Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Manchester City wil interesse Real Madrid afweren door van Foden best betaalde Britse speler ooit te maken‘

Laatste update:

Phil Foden kan een sterk verbeterd contract tegemoetzien bij Manchester City. The Citizens willen potentiële interesse van Real Madrid afweren en zijn daarvoor bereid een weeksalaris van 440.000 euro te betalen, schrijft The Sun. Foden zou daarmee de best betaalde Britse speler ooit worden.

Het moet een contract worden dat alle records breekt in Engeland, zo zijn de voorzichtige geluiden bij The Sun. Manchester City wil de vleugelspeler belonen voor het beste seizoen uit zijn carrière en is daarvoor bereid om ver te gaan.

De landskampioen wil het salaris van Foden verhogen van 200.000 pond per week naar 375.000 pond per week. Foden zou zich daarmee tussen absolute grootverdieners als Erling Braut Haaland en Kevin De Bruyne nestelen.

De nieuwe deal moet voor aanvang van het nieuwe seizoen beklonken worden. Foden, die in 2022 voor het laatst zijn contract verlengde, ligt nog vast tot medio 2027 in het Etihad Stadium.

Foden werd afgelopen seizoen uitgeroepen tot Premier League- en FWA-speler van het jaar en heeft al zes landstitels achter zijn naam staan, waarmee hij zijn status als een van de beste talenten van zijn generatie bevestigt.

In totaal wist de flankspeler in zijn nog prille carrière - hij is vorige maand 24 geworden - al vijftien prijzen te winnen. De eerstvolgende en misschien wel meest begeerde titel hoopt hij deze zomer in Duitsland op te halen.

Foden deed vrijdag de volledige negentig minuten mee bij Engeland in het teleurstellend verlopen thuisduel met IJsland. The Three Lions gingen verrassend met 0-1 onderuit in wat een feestelijke uitzwaaiwedstrijd had moeten worden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Nou, er zijn weken dat ik het niet gestort krijg zeg maar..

9 juni 2024 om 13:16

clarence10k op je feestje

9 juni 2024 om 13:18

Balen kerel!

9 juni 2024 om 13:28

Orgineel👍 Desalniettemin zeker waar, krijg zelf per maand maar niet dit

9 juni 2024 om 15:31

Zelfs in 1 jaar nog niet🤣🤣

9 juni 2024 om 17:31

Armoedzaaier!

Waarom zou Real Madrid geïnteresseerd zijn???

9 juni 2024 om 14:18

Ja idd, dit is ook nieuws voor mij!

Wat is hun bron?

10 juni 2024 om 10:31

Ze gebruiken gewoon de naam van Real Madrid voor een leuke headline. Want ze schrijven nog “potentiële interesse”. Ik denk dat ik ook maar is een carrièreswitch ga maken, journalistiek lijkt me zo wel heel erg makkelijk werk 🤣

Jemig, wat een geld zeg. Maar dat is natuurlijk de voetbalwereld van tegenwoordig. Foden is wel mega goed en heeft potentie om nog beter te worden. Ook een kind van de club, heeft heel de jeugdopleiding doorlopen en moet toch wel een van de gezichten van City worden in de aankomende jaren.

9 juni 2024 om 19:08

Dit wordt de nieuwe ster (is hij al natuurlijk) als de Bruyne vertrekt. Hij gaat toch nergens heen zou je zeggen…?

Ik zou iets rustiger aan doen met het salaris anders loop je bij de volgende contractverlengingen steeds er tegenaan dat het misschien niet omhoog kan. Niet dat ik verwacht dat Foden snel zou vertrekken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren