Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bologna speelt teleurstellend gelijk, mede door rode kaart voor Sam Beukema

Laatste update:

Bologna heeft zondagmiddag puntenverlies geleden in de Serie A. De nummer vier van de Italiaanse competitie kwam in eigen huis niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Udinese. Sam Beukema kreeg bovendien een rode kaart. Ondanks het puntenverlies lijkt een Champions League-ticket niet in gevaar voor Bologna: de top vijf krijgt een ticket voor het miljardenbal, en de voorsprong van Bologna op nummer zes Lazio bedraagt acht punten. Udinese verkeert in de problemen en staat achttiende.

Bijzonderheden:


Aan beide kanten stonden er een aantal Nederlanders of voormalig Eredivisionisten in de basis: aan de kant van Bologna waren dat Beukema, Oussama El Azzouzi en Joshua Zirkzee, bij Udinese Maduka Okoye, Kingsley Ehizibue en Lorenzo Lucca.

In de blessuretijd van de eerste helft kwam Udinese op voorsprong. Via Lucca en een Bologna-verdediger belandde de bal voor de voeten van Martín Payero, en die scoorde: 0-1.

Bologna moest in de achtervolging, en dat werd er niet makkelijker op toen Beukema na een uur spelen zijn tweede gele kaart kreeg. Toch viel de 1-1 in de 78ste minuut: een vrije trap vanaf de zijkant van Alexis Saelemakers ging over alles en iedereen heen en viel binnen. Daar zou het ook bij blijven.

Bologna – Udinese 1-1


45+1’ 0-1 Martín Payero
64’ Rode kaart Sam Beukema
78’ 1-1 Alexis Saelemakers

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De top 5 krijgt een CL ticket dit jaar, dus er is voor Bologna weinig aan de hand, Lazio op plaats 6 staat 8 punten achter ze met nog 4 wedstrijden te gaan, dat lijkt me wel in de pocket.

28 april 2024 om 17:43

Wacht even, dus de top 4 landen hebben 20 CL plaatsen??? Van de zotte.

28 april 2024 om 17:45

Nee 2 landen krijgen er een extra volgend jaar op basis van prestaties in Europa. Italië heeft er al een. 2e gaat tussen Duitsland en Engeland. Volgens mij wordt dit jaarlijks herhaald dus niet permanent maar zegt veel dat Italië collectief leuk bezig is 😊

28 april 2024 om 17:49

Ook vreemd dat de landenciefficient wordt berekend over 4 jaar, maar deze twee extra plaatsen over afgelopen jaar.

28 april 2024 om 18:00

oigatinha, dat is zodat ploegen aan het begin van het seizoen weten waar ze aan toe zijn. Het is wel logisch dat je als ploeg weet op welke plek je moet eindigen om Europees voetbal te halen.

CL komt niet echt in gevaar. Vergeet niet dat eerste 5 ipv 4 naar CL gaan. Voorsprong op nummer 6 is 8 punten met nog 4 wedstrijden. Dat halen ze wel ondanks relatief zware programmaEdit: VZ heeft titel aangepast 😉

28 april 2024 om 17:33

Waarom is het nu de eerste 5 eigenlijk, is dat alleen Italie?

28 april 2024 om 17:43

Sinds dit jaar is het dat de 2 beste presterende landen in Europa een extra CL plek krijgen; Italië staat 1e en kan niet meer worden ingehaald. Engeland/Duitsland strijden om de 2e plek

28 april 2024 om 20:01

Atalanta had nog 2 wedstrijden te goed. Winnen net van Empoli en als ze de inhaalwedstrijd winnen komen ze op plek 5 met 60 punten dus de voorsprong op Nummer 6 Roma is dan nog maar 4 punten. Toch niet heel groot.

Er wordt even vergeten dat Atalanta nog twee wedstrijden moet spelen (1 is nu bezig). Als Atalanta beiden wint (wat ik wel zie gebeuren) komen ze op 60 punten. Ik zie Atalanta dus eigenlijk als nummer 6 en niet Lazio. Dus het wordt zeker nog wel spannend de komende tijd. Waarbij Roma nog tegen zowel Atalanta als Juve speelt. En Bologna tegen Juve staat ook nog op de planning.

28 april 2024 om 20:03

Klopt wat je zegt. Ik denk zelf dat Juve nog niet eens veilig is. Die spelen zo slecht en winnen zo moeizaam. Ik zie Juve nog wel een paar van die wedstrijden verliezen.

28 april 2024 om 20:43

Ik las dat Juve aan 8 punten genoeg zou hebben. Dat wordt nog knap lastig. Van Salernitana en Monza moet sowieso gewonnen worden. Van Bologna en Roma zie ik Juve in deze staat niet winnen, maar verliezen mag dus absoluut niet. Het worden dus spannende weken waarbij ik eigenlijk hoop op puntenverlies bij de anderen.

28 april 2024 om 20:45

Edit: nu Roma gelijk heeft gespeeld zijn het volgens mij 7 punten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren