Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Braziliaans international na ‘wangedrag’ weggestuurd door clubleiding’

Laatste update:

Het lijkt erop dat Braziliaans international , die afgelopen zomer tijdens het WK in eigen land nog deel uitmaakte van de nationale ploeg, niet langer welkom is bij Atlético Mineiro. De 27-jarige aanvaller zou zich met twee ploeggenoten hebben misdragen en de clubleiding stuurt het drietal weg.

/

Het trio is uit de selectie gezet en een ontslag zou de volgende stap moeten zijn. Technisch directeur Eduardo Maluf maakt duidelijk dat de geschorste spelers dit jaar niet meer voor Atlético zullen uitkomen. “Het gaat om discipline en we moeten een voorbeeld stellen voor de rest van de selectie”, tekenen Braziliaanse media op uit de mond van de beleidsbepaler.

Wat Jô en zijn medespelers misdaan hebben wordt niet bekendgemaakt door de club uit Belo Horizonte. De aanvaller, die in twintig interlands voor de Goddelijke Kanaries tot vijf doelpunten kwam, speelde jarenlang in Europa. Na zijn debuut in het shirt van Corinthians in 2003 verkaste hij in 2005 naar CSKA Moskou, waarna hij ook nog speelde bij Manchester City, Everton en Galatasaray.

Denk je dat Jô bij Atlético Mineiro mag blijven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Speelde dramatisch wk, kan mijzelf zo voorstellen dat hij bij Mineiro het ook niet zo goed doet.. Kan iemand dat bevestigen?

4 november 2014 om 10:34

Ja hij kwam niet eens meer naar trainingen enzo

Die jõ was laatst ook al negatief in het nieuws toch?

4 november 2014 om 10:10

Dat was volgens mij dat ze vader hem toen waarschuwde voor zijn huidige situatie omdat hij anders misschien wel net zo eindigt als Adriano.

4 november 2014 om 10:44

Ohja, dat was het. Blijkt die pa toch een vrij goede waarzegger te zijn.

4 november 2014 om 12:51

Wat is dit een drama zeg pffff deze man kan nog niet eens bij FC Dordrecht spelen wat is die slecht zeg.

4 november 2014 om 14:42

Die man is niet slecht die man is er mentaal niet helemaal bij. Hoe denk je dat hij die plek op het wk had verdiend ? Inderdaad , door het daarvoor nog gewoon goed te doen. Ik zou met deze jongen , in normale staat natuurlijk , blij zijn bij Ajax te hebben

Was een groot talent maar loopt er nu echt werkelijk overal de kantjes ervan af..

Waarschijnlijk de Braziliaanse mentaliteit die je vaker ziet, zoals bij jongens als Reis en Adriano. Toch jammer, er zat zo veel meer in..

Vond hem bij Cska samen met Vagner Love een gruwelijke duo vormen, jammer dat hij daarna nog bij mijn club Galatasaray was mislukt. Denk dat zijn volgende stap waarschijnlijk Amerika of India zal worden.

4 november 2014 om 12:58

Die vagner love is ook raar bezig nu, zit in japan toch? Of in de zandbak.

4 november 2014 om 14:02

ik zoek het even op!

Shandong Luneng daar speelt hij nu! hij heeft er 13 in liggen!

4 november 2014 om 14:24

Das japan toch? Erg jammer. Had hem nog graag op de Russische velden gezien.

4 november 2014 om 14:43

Nee dat is China

Die moet lekker naar de zandbak om z'n zakken te vullen, voor hij helemaal uitgeblust is voor profvoetbal. Zo zonde, was een groot talent, maar heeft door zijn faalangst nooit meer gepresteerd na Cska. Het is een raadsel hoe hij ooit international geworden is, zonder Scolari zou dat ook nooit gebeurd zijn.

Nou Martin van Geel. Contract tot eind van het seizoen aanbieden dan maar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren