die die 2 spelers volledig wegspeelden de eerste 45 minuten. Hij zegt vrijwel nooit iets positiefs over Twente. Veels te bang dat men hem als Tukker ziet.

Ik moet Vegositan en andere Feyenoorders toch gelijk gaan geven. Narsingh kan er he-le-maal niets van. Ongelooflijke dat hij weer 90 min mag blijven staan als je bedenkt dat je 5 wissels hebt.

Twente heeft vandaag prima gespeeld en had moeten winnen van Heerenveen. Helaas breekt het gebrek aan scorend vermogen ons weer op.

19 maart 2021 om 22:16

Ik weet nog dat Narsingh in de B's van Heerenveen speelde. Hij rende iedereen voorbij en scoorde aan de lopende band. Mensen kwamen bij thuiswedstrijden van de Bjeugd speciaal om hem te zien: "die Narsingh is echt een talent". Maar ja, sinds zijn kruisband blessure bij PSV is hij sindsdien niet meer wat hij was. En heb je nu dus helemaal niets aan deze anekdote.

19 maart 2021 om 22:23

Ik vind het een leuke anekdote hoor en ik geloof het ook wel want Narsingh was ooit echt wel een hele bruikbare speler in het eerste van Heerenveen. Helaas is daar nu niets meer van over.

19 maart 2021 om 23:49

Het is toch jammer. In het verleden had je bij Heerenveen het supertrio rondlopen: Narsingh-Dost-Assaidi. Ik vond dat toch wel erg gaaf om te zien, had toentertijd veel sympathie voor Heerenveen. Van Narsingh is niets meer over, Dost is de enige die het nog goed doet en Assaidi.. Joost mag weten waar daar mee gebeurd is.

19 maart 2021 om 23:58

Dat was echt een top trio voorin ja. In het top seizoen 2011/2012 waren ze samen goed voor 50 doelpunten. (dost: 32, Assaidi: 10 en Narsingh: 8). En eigenlijk hoorde daar de super goede nummer 10 ook nog bij, Djuricic, ''de Messi van de Balkan''. Jammer dat er zo weinig over is gebleven van hen. Djuricic en Dost spelen nog wel goed op hoog niveau, maar met Narsingh is het helemaal niks meer en Assaidi zit al anderhalf jaar zonder club.

Twente had minimaal één keer moeten scoren, zo zonde

Eerste helft leek het een gratis overwinning te worden. Twente speelde die helft zeer goed en had er minimaal 2 moeten maken. Brama en Zerrouki speelden geweldig, jammer dat Brama vlak voor rust geblesseerd moet afhaken. Tweede helft slordig en begon het weer op het twente van de afgelopen wedstrijden te lijken. Heel zonde om hier niet de 3 punten mee te nemen. Drommel man of the match bij espn, die gaat richting de 7 miljoen.

19 maart 2021 om 23:09

Drommel onderscheidt zich wel vandaag hoor. Wel 1 hele redding.....

20 maart 2021 om 06:17

Het is sowieso belachelijk hoe weinig speeltijd Van Leeuwen krijgt. Gaat momenteel meer dreiging vanuit dan elke speler bij de eerste elf.

20 maart 2021 om 09:28

Helemaal eens en ik snap het ook gewoon niet. We missen duidelijk goals en als een iemand heeft laten zien dat wel te hebben is het Van Leeuwen die in zijn spaarzame speelminuten 3x gescoord heeft. Verder fijne speler om naar te kijken maar speelt met risico en daar houden trainers helaas niet van. Ik heb Jans hoog zitten maar mag hopen op meer kansen voor Van Leeuwen.

Jans snapt er echt helemaal geen niks van. Danilo voor Illic ipv Narsingh. Dan WIL je niet winnen...

19 maart 2021 om 22:13

Jans wil Narsingh gewoon zijn moreel hooghouden en hem steunen door hem niet te wisselen. Maar ik denk dat Jans zelf ook wel ziet dat Narsingh niet je-van-het is.

20 maart 2021 om 01:50

Ik had juist gehoopt dat Jans, aangezien hij volgend seizoen weer trainer is, meer toekomstperspectief zou geven aan de jeugd. Helaas werd er weer veel en veel te laat gewisseld en kreeg juist de jeugd geen kans. Ik heb eerlijk gezegd liever dat de jonge spelers meer ervaring hebben dan een (terechte) overwinning. Heb overigens de overtuiging dat Van Leeuwen meer had gebracht dan Narsingh.

Weer 2 punten laten liggen tegen een ontzettend zwak Heerenveen. Niet dat Wij zo goed waren, maar we probeerden het nog, 2 keer paal en nog een paar goede kansen. Gewoon onnodig 4 punten laten liggen tegen Heerenveen dit seizoen. Kan net straks het verschil maken. Wanneer je erover nadenkt is het ook wel logisch dat je 12x niet wint. Het is bij ons wachten op een bevlieging van Menig. Narsingh kan er echt helemaal niets van, Ilic is geen spits en dan staat er met Roemeratoe, Zerouki en Bosch echt 0,0 creativiteit en scorend vermogen op het middenveld. Verdedigend aardig en leuk dat ze alle 3 uit de eigen opleiding komen, maar 2 doelpunten in 20 wedstrijden is echt heel matig. Danillo mag van mij wel terug, wat een slappe hap om zo in te vallen, dan begrijp je echt niet waarom je er naast staat.Waarom haal je ilic eraf ipv Narsingh? Ga lekker met Bosch op rb ballen, ilic op 10, Menig links en Danillo in de spits of begin met van Leeuwen ipv Narsingh. Ongelooflijk dat we ws veel geld betalen voor Narsingh terwijl je 1 van de grootste talenten van Leeuwen achter de hand hebt.

19 maart 2021 om 22:24

Ik zou zelf kiezen voor bosch op 10 en ilic op rb, ilic leek heel erg op zijn gemak vandaag in zijn hangende rol, bosch zijn sterke punt vind ik zijn loopvermogen en wilskracht, bij hem nog een kwestie van scherpte lijkt het maar kwam vandaag als lopende speler vaak gevaarlijk in de 16. Daarnaast maakt het je wisselopties een stuk groter, wanneer menig, ilic of bosch niet in de wedstrijd zit kun je gewoon v leeuwen/narsingh/abass (in deze volgorde) erin brengen zonder al te veel positiewisselingen.

19 maart 2021 om 22:43

Ik vind Bosch gewoon een groot probleem op 10. Werkt hard, maar geen creativiteit en geen scorend vermogen op 10, waardoor je 3 voorste spelers ook gewoon minder zijn. Juist met die snelheid is een steekbal lekker. Bosch moet zich meer gaan richten op de plek van Brama, komt hij veel beter tot zijn recht. Bosch op 10 kan eigenlijk niet.

20 maart 2021 om 01:52

Totaal eens Blaise, hoop ook dat Ilic volgende seizoen er weer bij is. Brama lijkt fysiek "op" te zijn jammer genoeg. Was vandaag één van de betere op het veld.

En wederom een hartstikke slecht pot met weinig gecreëerde kansen. Slecht mag van mij wel trouwens, maar als je het ook niet spannend of aantrekkelijk kan maken is er gewoon geen zak aan. We kunnen niks creëeren. Misschien dat je met 3 Joeys in het veld iets kan. Want de rest is bagger. Van der Heide en Hajal volgende keer basis aub. Die willen tenminste wat proberen. De anderen tikken maar wat doelloos rond om vervolgens de bal weer in te leveren.

19 maart 2021 om 22:18

Jullie hebben wel eens betere elftallen gehad inderdaad. Komt wel weer goed! Dit seizoen even uitzitten, Joey Veerman voor de hoofdprijs verkopen en een leuk nieuw elftal samen stellen.

En wederom een hartstikke slecht pot met weinig gecreëerde kansen. Slecht mag van mij wel trouwens, maar als je het ook niet spannend of aantrekkelijk kan maken is er gewoon geen zak aan. We kunnen niks creëeren. Misschien dat je met 3 Joeys in het veld iets kan. Want de rest is bagger. Van der Heide en Hajal volgende keer basis aub. Die willen tenminste wat proberen. De anderen tikken maar wat doelloos rond om vervolgens de bal weer in te leveren.

Dit was geen beste wedstrijd. Dit noem je nou zo'n typische 0-0 wedstrijd. Beiden ploegen verdienen geen overwinning en zijn ook niet bij machte om er voor te gaan dan krijg je dus dit. 1 ding is voor mij wel duidelijk geworden vanavond wat ben ik blij als het 1 Juli is. Dan kunnen we Narsingh bij Feyenoord eindelijk definitief van de loonlijst schrappen. Dat scheelt weer een hoop weggegooid salaris. Die laat nu ook weer zien dat het niveau van Twente ook te hoog voor hem is.

19 maart 2021 om 22:38

Oneens, Twente was niet best, maar met 2 ballen op de paal, 2 gigantische kansen van Narsingh en daar tegenover 1 schot van Heerenveen, dan verdien je toch echt de overwinning vandaag, neemt niet weg dat het niet goed was.

20 maart 2021 om 01:53

Je zou eigenlijk al kunnen weten, vanaf minuut 46, dat het vandaag niet de kant van Twente uitging. Hopeloos het scorend vermogen.

20 maart 2021 om 07:54

Hopen op een bevlieging van Menig of Danillo, de rest gaat simpelweg niet scoren.

RUIZ_FCT ik zeg dit al sinds het moment dat FcT deze malloot heeft overgenomen van Feyenoord.

Het enige dat deze gozer ja is hard rennen en voor de rest niets meer. Een goed voorbeeld was in minuut 87 gisteravond.....hij krijgt de bal net op het randje middenlijn hij snelt naar voren en geeft dan een achterlijke halal die voor Danilo moest zijn.... maar Danilo staat daar helemaal niet eens! Ik vraag me op dat moment dan ik af waarom hij niet eens een schot waagt op doel.. en een mogelijke goal of corner als gevolg.

Hij is zo onbekwaam om een voetballer te zijn... ik zou me de haren uit me kop trekken als ik trainer zou zijn van FcT met zo een speler in mijn team.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren