Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Brazilië moet zonder Bayern-ster op jacht naar Olympisch goud in Rio

Laatste update:

De Braziliaanse ploeg die in Rio de Janeiro op jacht gaat naar Olympisch goud, zal het moeten stellen zonder Douglas Costa. De vleugelaanvaller van Bayern München heeft te veel last van een blessure aan zijn dijbeen en moet daarom noodgedwongen verstek laten gaan.

/

Costa liep de kwetsuur op aan het eind van vorig seizoen en moest om die reden ook de Copa América laten schieten. De behendige buitenspeler is nog steeds niet fit en heeft zich nu dus ook afgemeld voor de Olympische Spelen, die in augustus in Brazilië van start gaan.

“Ik vind het heel jammer voor hem”, zegt Bayern-directeur Karl-Heinz Rummenigge. “Hij had van ons groen licht gekregen om naar de Spelen in eigen land te gaan. Maar zijn gezondheid staat voorop.” Costa zal nu in Duitsland verder gaan werken aan zijn herstel.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weet iemand de vervanger?

11 juli 2016 om 18:59

Geen idee, maar ik ben wel benieuwd. Want hij was 1 van de dispensatiespelers van Brazilië.

11 juli 2016 om 20:38

ik hoop Ronaldinho maar dat is ook weer een droom.

11 juli 2016 om 20:42

Ik weet niet waarom maar ik neem olympisch voetbaltoernooi niet serieus!

Helaas is voetbal op de olympische spelen een B sport!

12 juli 2016 om 00:18

Inderdaad ik snap ook niet goed waarom er een olympisch voetbal toernooi is, zo boeiend is dat toernooi niet. Het is meer een jeugdtoernooi, zelfs de Confederations Cup heeft een stuk meer aanzien op sportief gebied.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren