Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Deze club is kleiner dan Vitesse en ook een familie waar plezier is'

Laatste update:

FC Dordrecht hoopt zaterdagavond zijn eerste thuisoverwinning van dit seizoen te boeken. Het team van Ernie Brandts ontvangt Vitesse, dat één plaats lager op de ranglijst staat, maar de trainer realiseert zich dat de Arnhemmers de favoriet zijn. "Die zeventiende plaats past hen niet."

/

"Vitesse speelt leuk en aanvallend voetbal en heeft een goed team. Het middenveld zit goed in elkaar en op de vleugels zijn ze gevaarlijk. Alleen heeft Vitesse in de eerste wedstrijden van het seizoen te weinig punten gepakt. Dat geldt ook voor ons", zegt Brandts in gesprek met Voetbal International.

Brandts zegt dat Dordrecht zijn 'filosofie' trouw blijft en dus 'gewoon vol op de aanval' zal spelen. Hij verwacht een 'interessante wedstrijd', omdat ook het bezoek van Peter Bosz met aanvallende intenties de tegenstander zal proberen te bestrijden. Dordrecht kan overigens niet beschikken over de geblesseerden Funso Ojo en Giovanni Korte.

Robin Gosens is er wel bij. De twintigjarige middenvelder wordt nota bene gehuurd van Vitesse en voor hem is het dus een bijzonder wedstrijd: "Maar ik speel nu voor FC Dordrecht en zal alles voor die club geven. De club is kleiner dan Vitesse. Het is één grote familie en er wordt veel plezier gemaakt. Ik heb mijn kans gepakt. Hoeveel jongens van twintig jaar hebben een basisplaats bij een ploeg uit de Eredivisie?", aldus Gosens in De Gelderlander.

Wat verwacht jij van FC Dordrecht - Vitesse?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop op een zege van Dordrecht. Laat het voetbal maar zegevieren over het geld

26 september 2014 om 16:19

Mooie nietszeggende oneliner. Als je het voetbal wil laten winnen dan zou Vitesse de pot moeten winnen. Spelen verreweg het aantrekkelijkste voetbal van de eredivisie. Wat niet wil zeggen het beste voetbal.

Er zin in morgen, heerlijk om naar een stadion te kunnen waar je nog ouderwets in de hekken kan hangen. Verwacht een open wedstrijd waarin Vitesse weer blijft aanvallen terwijl ze voor staan en daardoor helaas punten zullen verspelen.

"hoeveel jongens van twintig jaar hebben een basisplaats bij een ploeg uit de Eredivisie?" Best wel veel eigenlijk.

26 september 2014 om 15:17

Klopt, zullen er zat zijn, maar denk dat hij bedoeld dat er zat jongens zijn die op hun twintigste bij de plaatselijke FC spelen.

Ongelofelijk misleidende titel VZ. Ik heb toch echt het gevoel dat er bepaalde clubs zijn die VZ niet mag.

26 september 2014 om 19:26

Logisch in deze..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren