Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bulgaarse arbiter stopt na bedreigend telefoontje van Stoichkov

Laatste update:

Hristo Stoichkov is in Bulgarije in opspraak geraakt. De voormalig sterspeler is momenteel hoofdtrainer van Litex Lovech en kan een bezoekje verwachten van de politie, nu scheidsrechter Bogomil Marinov aangifte heeft gedaan tegen de oefenmeester. Marinov beschuldigt Stoichkov ervan dat hij de scheidsrechter heeft opgebeld en vervolgens heeft bedreigd.

/

Litex Lovech won zaterdag met 1-0 van Slavia Sofia, maar Marinov stuurde Marcelo Nicasio, spits van Litex, naar de kant. Daar was Stoichkov niet van gediend en dinsdag pakte hij de telefoon: "Hij belde me op en stelde zichzelf voor", zei Marinov. "Daarna begon hij mij te beledigen en te bedreigen. Hij zei dat dit mijn laatste wedstrijd zou worden als scheidsrechter in het profvoetbal."

In dat laatste had Stoichkov gelijk, want de 34-jarige Marinov was zo onder de indruk van de bedreigingen, dat hij is gestopt in het professionele voetbal. "Hier heb ik geen zin in", zegt hij op de website van de Bulgaarse scheidsrechtersbond. "Maar ik houd nog veel te veel van het spelletje, dus ik zal op de amateurvelden gaan fluiten."

Stoichkov, die het in zijn tijd als speler al regelmatig aan de stok had met scheidsrechters, weigerde toe te geven dat hij Marinov bedreigd heeft. "Ik ga niet reageren op zulke beschuldigingen", zei de mogelijk beste voetballer ooit uit Bulgarije. "Het enige dat ik kan zeggen is dat ik veel meer kan hebben van scheidsrechters als in mijn tijd als speler."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

als dit waar is, is die Stoichkov wel een erg domme persoon. Hoe haal je het in je hoofd om als trainer zijnde een arbiter te bedreigen? Hopelijk schorst de Bulgaarse bond hem voorgoed, want zulke figuren horen geen trainer te zijn.

23 maart 2012 om 17:54

Herinnert me aan Mourinho toen hij de arbiter opwachtte in de garage.

23 maart 2012 om 17:56

Ik vond zelf al dat het een erg domme persoon is, maar dat is mijn mening.

23 maart 2012 om 18:23

Het is al dom om je zelf eerst nog voor te stellen en dat iemand te bedreigen via telefoon. Dat kunnen ze zo natrekken. Die arbiter moet gewoon weer het veld op want het is maar een dreigement.

23 maart 2012 om 22:52

Stoichkov is een gestoord mens, maar hij was een geniale voetballer!


Ik vond net een heeel mooi filmpje van het Nederlands Elftal op youtube! Dit is echt niet bedoeld als spam, maar als u een liefhebber van het Nederlands Elftal bent, zou ik op youtube ''holland through the years'' in typen! Man man man!

wat een domme vent die stoichkov

Nummerherkenning. Via die techno telefoon specialisten kijken wie t was en je hebt je antwoord.

23 maart 2012 om 17:48

ja slimmerik, nummerherkenning verteld je ook precies wat die trainer heeft gezegd

23 maart 2012 om 18:15

Het geeft wel een goed bewijs en stoichkov kan dan niks ontkennen ;

23 maart 2012 om 18:18

ben je dom ofzo? het enige wat het bewijst is dat stoichkov die scheidsrechter gebeld heeft, niet wat hij heeft gezegd. Stoichkov kan ook gewoon de scheidsrechter een prettige dag gewenst hebben

Zal dan wel een flink telefoontje zijn geweest als hij gelijk stopt. Raar zeg. Dit hoort niet zo. Scheidsrechters maken fouten enzo maar dit gaat tever. Gewoon verbannen uit het voetbal.

Wat een belachelijke actie zeg. Als je iets in het heetst van de strijd wat roept is het ook fout, maar daar kan ik dan nog een beetje begrip voor opbrengen, maar om iemand privé zo te benaderen. Bah

Als dit waar is moeten ze Stoichkov uit zijn functie ontheven en in de gevangenis plaatsen! Die twitteraar die Femke Halsema via twitter bedreigde kreeg 17 dagen gevangenis straf. Ook had hij een taakstraf van 80 uur.

23 maart 2012 om 17:52

maar dat is wel erg extreem. Ik bedoel, iemand veroordelen omdat hij via Twitter iemand bedreigd heeft is een beetje vergezocht. Blijkbaar hebben politici voorrechten.

23 maart 2012 om 17:55

Je moet bedreigingen altijd wel serieus nemen vind ik hoor. Je kan zo maar een moord voorkomen. Maar het hangt er natuurlijk ook vanaf wat Stoichkov heeft gezegd.

Natuurlijk hebben politici voorrechten. Als een mens ''belangrijker'' is dan een ander mens gelden er andere regels. Al ontkennen de meesten dat natuurlijk.

23 maart 2012 om 18:48

Deadcrododil
Dat slaat natuurlijk nergens op; alle mensen zijn gelijk. Dus omdat sommige mensen ''belangrijker''/belangrijke baan hebben hoeven ze bijv. niet naar de gevangenis naar een veroordeling? Onzin als je het mij vraagt.

23 maart 2012 om 21:44

Sorry ik formuleerde het wat verkeerd. Ik keur het zelf ook niet goed. Maar zo zit de wereld nou eenmaal in elkaar. In sommige gevallen worden ''belangrijke'' mensen gewoon bevoordeeld. Als je het mij vraagt is de wereld één corrupte bende, zo zie ik het in. Maar misschien zie ik het ook van een te pessimistisch perspectief.

Wegweren en wegbannen van alle voetbalvelden deze domme vent, hij spoort niet, nooit gedaan en met hem zet je je als land voorschut

@firataka ja hoor james bond jij wel

pff wat gebeurt er met barca spelers als ze stoppen? romario, rivaldo, kluivert, reiziger, maradonna en nu hij.
serieus geen provocatie maar gewoon een doddnormale vraag

23 maart 2012 om 17:56

Ze houden te veel van het spelletje, dat ze niet volledig kunnen stoppen van het voetbal en zo besluiten trainer te worden zonder ook maar enige ervaring. Enkel Guardiola, maar hij is gewoon een genie.

23 maart 2012 om 18:02

nee bedoel dat ze allemaal richting het slechte pad gaan alleen maar negatief in het nieuws. ( bijv reiziger met zn cocaine gebruik in 2009 in miami)

23 maart 2012 om 18:56

Jij bent zeker stiekem supporter van Real Madrid, want niet enkel ex-barca spelers geraken op het slechte pad hoor. Dat is gewoon belachelijk. Er is net een artikel verschenen over Adriano bv.

Dit gebeurt spijtig genoeg bij velen. Mo money, mo problems!

Iedereen hier geeft die Stoichkov de schuld, maar wie zegt dat hij heeft gebeld, je gaat alleen uit van wat er in de tekst wordt gezegd. Ik denk dat het allemaal een beetje opgeblazen wordt.

Mits het wel is gebeurt, met erge bedreigingen, dan is een boete + lange schorsing zeker op zijn plaats. Gevangenisstraf vind ik weer iets te overdreven, want hij kan ook uit emotie gehandeld hebben en heeft fysiek niks gedaan.

Van dat litex lovech is ook niet veel meer over sinds het vertrek van Manolev zeg

On: Die kerel moet gewoon opzouten, hij is duidelijk niet goed in zijn hoofd. Voor de scheids is het erg jammer, hij zal zich zo ook nooit meer veilig voelen als hij aan het fluiten is.

Voor Stoichkov ergens van beschuldigd kan worden moeten er eerst maar eens bewijzen komen en het is niet voldoende als er aangetoond wordt dat Stoichkov de scheidsrechter gebeld heeft, want dan weet je nog niet wat hij gezegd heeft.
Daarbij vind ik het overdreven om als scheidsrechter om deze reden er maar mee te stoppen op het hoogste niveau. Waarom zou je niet aangifte doen en verder gaan? Dan laat je je m.i. wel makkelijk kennen.

Die stoichkov is een raar mannetje heeft een vreselijk haat voor Madrid maar met dit neemt niemand hem serieus kom op ..

het zou me niets verbazen! in dat soort landen zijn dat soort praktijken de normaalste zaak van de wereld.

Het land en de club van onze grote vriend Manolev

En wat Stoihkov betreft, dit vind ik gewoon een schande voor het voetbal. Dit hoor je gewoon niet te doen als professional, hoop ook dat hij levenslang geschorst wordt.

Wel grappig dat de telefoonnummer van de scheidsrechter bekend is. Ik dacht dat scheidsrechters geheime telefoonnummers hadden, juist vanwege eventuele bedreigingen van m.n. supporters?

Ik herrinner me nog dat hij zei dat hij nooit wit zou dragen terwijl hij een witte shirt aanhad.

De competitie in Bulgarije is toch al zo corrupt als maar kan als je de Bulgaren moet geloven. De mensen daar kijken ook alleen maar buitenlands voetbal vanwege de corruptie en het schandelige niveau.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren