Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Burgemeester zet streep door oefenduel tussen Feyenoord en FC Dordrecht

Laatste update:

Feyenoord zou op 18 juli, een dag voor de Open Dag in De Kuip, een oefenwedstrijd tegen FC Dordrecht spelen. Het heeft er echter alle schijn van dat er een streep door die wedstrijd gaat. Directeur Marco Boogers van FC Dordrecht toont op Twitter een fragment van een e-mail met de mededeling dat de wedstrijd is afgelast.

De wedstrijd tussen Feyenoord en FC Dordrecht zou gespeeld worden in Halsteren, in de gemeente Bergen op Zoom. De burgemeester van Bergen op Zoom heeft een streep gezet door het treffen. De politie heeft een negatief advies voor het doorgaan van de wedstrijd afgegeven en dat advies is overgenomen door de burgemeester.

De reden voor het verbod ligt bij supporters van NAC Breda, die de wedstrijd wilden aangrijpen om de confrontatie aan te gaan met de fans van FC Dordrecht. “Anno 2015. Bedankt, dat is een speler minder voor FC Dordrecht”, schrijft Boogers, die wijst op de misgelopen financiën, op Twitter.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom zouden de supporters van NAC de fc dordrecht supporters aanvallen???

28 juni 2015 om 19:08

Omdat ze gedegradeerd zijn. Om een of andere reden is dat Dordt hun schuld.

Met 'bedankt, dat is een speler minder voor FC Dordrecht' bedoelt Marco Boogers natuurlijk dat het veel inkomsten scheelt. Niet dat ze die wedstrijd een speler wilden testen...

Nederland op zijn smalst.
Altijd en overal ligt er iemand dwars.
Wat is dit weer vervelend..

28 juni 2015 om 15:15

Zelfs in mijn eigen stad liggen ze dwars.. Jammer anders was ik wel ff komen kijken

Gaat lekker met oefenwedstrijden in Nederland. Wat een geweldige supporters hebben we toch. Wordt echt tijd dat de politiek eens keihard gaat ingrijpen om dit aan te pakken zodat er weer gewoon normaal gevoetbald kan worden zonder dat er meteen weer enorm veel politie op de been moet zijn om het door te kunnen laten gaan.

28 juni 2015 om 14:22

Ja geef de politiek de schuld misschien moeten die supporters gewoon normaal doen? Stelletje kleine kut kinderen. En niet alleen bij NAC, overal zitten van die hersenloze die zichzelf een hooligan vinden en denken dat ze tof zijn door dit soort acties. Lui denken echt dat ze zich kunnen meten met van die jaren 80 engelse hooligans en dat dat stoer is....en dat soort volk mag zich helaas ook nog voortplanten

28 juni 2015 om 14:35

Ik geef ze niet de schuld maar die hebben wel de mogelijkheid om wat aan die kleine kut kinderen te doen. Helaas kan je deze mensen niet op een andere manier aanpakken. En ja helaas planten die zich nog voort ook. Dom volk

Ik weet dat Breda en Dordt op zich dicht bij elkaar liggen, maar wie heeft er nu een hekel aan een oud-papierclub als Dordrecht? Why?

28 juni 2015 om 14:13

Dordrecht heeft ook hele vervelende supporters zitten bij west hoor. Vergis je daar niet in.

28 juni 2015 om 19:11

oud papierclub...

Gaat lekker hier in Nederland
De ene na de andere oefenwedstrijd word afgelast,en waarom? En kan iemand mij vertellen waarom de NAC supporters,de Dordrecht fans zouden willen aanvallen?

28 juni 2015 om 14:16

Waarschijnlijk gewoon omdat het kan.. Ik kan me geen historisch feit voor de geest halen wat het anders zou verklaren.

28 juni 2015 om 19:12

Het historische feit waar NAC gelijkspeelde tegen Dordt in eigen huis. Enige wat ik me kan bedenken.

Je zou toch maar moe worden van het Nederlandse beleid. Bij de minste geringste dreiging zetten we meteen overal een streep doorheen. Je zou toch zeggen dat we toch wel iets kunnen regelen?
Aan de andere kant. Supporters staan er niet altijd even goed op. Kan iemand mij wat meer vertellen over de verhoudingen tussen NAC en Fc Dordrecht? Het lijkt me nou niet dat deze twee groepen een hekel hebben aan elkaar?

Wat een zielige vertoning dit! Het is maar een oefenduel. Waarom zou je in hemelsnaam als supportersgroep van NAC erheen gaan om te rellen? Dan ben je toch echt helemaal van de pot gerukt?

Is afgelast uit angst van een burgemeester in plaats van dat er concrete aanwijzingen zijn dat NAC supporters de confrontatie aangaan met die van Fcd. Waar de (lokale) politiek nog steeds in de stress schiet van de term voetbalsupporters, wordt aan de andere kant weg gekeken van reële (terroristische) dreiging. Selectieve verontwaardiging zullen we maar zeggen...

Jammer dat mijn clubje nu weer door deze hersenloze mensen negatief in het nieuws komt. Maar lees op verschillende supportersites dat men niks van een confrontatie af wist. Daarnaast kan ik mij ook geen geschiedenis met Dordrecht herinneren. Las op twitter dat Boogers nu hierdoor geen speler kan halen door de gemiste inkomsten. Dat is wel erg triest.

28 juni 2015 om 17:17

NAC staat qua hooligans toch ver boven Dordt, lijkt me niet dat ze voor een confrontatie met hun specifiek naar deze wedstrijd gaan.
Waren ze dat wel van plan dan is het een sneak attack naar Feyenoord waar ze een hekel aan hebben maar geen schijn van kans tegen maken als het om rellen gaat..

De wedstrijd tussen Feyenoord en FC Dordrecht zou gespeeld worden in Halsteren.
Dan doen we dat toch op de bij velden van Varkenoord niks mis mee.
Verder ben ik het eens met de reacties het is te gek voor woorden.

Dit gaat helemaal nergens over! Dit is eerste klas afschuiven op een ander omdat je geen ballen heb.

Waarom zouden ze van NAC Dordrecht willen opzoeken? Dit slaat serieus nergens op, en NAC word nu weer lekker negatief in het nieuws gebracht!

Kansloos Burgemeestertje en politie!

Een groot onzinverhaal,

Niemand van ons ging daar naar toe. Wij hebben helemaal niks met dordrecht. Wel een hekel aan feyenoord. Maar dit verhaal is helemaal uit de duim gezogen.

En wie komt er weer slecht in het nieuws? Juist; NAC .

Wederom onterecht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren