Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Braziliaan geeft toe: 'Manchester United en Barcelona wilden mij kopen'

Laatste update:

Het was een publiek geheim, maar Marquinhos heeft zondag maar eens duidelijkheid gegeven: het klopt dat Manchester United en Barcelona in de zomer werk wilden maken van zijn komst. De verdediger van Paris Saint-Germain staat bekend als een van de grootste defensieve talenten van de wereld en Louis van Gaal en Luis Enrique wilden hem graag hebben. PSG werkte echter niet mee.

/

De twintigjarige Marquinhos is bezig aan zijn tweede seizoen in Frankrijk, nadat hij in juli 2013 voor ongeveer 32 miljoen euro werd gekocht van AS Roma. "Manchester United en Barcelona wilden mij afgelopen zomer kopen", vertelde de Braziliaan aan Telefoot. "Deze clubs hebben met PSG gesproken, maar er werd mij direct gezegd dat ik niet mocht vertrekken."

"De voorzitter en de coach zijn erg blij met mij en dat ik niet weg mocht, gaf mij erg veel vertrouwen", vervolgde Marquinhos, die in aanmerking komt voor een verbeterd contract in het Parc des Princes. "Het zou goed zijn om bij te tekenen, want ik ben erg gelukkig bij PSG", benadrukte de verdediger, die zeker niet altijd basisspeler is in het sterrenteam van Laurent Blanc.

Marquinhos zit goed bij Paris Saint-Germain

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede verdediger die zeker bij Barca zou passen. Gaat het zeker maken mits die alles bij elkaar houdt.

1 maart 2015 om 23:33

Goede verdediger? Waarom krijgt deze jongen niet meer krediet? Is het grootste centrale verdedigende talent van de wereld. Verdedigend komen alleen Mangala, Laporte en misschien net Varane in de buurt.

1 maart 2015 om 23:41

Varane misschien??

1 maart 2015 om 23:54

Ik noem Varane toch ook?

1 maart 2015 om 23:57

Hij bedoelt dat je misschien zegt

2 maart 2015 om 00:09

Hahahaha Mangala heeft nog niks laten zien bij city. Laporte wel echt groot talent, maar Varane is natuurlijk in potentie het best, al die ervaring en nog zo jong. Heeft al de CL, Copa en Liga gewonnen. Daarnaast was hij basisspeler op het WK.

2 maart 2015 om 00:19

#Tjoepita __ Varane is verdedigend zeker niet beter dan Marquinhos en Laporte. Die 2 zijn in potentie beter dan Varane. Raphael maakt teveel fouten en word alleen maar genoemd bij goede ingrepen. Over Mangala heb je misschien gelijk maar voordat hij naar City ging had hij een heel hoog niveau die hij nu helaas nog niet bereikt heeft.

2 maart 2015 om 00:23

Zouma en Rugani

2 maart 2015 om 00:39

Verane is vooral snel, en redelijk sterk in de lucht, daarmee maakt hij veel goed.
Verdedigend is Marquinhos beter, vind hem verdedigend zelfs de beste verdediger die er is.
Tegen Barca was hij ook de beste verdediger van Psg.

2 maart 2015 om 01:18

#Gompi. Zouma is ook een groot talent maar bij Chelsea moet hij vaker spelen en meer laten zien. __ @Tipi dat is hij ook. Was zeker de beste verdediger tegen Barca. Maar wanneer hij naast Thiago Silva staat is hij nog beter! In potentie word hij denk ik zo goed!

2 maart 2015 om 14:27

Varane totaal niet. Hij begon goed tegen Barcelona bij zijn debuut. Voor de rest vind ik het vooralsnog niet zo een boeiende speler. Misschien dat die nog doorgroeit naar een topper, maar als ik nu beoordeel zal die niet bij de wereldtop horen.

Is zeker op zijn plek bij PSG. Veel landgenoten in het team, prachtige stad, dik salaris. Basisspeler wordt hij nog wel, want Thiago Silva gaat niet eeuwig mee. Bovendien is hij nog erg jong en heeft hij zijn hele carrière nog voor zich.

1 maart 2015 om 23:47

Thiago Silva is 30, die kan zeker nog 4 jaar mee. Alleen snap ik niet waarom die Pipo David Luiz altijd CV staat in plaats van hem....

1 maart 2015 om 23:55

David Luiz speelt ook wel eens als CVM hoor, of vergis ik mij hierin? Ik heb m bij PSG wedstrijden CVM zien staan, tegen Chelsea bijvoorbeeld.

2 maart 2015 om 00:58

Vandaag tegen Monaco speelde Luiz ook als verdedigende middenvelder waar ik hem overigens niet heel goed vind spelen. Zodra Motta terug is zal Luiz weer centraal achterin staan en Marquinhos op de bank jammer genoeg.

2 maart 2015 om 01:19

#Murad __ belachelijk he.. Wat zien mensen nou in David Luiz als je het grootste cv talent op aarde op die positie kan zetten.

Had perfekt geweest voor Barca.
Vind hem voor zijn leeftijd de beste verdediger.
Is hard snel, sterk in de lucht.

2 maart 2015 om 00:21

Echt eh. Is is beter dan Mathieu en Bartra. Bartra maakt een goedr ontwikkeling door nu maar Marquinhos is zeker het grootste talent op de CV positie. Gaat ook de beste centrale verdediger van de wereld worden binnen enkele jaren.

2 maart 2015 om 00:38

Ja vind hem nu al één van de beste.
Mathieu vind ik niet goed genoeg voor Barca.
Bartra heeft dit seizoen heel sterke wedstrijden gespeeld, maar heeft de laatste tijd niet veel mogen spelen, en speelde daardoor zijn laatste wedstrijden dat hij wel mocht spelen niet zo goed.
Bartra naast Pique vind ik heel goed.
Maar als hij met Masch of Mathieu moet spelen, is het een pak minder.

2 maart 2015 om 09:42

@Knuffelbeer _ ik respecteer je mening maar ik volg hem al sinds zijn tijd bij Roma. Hij werd 2x grootste talent van de serie A. Hij was toen al een hele speciale verdediger met zijn tackels. Hij verdiende een Transfer naar een topclub en hij kon kiezen uit Barca, Real, United, City, Chelsea e.t.c. alle topclubs zaten achter hem aan. Hij koos voor PSG omdat hij naar Thiago Silva opkeek op zowel persoonlijk als voetballend gebied en hij wou graag met hem samen spelen en van hem leren.

2 maart 2015 om 10:20

arsenal ik denk dat je gelijk hebt. marquinhos leert daar van de beste luiz, silva , maxwell en vorig jaar nog alex hij is miss te jong om basis te staan maar hij speelt veel wedstrijden op verschillende posities en hij leert veel. hij is pas 20jaar en hij is ook erg goede vrienden met lucas moura

Ik vond Mangala dramatische spelen tegen Liverpool !

Stel roma had nog benatia en marquinhos.

Dit zouden ze in Nederland ook moeten doen....goede spelers vasthouden. Is de enige manier waarop we in Nederland het niveau kunnen opkrikken naar dat van de grootmachten....maar nee Nederlandse clubs willen alleen maar landskampioen zijn in hun jaarverslag, maar wel dag en nacht klagen dat het Nederlands voetbal matig is....om een Internationale statusclub te worden moet je sowieso het risico willen nemen....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren