Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Door de nederlaag van Oranje moet hij nu mijn huis schoonmaken’

Laatste update:

Hannes Thór Halldórsson is met opgeheven hoofd teruggekeerd bij NEC. De 31-jarige doelman klopte het Nederlands elftal onlangs met 0-1 en plaatste zich later met IJsland voor het EK van komend jaar zomer in Frankrijk.

“Ik kreeg meteen heel wat berichten uit Nederland, onder meer van teammanager Patrick Pothuizen. Hij was er zeker van dat wij niet van Oranje zouden winnen en ging met veel zelfvertrouwen een weddenschap aan. Het gevolg is nu dat hij mijn huis moet schoonmaken”, lacht Halldórsson in gesprek met Omroep Gelderland.

Hij begon zijn carrière bij Fram Reykjavík en speelde later voor SK Brann, KR Reykjavík en Sandnes Ulf. In juli tekende Halldórsson een contract voor twee seizoenen in Nijmegen. Hij heeft dertig interlands achter zijn naam staan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lol die pothuizen heef die jongen ook veel te veel gemotiveerd. Dat krijg je er nu van.

11 september 2015 om 05:38

Alsof hij veel te doen heeft gehad

Schoonmaken kunnen we ook bij de Knvb doen, daar worden fouten gemaakt op ieder vlak. Keeper van een pas gepromoveerde club, dat is het niveau wat Oranje niet doorbreken kan. Een crisis ontkennen, ''het zit gewoon tegen!" ja joh tuurlijk!

10 september 2015 om 23:06

Amen... klopt echt precies wat je zegt ( niet sarcastisch )

10 september 2015 om 23:12

Toch hilarisch ook, deze jongen is pas op niveau gaan keepen toen hij 21 jaar was en daar kan Nederland nog geen bal in het doel krijgen. Vooral dat crisis ontkent wordt, wanneer is het dan wel crisis vraag ik me dan af. Geloof mij, van deze puinhoop zijn we voorlopig nog niet af met Van Oostveen en Blind aan het roer.

Ons Ijskonijn deed het gewoon beter dan zijn Groesbeekse collega aan de andere kant. Wedden dat Haldorsson die penalty wel had gestopt

Vind het in essentie een prima keeper. Mede door z'n lengte is ie goed in de lucht en hij straalt rust uit, ook als er druk bij komt kijken. Een van zijn voorgangers, Kalle Johnsson, was puur qua keeperstalent gewoon een uitstekende keeper voor Nec(schijnt nu ook erg goed te keepen in Denemarken,blijf dat eeuwig zonde vinden), maar stond op bepaalde momenten richting het einde van het seizoen onder hoogspanning die hij niet kon handelen met fouten/blunders als gevolg. Dat heeft Haldorsson minder. Zijn fouten komen niet echt voor uit onrust heb ik het idee. Het is niet voor niets dat ie in 4 wedstrijden al 2 keer de nul heeft gehouden. Daar hadden zijn voorgangers in de Eredivisie gezamenlijk zo'n 45 wedstrijden voor nodig.

Maar hij moet wel die fouten eruit halen zoals tegen Heracles en Ajax. Want geheel overtuigend waren zijn wedstrijden nog niet bij Nec. Moet met de keeperstrainer aan de slag met afstandsschoten, want dat waren de 2 schoten waarbij hij in de fout ging en die, zeker thuis tegen Ajax, erg kostbaar waren. Maargoed, het is natuurlijk wel de keeper van een promovendus. Die zullen af en toe foutjes maken, anders had ie wel in Engeland gespeeld ofzo.

11 september 2015 om 17:10

Volgens mij had zelfs ten rouwelaar die penalty nog wel gestopt

Ik denk dat ik namens alle Vitesse-supporters spreek als ik zeg.

Pleasssseeee Film Dit!!

ik zeg gullit bondscoach nu koeman voorlopig niet komt.....als je met gullit de tunnel uitkomt sta je al met 1-0 voor

Ik pleit voor het volgende:

- Zet er een nieuwe bondscoach neer, die Geen Psv, Ajax of Feyenoord verleden heeft, of juist bij alle 3 een verleden heeft.
- Stap af van de Hollandse school. Deze manier van voetballen is allang achterhaald en is niet meer van deze tijd.
- Maak schoon schip bij de Knvb. Zet er mensen neer met een nieuwe kijk, en luister niet meer naar mensen, zoals een Cruijff. Die hebben hun tijd gehad, en er is behoefte aan nieuw bloed !!!
- Zorg voor een goede mengeling van jong en oud, en zeker geen kapsones hebben. Die het een eer vinden om voor het Nederlands Team te willen voetballen, en ze zich geheel wegcijferen voor het Team belang !!! (zie o.a. Kuijt en Cocu, zei speelden waar de coach ze zegt te moeten spelen)
- En wel het belangrijkste van allemaal, kijk niet alleen naar de buitenlandse clubs of in Nederland (ajax, PSV en Feyenoord), er loopt in Nederland Meer dan genoeg echt talent rond of routine !!!
-

11 september 2015 om 17:11

Een keer een buitenlandse coach proberen misschien is dat wat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren