Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Er zijn contacten, maar ben daar de afgelopen weken niet mee bezig geweest’

Laatste update:

Erwin van de Looi maakte eerder dit seizoen bekend niet door te gaan bij FC Groningen en werd met de Trots van het Noorden uiteindelijk door Heracles uitgeschakeld in de play-offs om Europees voetbal. De trainer kijkt echter toch wel met een goed gevoel terug op zijn laatste maanden in Groningen en vindt dat hij het seizoen tot een succesvol einde heeft gebracht.

/

“Ik wilde het hier bij FC Groningen zo goed mogelijk afsluiten. Dat is niet de finale van de play-offs geworden, maar ik denk toch wel dat we het zo goed mogelijk hebben afgemaakt”, vertelt hij aan het Dagblad van het Noorden. Over zijn toekomst is Van de Looi minder concreet: “Er zijn contacten. Het ene is concreter dan het andere, maar de afgelopen weken ben ik daar totaal niet mee bezig geweest. Nog geen belletje, nog geen berichtje.”

Van de Looi beleefde vorig jaar zijn grootste succes met de Groningers, toen de finale van de KNVB Beker werd gewonnen van PEC Zwolle. De trainer is nu op zoek naar een nieuw avontuur en lijkt een belangrijke kanshebber te zijn om de vrijgekomen stoel van Jurgen Streppel, die naar sc Heerenveen vertrekt, op te vullen bij Willem II.

Denk je dat Erwin van de Looi volgend seizoen aan de slag gaat bij Willem II?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Bedankt voor de beker en veel succes in je verdere carrière..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren