Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Emotionele Guardiola komt niet meer uit zijn woorden na vraag over Agüero

Laatste update:

Josep Guardiola heeft zondagavond zeer emotioneel gereageerd op het aanstaande vertrek van Sergio Agüero. Voor de camera van Sky Sports barstte de manager van Manchester City in tranen uit na afloop van het duel met Everton (5-0). Het was de afscheidswedstrijd van de 32-jarige Agüero, die komende zomer de overstap lijkt te maken naar Barcelona.

“We houden zó veel van hem en hij is echt heel speciaal voor ons”, begon Guardiola met een brok in zijn keel. “Het is zo mooi. Hij heeft me enorm geholpen. We zullen hem nooit kunnen vervangen. Dat is gewoon onmogelijk. Hij is net als Joe Hart en David Silva één van de spelers die deze club gemaakt heeft. In twintig minuten heeft hij zijn kwaliteiten laten zien.”

Agüero luisterde zijn laatste Premier League-wedstrijd voor Manchester City zondag op met twee doelpunten. Hij werd twintig minuten voor tijd als invaller binnen de lijnen gebracht en nam de 4-0 en 5-0 voor zijn rekening. Hij voerde zijn totaal daarmee op tot 184 Premier League-goals voor City, waarmee hij Wayne Rooney (183 voor Manchester United) voorbijstak als de speler met het meeste aantal doelpunten in de Premier League voor één club.

Ook ploeggenoot Phil Foden, die zelf de derde treffer van the Citizens tegen Everton verzorgde, kwam superlatieven tekort om de persoon en voetballer Aguëro te beschrijven. “Het is heel speciaal. Hij komt het veld op en scoort twee keer: dat betekent zó veel voor de fans. Ik zag hem spelen toen ik ballenjongen was en hij maakte veel doelpunten. Scoren is de moeilijkste taak in het voetbal en hij heeft het weet ik hoe lang gedaan. De spelers en de fans gaan hem enorm missen. Ik kijk erg tegen hem op en ik heb veel advies bij hem ingewonnen”, aldus Foden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je kan hem inderdaad niet vervangen, maar denk dat Kane er toch niet ver van zal zitten.

Ik maak me zorgen over de reactie van Zermatt hierop...

23 mei 2021 om 21:24

Die gaat nat.

23 mei 2021 om 21:26

Zermatt is de laatste tijd helaas vaak afwezig, of ik pak niet de juiste artikelen mee.

23 mei 2021 om 21:31

Dan pak je niet de juiste artikelen mee, zojuist een moppenboek uitgetypt onder het artikel van de eindstanden Premier League

23 mei 2021 om 23:38

Dan ga ik die nog maar eens doornemen. Heb er zin in! Zermatt wilt nog wel eens uit onverwachte hoeken komen.

24 mei 2021 om 02:02

Ik wil geen droeftoeter zijn maar dit is provoceren en zelfs "pestgedrag" van de bovenste plank.Dat het 4 uur later nog te lezen is verbaasd mij dan ook.Als "we" in een live wedstrijd topic een "provocerend plagend berichtje' plaatsen zijn de mods er als de kippen bij met punten aftrek.Overigens ben ik het vaak oneens met Zermatt , maar kan ik zijn stukken tekst wel waarderen , hij heeft een sterke mening die afwijkt van de massa.

Mendy is er net bij Chelsea uitgegaan met 'enorme pijn in zijn ribben'. Dat wordt waarschijnlijk Kepa op doel in de CL finale en de ultieme kans voor Aguero om zijn sprookjesafscheid a la Drogba te krijgen.

23 mei 2021 om 21:15

Nog 6 dagen, laten we hopen op het beste.

23 mei 2021 om 21:17

Hopen is idd het enige dat we kunnen. En Kante vandaag ook nog steeds niet fit. Top 4 halen heeft Chelsea toch de nodige schade gekost, zonder die 2 zie ik het somber in tegen City.

Wat een carrière. En dan heeft hij nog zoveel aan de kant gestaan met blessures..

Zo schijnheilig en zielig doen, maar je zet hem wel in zijn laatste thuiswedstrijd die er niet meer toe doet, met ook nog eens publiek op de bank.

23 mei 2021 om 21:23

Hij viel in en scoorde twee keer. Dat pakte toch niet zo slecht uit. De andere spelers moesten toch spelen en wedstrijdscherp blijven met het oog op de finale van de CL.

23 mei 2021 om 21:24

Waarschijnlijk is hij toch niet helemaal fit. Plus je hebt meerdere spelers waar je ook rekening mee moet hebben.

23 mei 2021 om 21:26

Man City is een topclub geen liefdadigheidsinstelling. Bovendien pakt het perfect uit met 2 doelpunten dus ik snap je probleem niet

23 mei 2021 om 21:29

Er word ook altijd weer iets gevonden om op te zaniken. Hij heeft toch 2x gescoort als invaller? Stel je aan.

23 mei 2021 om 21:54

Ja hij heeft toch 2 x gescoord ja, veel speeltijd kreeg hij anders niet om dit te bewerkstelligen. Alle andere legendes krijgen een afscheid in de basis met vervolgens een publiekswissel.

25 mei 2021 om 12:58

Dit is nou weer precies zo een voorbeeld van "je kan beter stil zijn als je er niks van weet." Aguero had namelijk zelf aangegeven om op de bank te willen beginnen en hoopt hiermee zijn kansen op een basisplek dan wel een invalbeurt in de cl finale te vergroten.

Verdient samen met Kompany en David Silva een standbeeld, geweldige prestaties geleverd. Aguero heeft dit City naar de top gewerkt mede dankzij zijn onzettend belangrijke goals. Die goal tegen QPR zal nooit vergeten worden, Aguero zal voor altijd bekend staan als een legende in Manchester. Geen heel leuk jaar gehad dit seizoen maar wel geweldig dat hij afscheid heeft genomen met 2 goals. Het ga je goed Kun.

Hoop dat hij nog 2 seizoenen wat voor barcelona kan betekenen. Wat ongetwijfeld zo zal zijn als hij wat fit weet te blijven.

23 mei 2021 om 22:03

Als hij fit kan blijven dan verwacht ik zeker in de competitie wel het een en ander van hem.

24 mei 2021 om 09:14

Ik zou ook eerder bij Kompany uitkomen dan bij Hart. Als die niet homegrown was, had hij het sowieso nooit zo lang volgehouden bij City.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren