Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Driessen ziet Ajax falen in traject met Brobbey: ‘Onbegrijpelijk vind ik dat’

Laatste update:

Valentijn Driessen ziet een terugkeer van Dennis Bergkamp bij Ajax zitten. Volgens de chef voetbal van De Telegraaf is de voormalig aanvaller de ideale persoon om individueel aan de slag te gaan met Brian Brobbey. Bergkamp opperde in de ochtendkrant al dat hij een functie als individuele trainer bij Ajax zeker in overweging zou nemen.

"Dan was Brian Brobbey misschien op een hele andere manier bij Ajax 1 binnengekomen", trapt Driessen vrijdag af in Kick-off. "Dan had hij hele andere kritieken gekregen en was hij waarschijnlijk ook veel verder geweest."

"Want nu gaan ze bij Ajax dan werken met Brian Brobbey en hebben ze het over zijn afwerking, zijn touch en weet ik wat allemaal. Maar als je daar iemand als Dennis Bergkamp voor kan inzetten, ja, dan ben je natuurlijk gek als je dat niet doet." Interim-trainer John van 't Schip opperde onlangs al het idee om Brobbey met een spitsentrainer te laten werken.

"Bij Ajax komen er allerlei types naar voren en dit soort jongens wordt gewoon vergeten", uit Driessen vervolgens kritiek op het beleid van Ajax. "Hij (Bergkamp, red.) zit op dertig kilometer van de ArenA. Onbegrijpelijk vind ik dat." Verweij geeft Ajax in dat kader advies.

"Je laat Bergkamp toch gewoon een middag met alle aanvallers en aanvallende middenvelders van Onder 16, Onder 17, Onder 18, Onder 19, Jong Ajax en Ajax 1 afwerken. Hij kan het nog voordoen ook, want hij ziet er nog best wel fit uit", aldus Verweij.

"En als je Bergkamp in dat interview (met De Telegraaf, red.) hoort praten, die verhalen willen de spelers ook horen. Brobbey is bijvoorbeeld uit bij FC Twente racistisch bejegend. Bergkamp had hem kunnen vertellen hoe hij daar mee om moet gaan, ook al is Bergkamp zelf nooit racistisch bejegend."

"Die man heeft in de absolute wereldtop gespeeld. Met druk en vervelende benaderingen. Dat zijn wel dingen die een speler beter kunnen maken", ziet Verweij wel heil in een hernieuwde samenwerking tussen Ajax en Bergkamp.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Hoeveel had jij er goed??
Reacties

'bergkamp had hem kunnen vertellen hoe hij daar mee om moet gaan, ook al is Bergkamp zelf nooit racistisch bejegend.'

Hahaha wat? Driessen haalt er echt alles bij om de komst van Bergkamp de hemel in te prijzen zodat hij de huidige beleidsmakers bij Ajax kan afkraken. Ook het verhaal over dat ze hem zogenaamd zijn vergeten is bullshit lijkt me. Bergkamp is de vorige keer met ruzie vertrokken en de man waarmee hij ruziemaakte is net weg. Dan is het best logisch dat je nu weer bij Bergkamp uitkomt, maar ook niet heel veel eerder lijkt me.

8 december 2023 om 21:43

Het lijkt erop dat Driessen gewoon mensen naar voren wil schuiven die hij kent zodat hij mooie verhalen heeft als die personen een functie krijgen..

8 december 2023 om 23:03

Bergkamp zit (net als Jonk) in de Telegraaf kliek. Dus Valentijn heeft er wel baat bij dat Dennis bij Ajax aan de slag gaat.

9 december 2023 om 04:44

Valentijn Driessen verkondigt meestal onzin, maar dit is wel het meest onzinnige wat hij ooit heeft verkondigd. En Dan te bedenken dat hij hiervoor een behoorlijk dikker boterham betaalt krijgt.

Hij heeft wel ergens deels gelijk met het afwerken en je aanname, maar wat moet Bergkamp Brobbey gaan vertellen over racisme?

Huh? Bergkamp had Brobbey moeten vertellen hoe hij met racisme om moet gaan? Hahaha. Hij heeft veel bizars geroepen maar dit is toch wel een hoogtepuntje. Hoe bedenk je het.

Driessen is ‘journalist’, toch geen voetbalkenner? Is het niet verstandig als hij de experts gaat vragen wat ze vinden? Leuke mening voor clickbait tabloid zoals de Telegraaf, maar hij moet juist goede interviews afnemen en z’n mening voor zich houden.

8 december 2023 om 22:03

Al die lui zijn toch al lang ‘opiniemakers’ en zeker geen journalisten. En het gaat over sport he, prima!
Veel erger is dat de meeste kranten denken dat sport en politiek dezelfde waardes vertegenwoordigd

Lekker voor John Bosman, kon er ook wel wat van hè. Manman

Hahaha, het is zo doorzichtig wat ze proberen te flikken. Bergkamp moet je absoluut buiten de club houden. Er is een reden dat niemand met hem in zee is gegaan de afgelopen jaren.

9 december 2023 om 06:51

Idd en er is een reden dat hij weg is en het daarna wel ineens succesvol werd. Zijn denkwijze is jaren 90.

Een trainer als Bergkamp zou die jonge gasten heel wat kunnen bijbrengen, zeker qua techniek. Het verbaasd mij dat ze bij Bosman zijn uitgekomen om Brobbey wat dingen bij te leren.

8 december 2023 om 22:13

Bergkamp deed dat nooit toen hij bij Ajax werkte. Besef wel, Brobbey zat bij Ajax in de jeugd toen Bergkamp daar werkte. Jarenlang. Maar Bergkamp had geen aandacht voor Brobbey. Ging er niet mee aan de slag.

Bosman vind het wel leuk om met jonge gasten te werken. Wil wel met Brobbey aan de slag.

9 december 2023 om 08:03

Daar heb je wel een punt , ik weet niet zozeer in welke functie(s) hij toen bij Ajax had? Was toen Vaantje niet verantwoordelijk voor de technische vaardigheden. En laten we eerlijk zijn welke aanvallers heeft de jeugdopleiding voort gebracht de laatste 10 jaar ?
Bosman is niet echt de aanvaller waaraan ik het eerste denk als ze me vragen wie een goede spitsen trainer zou zijn. Hij vormde een mooi koppel met van Basten en was sterk in de lucht. Het was wel een koele kikker, misschien dat Brobbey dat van hem kan leren .

Valentijn loopt toch lang genoeg mee om te weten dat Bergkamp een hele nare man, of z'n oud medespelers lullen maar wat natuurlijk. Zie ik niet zn vrije tijd met Brobbey doorbrengen

En weet je wat nou zo bijzonder is, Brobbey speelde in de jeugd van Ajax toen Bergkamp daar werkte. Op de toekomst als jonge spelers begeleider. Niets deed Bergkamp met Brobbey, nooit gaf hij Brobbey speciale aandacht om zijn afwerken te verbeteren of om zich te wapenen tegen racisme.

En dan nu achteraf is het onbegrijpelijk dat Ajax Bergkamp niet terug haalt om aan de slag te gaan met jeugdspelers? Zou er hard om moeten lachen als het niet zo triest was. Bergkamp heeft jarenlang zijn kans gehad om met Brobbey te werken.

8 december 2023 om 23:06

Is natuurlijk ook flauwekul allemaal. Als ze iemand Brobbey hadden willen laten helpen met afwerken dan hadden ze nota bene Huntelaar in huis.

9 december 2023 om 01:51

Onzin Suc6Magnet. Iemand die zelf goed kon afronden maakt niet meteen een goede spitsen trainer. Daar heb je toch ook enige didactische vaardigheden voor nodig.

Bergkamp had Driessen wel kunnen vertellen hoe hij kwalitatieve stukken moet gaan schrijven. Ook al heeft Bergkamp nog nooit een artikel geschreven.

Het bij Ajax naar binnen willen duwen van bepaalde “vriendjes” ligt er te dik bovenop Valentijn.

Elke keer als ik iets van Driessen zie, is het negatief. Komt er uberhaubt positieve woorden uit zijn mond??

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren