Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bertaccini bespuugt Ajax-speler in oefenduel op beschamende wijze

Laatste update:

Adriano Bertaccini heeft zich dinsdagavond van zijn slechtste kant laten zien. De aanvaller van Sint-Truidense V.V. heeft enkele minuten voor rust in het oefenduel met Ajax op Tristan Gooijer gespuugd. Het moment ontging arbiter Dennis Higler volledig, want Bertaccini werd niet van het veld gestuurd.

Bij een 1-0 voorsprong voor Ajax raakt de aanvaller van STVV zichtbaar gefrustreerd na een duel met Gooijer. De verdediger van de Amsterdammers ligt op de grond, wanneer de aanvaller besluit hem te bespugen. Higler ziet het niet gebeuren en laat doorspelen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Ajax traint onder Farioli
Reacties

Zou gewoon een straf opgelegd moeten krijgen door UEFA oid. Spugen is wel het smerigste wat je kan doen.Ajax speelt wel leuk moet ik zeggen, Vos is beter dan Mannsverk, daar hoeven we niet meer over te discussiëren. Ook Forbs doet het prima vanaf links.

9 juli 2024 om 19:27

Is geen officiële wedstrijd, dus nee - krijgt sowieso geen straf.

9 juli 2024 om 19:58

Je kan toch ook gewoon een schorsing krijgen als je je in een oefenduel stevig misdraagt?

9 juli 2024 om 20:43

Precies - de UEFA kan bepaald gedrag bestraffen ook buiten officiele wedstrijden. En dat zou hier niet ongepast zijn.

9 juli 2024 om 19:48

Nou je vergeet wel even dat bij de twee kansen die we tegenkregen, Vos bij de eerste een cruciaal duel verliest en bij de tweede totaal verkeerd staat.
Er moet nog een heleboel beter bij Vos.

Echter lijkt het erop dat we wel een stuk fitter en feller gaan worden dan vorig seizoen, wat ons waarschijnlijk dan al een stuk minder tegengoals moet gaan opleveren.

9 juli 2024 om 19:52

Je kan altijd een keer de bal of een duel verliezen, je ziet gewoon aan alles dat die jongen goed kan voetballen. Bij Mannsverk zie ik het tegenovergestelde.

9 juli 2024 om 20:05

Ik ben het niet met je eens. Vos moet nog heel veel verbeteren. Natuurlijk kan je een duel of de bal verliezen maar het gaat om de manier waarop.

9 juli 2024 om 23:02

Vos is technisch en fysiek behoorlijk. Mentaal en tactisch is het echter nog steeds drama. Daarin is hij sinds de o19 veel te weinig verbeterd.

Waar zie je in hemelsnaam spuug?

9 juli 2024 om 19:19

Het lijkt er toch verdacht veel op, mede door de manier waarop Gooijer reageerd.

9 juli 2024 om 19:31

Dat kan ook komen door wat hij zegt. Zeg niet dat hij niet spuugt, maar ik heb nog geen beeld gezien waarop duidelijk te zien is dat er spuug onderweg is. Blijft sowieso een rare reactie van die gast.

9 juli 2024 om 19:36

nee die draait zich ook gewoon om omdat hij als dwaas staat te schreeuwen. Dat is geen spugen.

9 juli 2024 om 19:55

Als het echt een roggel was geweest dan had Gooijer die roggel echt wel aan Higler laten zien en was die gast er vanaf gegaan met rood.

9 juli 2024 om 19:39

Ik vind het ook wel vrij bijzonder dat Voetbalzone het als feit post, terwijl dat op basis van deze beelden totaal niet met zekerheid gezegd kan worden. Zelfs Ziggo houdt nog een slag om de arm…

Dat is echt het smerigste wat je kan doen. Hij had 'm van mij een klap op zijn bek mogen geven

Niet alleen bespugen, maar probeert hem daarvoor ook gewoon geblesseerd te trappen. In een oefenwedstrijd, wegwezen met deze idioot.

Bij Ziggo hebben ze echt een bril nodig. Hij zegt alleen wat. Ik zie hem nergens iets spugen.

9 juli 2024 om 19:31

Die Ziggo'er die wilde Van Halst blijven wijsmaken dat het spuug was

Of het echt spuug is, is niet heel duidelijk te zien.

Was dat het wel, ben je meteen wel en van de laagste levensvormen op deze aarde

De hawk tuah meme loopt de spuigaten uit

Ik zag het eerlijk gezegd niet, maar Sierd was vrij overtuigd. Denk wel dat Gooijer feller had gereageerd als het echt spuug was.

9 juli 2024 om 19:54

Dat weet ik wel zeker. Dan had ie de roggel aan Higler laten zien en dan was die gast er met rood vanaf gegaan.

Misschien slist die Belg teveel

Belgen zijn toch zeer beschaafde mensen? Die doen dit soort smerige dingen niet.

Oi oi oi, wat ben je dan een gigantische loser. In een oefenpotje zo tekeer gaan. Probeerde hem ook te blesseren net daar voor. Wat een kleintje zeg.

zie hem vooral iets roepen ipv spugen.

Als je als voetbalclub wilt uitdragen dat je bepaalde normen en waarden hanteert dan heb je her verder geen scheidsrechter, VAR of aanklager voor nodig. Dan gooi je die speler gewoon voor een week uit de selectie en houd je een weeksalaris in.

Je laat je toch niet bespugen. Had die ajaxcied het niet door? Er zijn maar twee reacties mogelijk. Of je gaat naar de arbitrage. Of je gaat verhaal halen met alle risicos van dien.

@debers jij bent voor een domme reactie waardoor je niet alleen eerst bespuugd wordt maar vanwege een domme reactie daarop zelf ook nog een hoop ellende krijgt ?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren