Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eredivisie-revelatie ambitieus: ‘Waarom niet Anderlecht of Standard?’

Laatste update:

Loris Brogno is dit seizoen een van de revelaties van de Eredivisie. De aanvaller maakte in de Eredivisie vijf doelpunten en dinsdag was hij ook trefzeker in het bekerduel met PSV; Sparta Rotterdam won met 3-1. Brogno is ambitieus, zo blijkt uit een vraaggesprek met Voetbalkrant.

/

Een terugkeer naar België sluit de aanvaller niet uit. “Een terugkeer is mogelijk en waarom niet naar een topclub als Anderlecht of Standard? Zij mogen altijd komen aankloppen. Maar momenteel ben ik blij in Nederland, ik heb er plezier en zit goed in mijn vel”, klinkt het.

Sparta Rotterdam nam de 24-jarige Brogno in de zomer van 2015 over van RAEC Mons. In Rotterdam heeft hij een contract tot het einde van het seizoen met een optie voor nog een jaar. Vorig seizoen was hij in de Jupiler League goed voor zestien treffers en twaalf assists.

Loris Brogno is goed genoeg voor een Nederlandse of Belgische topclub

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mwa, vind het niet zo'n opvallende speler. Zie liever El-Azzouzi, aangezien hij andere beter laat spelen ondanks dat hij iets minder scoort.

27 oktober 2016 om 12:31

Hoe doet Azzouzi het bij Sparta? Opvallende afwezige vaak bij de atlas leeuwen. Dat terwijl wij daar niet echt overbezet zijn op de spitspositie

27 oktober 2016 om 12:35

El azzouzi is lang niet zo goed bezig, mist genoeg kansen. Brogno zie ik veel liever voetballen.

27 oktober 2016 om 13:23

Ik vind dat el azzouzi wel goed speelt mist misschien wat kansen maar, creëert ze wel. Laat andere ook wel beter spelen

Goede speler wel, zou leuk zijn voor een club als FC Utrecht of PEC Zwolle. De stap naar de Belgische top is nog eentje te hoog denk ik, maar bij een Nederlandse club die speelt voor plek 5-12 zou ik hem graag willen zien om zich door te ontwikkelen in de Eredivisie.

Leuke speler die zich de eerste wedstrijden in de Eredivisie echt wel laat zien. Ik heb negatief gestemd op de poll, maar die vind ik eigenlijk onzinnig. Het zou best kunnen dat hij gedurende het seizoen zó groeit, dat hij wellicht wel die stap kan maken. Who knows? Voor alsnog zou ik, als ik hem was, lekker door blijven gaan en je ding doen. Sparta speelt leuk, en ik zou het erg leuk vinden als Sparta weer de weg omhoog vindt (daar zijn ze al mee bezig natuurlijk na de promotie vorig jaar)!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren