Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eilts moet Hansa Rostock weer op de rails krijgen

Laatste update:

Dieter Eilts heeft niet lang hoeven wachten op een nieuwe werkgever. De voormalige trainer van het Duits Olympisch elftal, die begin deze maand werd ontslagen door de bond, heeft een principe-akkoord getekend bij het kwakkelende Hansa Rostock dat een teleurstellende veertiende positie bekleedt in de 2. Bundesliga.

Hansa verdween na vorig seizoen van het hoogste Duitse voetbalpodium en ook een niveau lager wil het vooralsnog niet vlotten. Een serie slechte resultaten kostte eerder dit seizoen al trainer Frank Pagelsdorf zijn baan en onder interim-coach Juri Schulz verloor de Oost-Duitse club maandag met 6-0 van 1. FC Kaiserslautern.

Tot begin november was Eilts verantwoordelijk voor de jongelingen van het Duits Olympisch elftal. Als speler voetbalde de middenvelder zijn gehele carrière voor Werder Bremen en kwam hij in zeventien jaar tijd tot 390 duels. Zijn hoogtepunt behaalde de Duitser tijdens het EK van 1996, toen werd hij uitgeroepen tot speler van het toernooi.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat Hansa Rostock het moeilijk zou krijgen dit seizoen had ik eerlijk gezegd wel verwacht: veel talentjes / goede voetballers zijn gelokt door de Bundesliga. Maar dat het zo slecht zou gaan, had ik niet verwacht. Ik dacht eerder aan een plaats bij de eerste 7, maar dat is een behoorlijk verschil met die 14 plaats die ze nu bezetten!
Nu maar hopen dat het Eilts wél lukt om resultaten te behalen met Hansa, het is een club die minimaal om promotie moet spelen en niet gelijk hoeft te staan met, met alle respect hoor, Osnabrück.
Dat ze verder van K'lautern verliezen is geen schande, maar 6-0 is toch wel een beetje overdreven. Laat ze nu maar een keer winnen!

ik hoop het ook tog wel een leuke club maa ja het is eigenlijk een soort fc utrecht

Mooie speler was dat altijd, die moest je minstens 3x voorbij. Ik wens hem succes als coach daar, zal niet makkelijk worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren