Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer: 'Wij hadden in de Europa League-finale kunnen of moeten staan'

Laatste update:

Na de uitschakeling in de Champions League wilde Frank de Boer ver komen in de Europa League, maar Dnipro Dnipropetrovsk bleek over twee wedstrijden te sterk te zijn voor Ajax. De club uit Oekraïne schakelde vervolgens ook Club Brugge en Napoli uit en staat nu in de finale, tegen Sevilla. De Boer baalt: "Wij hadden in die finale kunnen of moeten staan", vindt de coach.

/

De Boer vond zijn ploeg in maart niet minder dan Dnipro, maar de Oekraïners wonnen in eigen huis (1-0) en schakelden Ajax een week later in de Amsterdam ArenA na verlenging uit. "Dnipro verdient het, al kun je er qua spel wel wat op afdingen", zei De Boer volgens Voetbal International op de persconferentie van vrijdag.

Ajax speelt zondag tegen FC Dordrecht de laatste wedstrijd van dit seizoen en Diederik Boer zal op bezoek bij de hekkensluiter van de Eredivisie keepen; Jasper Cillessen krijgt rust. Davy Klaassen ontbreekt vanwege een blessure, maar verder heeft De Boer een volledige selectie tot zijn beschikking. Arek Milik is na een hamstringblessure klaar voor zijn rentree.

Kenny Tete krijgt opnieuw een basisplaats als rechtsback: "Hij is dit seizoen een constante factor geweest bij Jong Ajax en hij verdient het om te spelen", zei De Boer. "We waren niet tevreden over Ricardo van Rhijn, dus we wilden daar een keer iemand anders zien. Ik vind dat Kenny het in de laatste twee wedstrijden heel goed heeft gedaan."

Ajax had in de Europa League-finale moeten staan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Ajax traint onder Farioli
Reacties

Als Nederlandse clubs meer aan hun mentale weerbaarheid gaan werken had het best gekund, Ajax was tegen Dnipro Dnipropetrovsk gewoon beter maar kwam op het mentale vlak gewoon te kort, we hebben goede technische spelers en zijn op het tactisch gebied wel op het niveau van subtop van europa, alleen komen we vaak fysiek en mentaal tekort waardoor clubs als Dnipro Dnipropetrovsk toch vaak dat ene doelpunt weten te maken die ze nodig hebben, ervaring speelt natuurlijk ook een rol.

15 mei 2015 om 15:08

Wat bedoel je precies met, " ze komen mental te kort?" Ik vind dat ' mental' aspect zo overdreven wordt. Wat hadden de spelers anders moeten doen en sterker nog hoe wil je dat verbeteren?

Ik vind juist dat je op zulke toernooien, zeker na de groepsfase wel een keertje je tactiek kan/ soms moet aanpassen puur voor een goede resultaat neer te kunnen zetten.
Maakt dat je meteen een 'saai' spelende ploeg? In mijn ogen niet. Ajax speelt de afgelopen tijd ook best saai met hun heilige tactiek. Waarom niet een keer wat anders proberen.

Geldt ook voor andere NL ploegen, voornamelijk Ajax.

15 mei 2015 om 16:07

Ik kan me goed voorstellen wat je precies bedoelt. Echter, ik denk dat als je je te blind staart op 'strategie' en 'tactieken' dat je dan een beetje mist wat er daadwerkelijk gebeurt. Als je aan het voetballen bent ben je niet echt met dat soort dingen bezig. Voetbal wordt gespeeld met je hersenen. Iedereen heeft scherpere en minder scherpere dagen. Presteren op belangrijke momenten kan met mentaliteit te maken hebben. Ik denk dat vertrouwen in eigen kunnen en je medespelers, en zelfs het geloof van het publiek of van de scheidsrechter in spelers uiteindelijk doorslaggevend kan zijn.

15 mei 2015 om 15:08

Ik heb het idee dat alle contact met de werkelijkheid is verbroken in Amsterdam. Na zo'n belabberd seizoen nog denken dat ze de finale van de EL hadde kunnen halen....? Natuurlijk niet. Er zal toch echt uit een ander vaatje getapt moeten worden om zover te komen. Misschien volgend jaar met wat goede aankopen ipv zwaar overschatte talenten. Laat Frankie maar kopen, dan gaat het misschien lukken.

15 mei 2015 om 15:15

Ik vind persoonlijk dat het aan onze manier van voetballen ligt. We streven er altijd naar om mooi voetbal te spelen , maar als je daar niet genoeg kwaliteit voor hebt moet je je aanpassen.

We moeten meer voor het resultaat spelen om verder te komen on Europa.

15 mei 2015 om 16:41

En dan ook nog wat over het spel van Dnipro durven zeggen.

15 mei 2015 om 19:12

Ja en? Dnipro had gewoon een schijt instelling, zulke clubs wil je niet eens supporter van zijn. Je mag best een poging doen om te winnen hoor, ipv een gelede bus parkeren om maar te hopen dat je geen goal tegen krijgt

15 mei 2015 om 19:37

Met alle respect . Ik heb liever dat ik in de finale sta dan dat ik er zo snel uit lig.

Ze hadden zeker verder moeten komen, maar de finale zeker niet. Dan overschat hij ajax enorm. Maarja zelfs Napoli sneuvelt tegen die ploeg uit Oekraïne. Eerst maar eens verstandig aankopen. Denk met Gudelj hebben ze het goed gedaan.

Dat is het verschil tussen een team dat er zou moeten staan en die er daadwerkelijk staat. Djnpr wilde het veel meer dan Ajax.

15 mei 2015 om 15:03

Litaliano, ik heb ook geen idee hoe zo'n bol werkt, leg eens uit.....
On: stugge ploeg dat Djnepr, lastig om tegen te scoren, dat bleek zowel de afgelopen twee wedstrijden als tegen Ajax. Ze verdienen het daar te staan.

Maar het is onzin om te zeggen dat ze meer willen dan anderen. Soms lukken dingen niet, Napoli was ook beter, maar toch. Madrid krijgt ook voldoende kansen, maar toch. Het moet soms ook gewoon meezitten.

Club Brugge had Ajax waarschijnlijk uitgeschakeld. Dnipro bakt er niet veel van, maar kunnen veel beter dan Ajax verdedigen. Ajax had de finale dus nooit gehaald.

15 mei 2015 om 14:37

Ajax had club wel uitgeschakeld, die misten veel spelers en Ajax schat ik kwalitatief hoger in. Zegt veel over de Belgische competitie trouwens. Ajax in een dramaseizoen zou volgens velen alsnog Brugge uitschakelen.

15 mei 2015 om 14:44

Heb je Ajax dit seizoen wel eens zien spelen? Die hadden het zeer lastig gekregen tegen Club Brugge. En als ze dan door zouden gaan, zouden ze af gaan tegen Napoli.

Dnjepr is een hecht team dat tot het laatste moment met zijn allen ervoor vecht. Dat is Ajax niet. Daarnaast is de verdediging van Dnjepr veel beter dan dat van Ajax. Ajax had niet hetzelfde kunnen presteren als wat Dnjepr nu neer zet.

15 mei 2015 om 14:57

Brugge hadden ze kunnen verslaan maar voorbij napoli zouden ze niet komen

Helemaal niet Frankie.
Als je verliest van Dnipro, verlies je ook van Brugge en Napoli.

In de competitie winnen we thuis niet eens van Nac.
Laten we volgend jaar maar voor deze plek in de Europa League gaan. (laat me dromen jongens)

15 mei 2015 om 14:56

Afgaande op het feit dat Dnipro in beide tweeluiken geen enkele keer verloren heeft, is dat de grootste onzin die er is. Ik denk dat Ajax tegen Club meer kans had dan tegen Dnipro.

15 mei 2015 om 14:57

Ajax vloog op uitdoelpunten eruit tegen Dnjepr. Napoli en Club konden zelfs niet één keer winnen van Dnjepr.

15 mei 2015 om 15:01

die beredenatie slaat natuurlijk nergens op want brugge en napoli hebben ook van dnipro verloren...
Maar ja, hij moet hier maar niet meer over beginnen en zorgen dat hij er volgend jaar een beter team heeft staan die dit soort tegenstanders fysiek en mentaal wel aankan

Ik ben het eens met Frank. Van Rhijn speelde niet goed en Kenny vult het goed in. Wel duidelijk signaal naar van Rhijn zo naar buiten toe!

tuurlijk frank , jullie spelen de pannen van het dak . jullie zijn gewogen en te licht bevonden .

Ajax kon Dnipro verslaan..

15 mei 2015 om 15:39

Deden ze ook, alleen die uitdoelpuntenregel weer...

Wil Ajax de finale halen, dan moeten ze sowieso uit een ander vaatje tappen qua back. Tete, leuk en aardig, maar het is geen topper. De backs van Ajax (mn viergever,, van rijn, boilesen) zijn de achilleshiel gebleken. Daarmee zul je het nooit ver schoppen op een Europees toernooi.

Cillessen
AANKOOP
Veltman
Bazoer
AANKOOP
Klaassen
Vd Vaart
Gudelj
El Ghazi
Milik
Fisscher
15 mei 2015 om 14:49

Tete is 18 en is een talent. En hij vult het gewoon goed in. Dat je hem geen topper vindt, heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat je hem niet goed kent, denk ik dan. Want die jongen heeft best de potentie om volgend jaar eerste back te zijn van Ajax. Dan kan je Riedewald linksback zetten als Boilesen zo dramatisch blijft en dan heb je het toekomstige centrum van Ajax al op jonge leeftijd op de backs staan. Prima toch?

15 mei 2015 om 15:40

Ajax moet Fuchs halen voor linksback, heeft veel ervaring en is transfervrij

15 mei 2015 om 17:09

guidao,

De problemen van afgelopen seizoen kwamen voornamelijk, omdat er geen balans op het middenveld was.

Ajax heeft de minste doelpunten tegen dus de achterhoede voldeed wel, echter de aanvoer naar de voorhoede was onvoldoende.

Er is onvoldoende gescoord, als we Eto´o erbij hadden gehad waren we waarschijnlijk gewoon weer kampioen geweest.

Maar kan geen kwaad dat PSV een keer kampioen is, als wij het komend seizoen maar weer worden.

16 mei 2015 om 15:29

Helemaal mee eens. Het middenveld was/is dramatisch. Onbegrijpelijk hoe FdB met de punt naar achteren speelt, maar vergeet instructies te geven over de meest elementaire zaken: opendraaien, spel verleggen, positionele wisselingen.

Die Serero... Man, het enige wat hij deed is uitzakken en balletjes terugkaatsen naar het centrale duo. Vervolgens staan de links en rechtsmid aan de zijkanten geplakt en blijkt de spits mijlenver weg. Geen wonder dat er nul creatief voetbal uit de ploeg rolde.

Maar dit alles neem niet weg dat de backs DRA-MA-TISCH waren dit jaar. Zowel aanvallend (met een negatieve glansrol voor Viergever) als verdedigend (boilesen kan niks, Van Rijn is veel te soft en te blue).

Dus mijn tips voor komend seizoen:
1. vervang de backs en je hebt je aanvallende impulsen terug + verdedigend mee stabiliteit.
2. vervang het middenveld, speel met de punt naar voren en creëer voetballend vermogen.
3. Zet Bazoer links in de verdediging met Veltman daarnaast. Met hem als inschuivende man hoeft een middenvelder dat balletje niet steeds te halen en terug te kaatsen. Bovendien is dan iemand aan de bal met het gezicht naar voren. Effect: met een simpele omzetting heb je de posities beter bezet voor écht aanvallend voetbal.

Hoezo kan je op het spel wat afdingen. Waar slaat dat op. Die gasten hebben op een eerlijke manier gevochten, zijn daar geen een ploeg weg gespeeld zo ver ik heb gezien. In dat soort landen wordt op een veel volwassenere manier gespeeld en dat levert resultaat op. Het is niet dat omdat Ajax op een naïeve prehistorische manier speelt dat iedere ploeg moet doen.

Typisch Ajax. Een geweldig gebrek aan realiteitsbesef. Of de tegenstander nu uit Oekraïne, Roemenié of Oostenrijk komt. Het is te hoog gegrepen. Falend beleid waar de prioriteit blijkbaar ligt bij het saldo op de bank i.p.v. kwaliteit op het veld. Dat gedweep met Cruijff doet de club ook geen goed. Nu zijn er twee stromingen, waardoor de club op twee gedachten hinkt, dat geeft alleen maar ellende. Ajax is te jong en mist behalve ervaring ook kwaliteit. Jongens als Sinkgraven en Gudelj zullen daar - naar ik vrees - niet veel aan veranderen.

Overigens heeft ook Frank de Boer Ajax niet naar een hoger niveau weten te tillen. Europees kansloos, in de competitie kleurloos.

15 mei 2015 om 14:57

Ochoch de clichés worden weer uit de kast getrokken. Ajax haalt Bazoer van PSV, scout El Ghazi bij ik geloof Sparta, huurt Milik en kunnen die nu voor een prikkie kopen. Allemaal jonge spelers met veel potentie. Er zaten ook genoeg miskopen bij, dat klopt, maar dat geeft eens te meer aan dat Ajax dus wel bereid is geld uit te geven. Alleen geen 10 miljoen per speler meer 3x per seizoen. Normaliter had Ajax elk jaar minimaal 1 ervaren jongen erbij die belangrijk was voor de ploeg. Nu is dat een keertje mislukt en realiseert iedereen zich dat het wellicht iets anders moet. Maar je kan niet verwachten dat zo'n nieuwe weg die is ingeslagen direct resultaat oplevert. Dat gaat over een hele lange periode. Ajax heeft nu een vaste kern gecreëerd waarvan er een paar nog zeker drie a vier jaar in de basis kunnen blijven spelen. Het enige nadeel voor Ajax is het EK volgend jaar, aangezien er daarna vast interesse komt in de internationals die Ajax zal afvaardigen. Maar er ligt nu een goede kern, de groep blijft bij elkaar, de spelers zijn jong, maar worden straks aangevuld met wat ervaring. Je kan wel een azijnzeiker blijven en zeggen 'dat het kapitaal op de bank staat en niet op het veld', maar eerlijk gezegd heb ik liever dat Ajax zoveel geld op de bank heeft en dat er langzaamaan gewerkt wordt aan een team waarbij de doorstroom van de jeugd moeiteloos is, dan dat ze volgend jaar 50 miljoen aan spelers uitgeven, de jeugd wordt verwaarloosd en Ajax weer bijna failliet gaat als we een keer geen succes hebben.

15 mei 2015 om 16:28

Het is bijna ongelooflijk hoe overdreven men altijd doet aangaande het durven investeren. Wie heeft het nou over 3x 10 miljoen in 1 seizoen uitgegeven. Of later zelfs 50 miljoen.

Waar velen over vallen is dat ze nauwelijks risico's meer durven te nemen terwijl ze een belachelijk banksaldo hebben staan. Dat betekent niet meteen diverse aankopen doen voor 10+ miljoen of belachelijke salarissen betalen.

Ajax lijkt alleen nog maar jeugdige talenten uit Scandinavië en het Oosblok te willen halen en verzuimt gewoon om de portemonnee eens te trekken voor oudere talenten of routiniers. Ze lijken sowieso nauwelijks buiten de bovengenoemde grenzen te kijken. Alleen het feit al dat je Blind kwijtraakt en vervolgens met Zimling aan komt zetten is toch echt onbegrijpelijk? Ook al raakte je Blind laat en onverwacht kwijt, je mag van een club als Ajax verwachten dat ze diverse scenario's op de plank hebben liggen zodat ze direct konden schakelen.

Afgezien daarvan is men terecht kritisch op het feit dat het spel op enkele wedstrijden na gewoon dramatisch te noemen is. Een moeiteloze doorstroming van jeugd waarmee je vertrekkende spelers naadloos kan opvangen is gewoon een utopie. Mocht Ajax er in slagen om spelers langer te behouden dan zal het voornamelijk wegens het niveau van de betreffende speler zijn. De echte talenten zullen na enkele jaren weggekaapt blijven worden.

16 mei 2015 om 01:12

Als je wil blijven presteren moet je spelers van hetzelfde kaliber halen ipv de spelers die vertrekken. Dat zijn altijd spelers van +10 miljoen dus als mensen het hebben over 'geld durven uitgeven' dan hebben ze het over dat soort spelers ja. Waarom zou je een speler voor 12 miljoen halen die 28 is? Want dat is in de regio die je moet kijken als je een speler moet hebben die Blind gaat vervangen. Een speler als guardado heb je gewoon heel, heel erg veel mazzel mee. En Ajax halt liever een speler voor 10 miljoen van 21 dan een speler voor 15 miljoen van 26. Daarnaast willen de spelers van die leeftijd een prijsklasse nooit naar Ajax. En Ajax is nu gewoon goed op weg om de spelers die weggaan moeiteloos op te vangen. Het zal op de positie nooit perfect uitpakken, maar Ajax is nu zeker goed bezig. De echte talenten zullen niet naar enkele jaren weggekaapt worden, want dan hadden Nouri, Bazoer, Riedewald en Van de Beek nu wel in de Europese top gespeeld.

Bescheidenheid is meer op z'n plaats Frank na een verloren seizoen met dramatisch slecht voetbal.

Als je dit bekijkt vind ik toch niet dat Ajax zich moet schamen. Je verliest van een club die met heel veel geluk misschien zelfs de europa league gaat winnen

Nee Frank echt niet. Dat Ajax niet minder was dan Dnipro ben ik het mee eens. Maar de speelwijze van de twee ploegen is compleet anders. Daarnaast verkeert Ajax al weken, zo niet maanden in vreselijke vorm. Ook speelt Dnipro op een wijze waarmee je succes kunt hebben tegen een ploeg als Napoli. Ajax zou echt niet winnen van Napoli over twee wedstrijden, daar ben ik zeker van. Deze zomer moet er flink getraind worden om die automatismes weer erin te krijgen. Ajax moet weer goed voetbal gaan spelen, dit jaar was het bij vlagen zeer slecht.

Altijd achteraf... Feit blijft, zij staan in de finale en jullie niet.. Die zoetsappige verhaaltjes altijd achteraf.

Dit lijkt me einde verhaal voor van Rhijn. Tete is nu al minimaal net zo goed.
Werd ook wel eens tijd, want die van Rhijn staat al twee jaar stil in zijn ontwikkeling.

Ze kunnen het toch wéér niet laten in Amsterdam,
Is je seizoen vrij kansloos voorbij gegaan, dan toch weer lopen te miauwen dat je eigenlijk "dit" en misschien ook wel weer "dat".......had, had, had.

Ajax heeft in mijn ogen nog mazzel dat ze tweede zijn geworden, of eigenlijk hebben gekregen omdat Feyenoord niet altijd scherp was.
Europees heeft Ajax gewoon niets te bakken gehad dit seizoen, wil je de finale halen moet je er voor voetballen en niet achteraf over lullen.
Beetje kansloos en slap gehuil gedoe hier van de trainer

Eeens! Dat pzei ik ook al, ajax was gewoon kandidaat voor de EL winst. Psg, Barca en Dnjepr komen allemaal ver in europa, allemaal tegenstanders van Ajax. Goed dat ze zich realiseren dat het haalbaar is, volgend jaar meer geloof erin.

15 mei 2015 om 16:39

Iedere club die nog in een competitie zit is nog kandidaat voor de winst. Helaas blijft het daar ook bij.

2 seizoenen geleden stond het topic na de loting vol met 'de wedstrijd tegen Chelsea' die na de formaliteit tegen Steau uit de koker zou komen. Chelsea zou ook wellicht wel te pakken zijn en dan lag de weg naar de finale in eigen huis open. Steau bleek al te sterk.

Vorig seizoen compleet vernederd tegen Red Bull Salzburg, dat na de uitschakeling als zekere finalist werd bestempeld omdat het toch echt wel een heel erg goede ploeg was. RBS lag er de volgende ronde kansloos uit.

Dit jaar ging het tegen Legia ook niet helemaal van een leien dakje. Bij het schot van de aanvaller die de bal even van Cillessen in de voeten kreeg geschoven schoten de tranen me toch in de ogen. Ondanks dat die gasten er toch echt heel weinig van konden hadden ze nog een hele bak aan kansen. Ronde verder en Dnipro, een loting waar velen enorm blij mee waren, blijkt weer een brug te ver.

Nou is er niets mis met een dosis gezond vertrouwen, al is het realisme vaak iets te ver te zoeken. Maar hoe haalt zo'n de Boer het nu in zijn hoofd om na 3 van zulke zeperds nog te gaan roepen dat ze eigenlijk in de finale hadden moeten staan? En dan nemen we het spel gedurende het reguliere seizoen nog niet eens mee.

Iedereen erkent dat het dit jaar niet best was. De supporters morren, spelers geven toe dat het slecht was, maar de trainer komt dan doodleuk met "wij hadden in die finale kunnen of moeten staan".

Ik vind het echt ongelooflijk. Met zulke uitlatingen kweek je ook geen sympathie bij supporters van andere clubs.

Niet met deze selectie en dit vertoonde spel jarige Job.

Dat gekunnen de Boer maar dan had jij niet meegemaakt want dan was jij al lang ontslagen. Door dit mislukte seizoen heb je nog geluk dat het bestuur je er niet heel snel uit had gegooid. Wordt tijd voor een nieuwe trainer die wel de finale van de europa cup kan halen in plaats van een halfgebakken trainer a la de Boer. Om maar te zwijgen van het prutelftal wat we hebben. Ga eens spelers kopen en nee niet van het niveau Gudelj maar topspelers!

Ja mooi verhaal, en wij hadden in de bekerfinale moeten staan. Zo ken ik er nog wel een paar, achteraf is mooi wonen Frank....

Dat Ajax van Dnipro had kunnen (misschien wel moeten winnen) kan ik nog inkomen maar met zo'n uitspraak ga je er gemakshalve even van uit dat Ajax ook Club Brugge en Napoli had uitgeschakeld en dat zie ik dit Ajax nog niet zo snel doen. Ajax was zeer zeker niet minder dan Dnipro maar heeft het verloren op momenten en dat is nu eenmaal dodelijk in het hedendaagse voetbal.
Net als in de CL wedstrijden, ze deden leuk mee tegen PSG en Barcelona maar dit soort ploegen beginnen meestal pas met voetballen na de poulefase.

Overigens wordt het voor het Nederlandse voetbal echt belangrijk nu dat Psv, Ajax en eventueel Feyenoord/az/ Vitesse overwinteren in Europa anders speelt binnen een paar jaar de kampioen van de Eredivisie gewoon voorrondes...en ja mochten wij Europa in gaan door de fairplay heb ik geen illusies dat we uberhaupt in het hoofdtoernooi geraken maar dan kunnen we misschien wel volgend seizoen zeggen dat we in de finale hadden kunnen of moeten staan....

Iedere ploeg kan natuurlijk in de finale staan, zolang je maar alles wint natuurlijk.
Maar Ajax verloor van Dnjepr, dus kom je niet in de finale.
Off-topic, Feyenoord won nog wel van de andere finalist

Als Ajax had gewonnen van djeper hadden ze wss alsnog verloren van napoli en misschien wel van club Brugge.

Dan had je in ieder geval van Dnjepr moeten winnen Frank.....maar tsja.....zolang men nog steeds denkt dat je Europese subtop bent en dat je over een paar jaar de CL kunt winnen (overmars met zijn 22 jaar cyclus theorie bla bla) is het realisme ver te zoeken En dus blijft het bij hadden, als, wellicht, misschien, etc etc.....

Nu winnen ze niks, en dan krijg je het verhaal "wij hadden het eigenlijk moeten winnen"

Haha! Waarmee dan? Met dat failliete elftal? Zit niet 1 fatsoenlijke speler in momenteel. Spelen al jaren slecht voetbal en gaan er uit in ronde 2.

Maar nee.... In Amsterdam vinden ze dat ze eigenlijk in de finale hoorden te staan.

Lachwekkend toch.

Ajax kwam gewoon kwaliteit tekort om over twee wedstrijden te winnen van Dnipro. Vorig jaar was het Red Bull Salzburg en het jaar daarvoor was het Steaua Boekarest. Dan zijn dit soort verhalen van De Boer gewoon lachwekkend te noemen.

Volgens mij is de Boer gisteren blijven hangen op de Hoogkarspelse kermis, de laatste tijd betrap ik de Boer steeds meer op van die vage "overmars" uitspraken. Eerder vandaag ook al dat hij geen waarde zit om met Cruijff te praten, hij zit dan wel niet meer bij het technische hart maar alle miskopen zijn op zijn en Overmars voorspraak gekomen. Sinds de Boer het eerste elftal ook totaal anders laat spelen dan de jeugdploegen klopt ook niet, het zou voor hem dus ook geen kwaad kunnen om met hem te spreken.

Ja natuurlijk, als ee niet door hun waren uitgeschakeld was het wel door club Brugge of Napoli. Wat een gelul weer! Met hun mond hadden ze zich ook elk jaar kunnen overwinteren in de Cl. Liever minder praatjes en meer daden!

Dit is zo'n onzinnig verhaal. Er is geen enkel moment geweest waarin ajax heeft kunnen overtuigen. Verdedigend zo zwak dat napoli wel over ze heen gewalst was.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren