Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Drama voor Willem II-aanvaller: rentree pas rond jaarwisseling verwacht

Laatste update:

Het was voor Terell Ondaan al een tegenvaller dat hij afgelopen weekend, tijdens de uitwedstrijd bij SC Cambuur, na nog geen half uur geblesseerd van het veld af moest. Het drama voor de aanvaller van Willem II is echter compleet nu hij zondag een zware knieblessure blijkt te hebben opgelopen.

/

Het Brabants Dagblad meldt dat de 21-jarige vleugelspits woensdag na onderzoek in het ziekenhuis te horen heeft gekregen dat hij zijn kruisbanden heeft afgescheurd. Later op de dag zal een operatie volgen. Dit betekent dat Ondaan naar alle waarschijnlijkheid de eerste seizoenshelft van de komende jaargang zal missen en dat hij pas rond de jaarwisseling weer zijn opwachting zak kunnen maken.

Voor een kruisbandblessure en de revalidatieperiode na een medische ingreep staat normaal gesproken zes tot negen maanden en dus kan Willem II-trainer Jurgen Streppel niet over de buitenspeler beschikken op het moment dat de competitie van start gaat. Dit seizoen kwam Ondaan tot 33 wedstrijden in de Eredivisie, waarin hij tweemaal scoorde. Ook kwam hij twee keer in actie voor Jong Oranje.

Denk je dat Terell Ondaan weer op zijn oude niveau terug kan keren?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een drama dit nieuws ... Hopelijk komt hij sterker terug.


Ja, dat mag je wel zeggen.
Heel veel sterkte met de operatie en het herstel er na.

Enorm zuur nieuws voor Willem II. Ben benieuwd welke spelers we volgend jaar mogen zien schitteren op de vleugels onder het bewind van Streppel. Zoals het er nu voor staat vertrekken Cabral, Sahar, Vicento en Derkx en ligt Ondaan er wel even uit. Dan houden we momenteel alleen Andrade over. Ook de spitspositie zal opnieuw ingevuld moeten worden omdat Armenteros ook vertrekt.

Dit kan ook een goede speler worden vind ik. Heel erg explosief met zijn snelheid en heeft ook een goed schot. Ben wel gecharmeerd van Ondaan

Ik vind het wel een beetje rare poll. Terell heeft vandaag het slechte nieuws gehoord en nu komt er al de vraag of hij op zijn oude niveau gaat terugkeren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren