Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bellingham weer van grote waarde voor Real; Napoli nipt langs Union

Laatste update:

Real Madrid had dinsdagavond de nodige moeite met het Portugese Sporting Braga. Na doelpunten van Rodrygo en Jude Bellingham wonnen de Madrilenen uiteindelijk nipt: 1-2. In diezelfde Poule C wist Napoli af te rekenen met 1. FC Union Berlin door een doelpunt van Giacomo Raspadori: 0-1.

Sporting Braga - Real Madrid 1-2
Bij Real was er eindelijk weer een keer een basisplaats voor Luka Modric. De Kroatische routinier moet het dit seizoen veelal doen met een plekje op de reservebank, maar mocht in Portugal weer eens vanaf de aftrap meedoen. Verder stonden veelal de bekende namen in de basisopstelling.

Na een kwartier spelen wist Real de ban al te breken. Vinícius Júnior werd de diepte ingestuurd en leek vervolgens de bal te verliezen. De aanvaller herstelde zich echter en zag zijn landgenoot Rodrygo voor de goal verschijnen. De eerstgenoemde Braziliaan gaf voor op de andere, waarna Rodrygo kon binnenwerken: 0-1.

Ook in de tweede helft wist Real het net te vinden na een kwartier spelen. Wederom was Vinícius de aangever, toen hij aflegde op Bellingham. De Engelsman rondde vervolgens rustig af en tekende zo voor zijn derde Champions League-doelpunt van het seizoen: 0-2.

De marge van twee goals bleef echter niet lang in stand. Luttele minuten later maakte Braga namelijk de aansluitingstreffer via Álvaro Djaló. De Spaanse aanvaller werd over het hoofd gezien door de Real-defensie en kon binnenwerken achter Kepa Arrizabalaga: 1-2. De overwinning van Real zou echter niet meer in gevaar komen, daar meer Portugese doelpunten uitbleven.

1. FC Union Berlin - Napoli 0-1
Bij Union waren er zoals vrijwel altijd weer basisplekken ingeruimd voor Robin Gosens, Sheraldo Becker en Danilho Doekhi. De aanwezigheid van laatstgenoemde in de basiself betekende dat Leonardo Bonucci op de reservebank moest beginnen.

Waar de doelpunten in Portugal niet lang op zich lieten wachten, duurde het bij Union - Napoli geruime tijd voordat er gescoord werd. De ban werd uiteindelijk gebroken door Raspadori, die in kon tikken na een knappe individuele actie van Khvicha Kvaratskhelia op de achterlijn: 0-1.

Het doelpunt van Raspadori was een van de spaarzame hoogtepunten in een verder weinig denderend duel. Beide ploegen kwamen verder tot weinig kansen, waardoor de Italiaanse spits tot matchwinner werd gepromoveerd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat was het tactisch weer eens een soepje. Camavinga speelde voor Tchouameni als defensieve middenvelder. Fede en Jude bleven staan en Kroos, de lcm was eruit voor Modric. Dus waar moet Modric dan staan? Nou duidelijk niet op lcm want daar heeft ie zelden gestaan. Liep constant mee op rechts tussen Camavinga, de meest centrale man, en Fede, de rcm. Jude had dat snel door en ging na 10 minuten al op links lopen, wat veel zegt over zijn inzicht en nederigheid. Dat slaagt echter nergens op aangezien je daarmee 50% van zijn gevaar wegneemt. Fede had het iets later ook door en ging iets hoger staan om de lege plek van Jude deels op te nemen. Daardoor kreeg Carvajal het ook lastiger aangezien een grote reden van zijn uitstekende vorm dit seizoen de positie van Fede op rcm is. Dit ging de hele wedstrijd zo totdat Tchou er in kwam.

Dat wil zeggen dat ofwel dit de bedoeling was van de staf, wat te idioot voor woorden is, ofwel ze het niet eens doorhadden en dus niet ingrepen en bijstuurden. Hoe dan ook bizarre tactische flater op dit niveau.

Het selectiebeleid is ook om te janken. Alle sterkhouders speelden gewoon op Kroos na terwijl jongens als Vini, Fede, Carvajal en Jude echt wel wat rust hadden kunnen gebruiken. Vervolgens is Carlo ook een te grote broekschijter om te wisselen en jongens rust te geven bij een minimale voorsprong.

Het favoritisme loopt ook de spuigaten uit. Het zijn altijd dezelfde namen tussen de lijnen en dezelfde namen op de bank. Als iedereen goed presteert is dat nog te verantwoorden maar wat loopt Rodrygo in hemelsnaam nog in de basis te doen? Joselu hoort gewoon te spelen. Niet alleen presteert hij beter in dit systeem maar met hem tussen de lijnen is Vini ook gewoon een stuk beter.

Dan eindigen we de wedstrijd ook nog eens met maar 1 aanvaller tussen de lijnen, geen 10 en 4 middenvelders en 5 verdedigers. Beschamend gewoon tegen Braga. Bende labbekakken.

Jeetje wat ben ik deze staf kotsbeu zeg.

24 oktober 2023 om 23:00

Mee eens dat Joselu hoorde te spelen maar die was ziek dus dan heb je weinig andere opties. Wel vind ik het jammer dat er dan niet aanvallers van Castilla meegaan. Een Alvaro had perfect kunnen zijn maar zelfs dat doet Ancelotti niet. Toch bizar dat hij na een paar wedstrijden opeens van de radar verdwijnt. Kan niet wachten op een Alonso die de jeugd wel een kans zal geven...

24 oktober 2023 om 23:08

Ik hoorde het ook maar dat was ook in het algemeen bedoeld. Ik geef je op een briefje dat Rodry zaterdag weer start, los van wie er fit is of niet, en tegen Sevilla was dat ook het geval.

Alvaro snap ik nog wel hoor. Schiet al het hele seizoen (en eind vorig seizoen ook) geen deuk in een pakje boter bij Castilla.

24 oktober 2023 om 23:11

Ah op die manier. Dat is zeker waar hoor. Rodrygo start altijd maakt niet uit wat Joselu aan het doen is. Wel jammer want je hebt gewoon iemand nodig die constant in de 16 staat. En dat is er op dit moment niet met Rodrygo.

Degelijke wedstrijd. Niet heel denderend maar je pakt wel de overwinning en dus 9 punten uit 3 wedstrijden. Jammer dat je het niet eerder beslist want er waren genoeg mogelijkheden. Vinicius te egoïstisch vandaag anders had je veel makkelijker gehad. Ook vind ik Kepa weer erg slap hoor. Je mist gewoon zekerheid op doel en dat had je met Courtois. Tegen de topclubs wordt het nog meer billenknijpen met Kepa. Maar goed op naar zaterdag want El Clasico staat voor de deur.

Wat doet de Var bij de 1-3? Was gewoon 100% een goal. Schaf die hele zooi maar af dan

25 oktober 2023 om 03:51

Precies. Was gewoon een zuivere goal. 200%…Ook toen je de lijnen zag van de var. Die waren even aan het slapen denk ik. Vreemd

Het was geen denderend wedstrijd en qua niveau Real onwaardig. Leuk dat je alle wedstrijden in de CL wint en bovenaan staat, maar met overtuiging winnen is ver te zoeken.

Real heeft nog wat aankopen nodig. Een fatsoenlijk aanvaller natuurlijk wat al jaren een probleem is en verdediging is ook vaak een gatenkaas.

25 oktober 2023 om 00:47

Ik denk ook dat ze het beste een bewezen spits kunnen huren, tot MBappe volgend jaar op te halen is…

Matige wedstrijd gezien van Real. Braga speelde de 1e helft zeer verzorgd voetbal. Met name verdedigend liet real te veel steken vallen. Ik vind wel dat ancelotti weer bizar laat wisselt - met barca-uit voor de deur. Het gaat bijvoorbeeld Bellingham een keer opbreken dit seizoen, kan niet anders. Cama speelde heel sterk vond ik! Kroos - Cama- Tchouameni zal het zaterdag wel worden. 1 ding is zeker, het moet dan beter!

24 oktober 2023 om 23:27

@TobyJapie

Mee eens, Camavinga was echt heel goed vandaag, ben best wel een fan van hem eerlijk gezegd.

Als Ancelotti slim is speelt hij zaterdag met Camavinga-Tchouameni-Valverde-Bellingham.

Camavinga was outstanding vandaag. Hopelijk Bellingham niet gekwetst,vwant ging mankend van het terrein.

Tegen Berlin in de laatste minuut winnen, tegen Braga de laatste 15 minuten volop verdedigen. 2 verdedigers erin voor 2 aanvallers. Is dit serieus Real Madrid? Carlo Ancelotti verpest echt heel Real Madrid man. Hoe kan je hier nou van genieten? Alleen maar teren op individuele kwaliteiten van Vinicius en Bellingham. Je ziet amper tactiek, je ziet niets.

Sorry, maar dit Real Madrid is absoluut geen CL favoriet. Verder dan de kwartfinale gaat men niet komen, tenzij je geluk hebt met de loting. Wisselbeleid is ook om van te janken. Braga had zeker weten hier een punt verdiend. Tegenstander's als Union Berlin en Braga, met alle respect, bliest Real Madrid ze altijd weg met nulletjes of 4/5. Nu moet je tegenwoordig blij zijn met 1 doelpunt verschil.

Op naar El Clasico dan maar. Kijken of Ancelotti zich weer laat verslaan door Xavi.

Jude Bellingham verdient voorloppig de komende versie van de Ballon D'or. Die jongen is echt super speciaal.

Een kwartier in de 2e helft speelden we oppermachtig. Tot aan de 0-2. Voor de rest speelden we soep met ballen. Maar goed, 3 gespeeld, 3 gewonnen. Iedereen weet dat het beter moet, maar iedereen weet hopelijk toch ook dat het beter KAN. Veel beter. Als het er maar uit komt dat dit seizoen.

Wat is die Bellingham toch geweldig!!

Hij houdt maar niet op met scoren 100mil is een koopje voor hem.

24 oktober 2023 om 23:59

Moet je nagaan dat een mede madridista tegen zijn aankoop was en hem inschreef als een dertien in een dozijn voetballer😂

Ongekend natuurlijk wat deze jongen op zo’n jonge leeftijd laat zien. Hoort voor mij vanaf dit seizoen definitief in het rijtje Haaland en Mbappe… en onze Jude is niet eens een aanvaller!

25 oktober 2023 om 01:13

@Unbeliebeble

Wauw dan is die madridista wel een hele aparte gast haha.

En verder zeker met je eens hoor, als Bellingham zo het hele seizoen blijft presteren en goals blijft maken hoor die zeker in het rijtje Haaland Mbappe.

Nja 3 punten en een goaltje van Jude, prima en snel verder. En moet zeggen Vini en Jude zouden veel beter zijn en het makkelijker hebben met een echte top spits (Joselu is dat niet) rondom hen heen. Een aanspeelpunt, voor de combinaties, iemand die als een spits beweegt en denkt. Het is nu veelal lastig spelen wanneer we de final third in komen.

25 oktober 2023 om 09:38

@sociofan1

Hmmmm die bewering durf ik nog niet te zeggen. Ik denk dat Bellingham juist zo uitstekend is mede dankzij dat er geen spits is. Hij duikt de ruimtes in waar dat normaal de spits staat, zet daar een topspits en die ruimte voor hem om in te duiken is een stuk kleiner. Bellingham moet zwerven, en dat doet hij momenteel uitstekend.

25 oktober 2023 om 09:40

Ook met Joselu doet hij gewoon hetzelfde hoor. Bellingham is niet alleen maar goed zonder bal maar ook in de combinatie. Ook doet hij het bij Engeland met Kane geweldig. Dus ja met een topspits zou die het echt wel beter doen en meer assists krijgen. Dat scoren is een bonus want je verwacht niet van een nummer 10 om zoveel te scoren.

25 oktober 2023 om 09:50

@modricmagic

Fair point, dat is een mooi argument.

Is Joselu dan een topspits? ;-) haha! Het is duidelijk dat Bellingham echt alle verwachtingen inlost (en eigenlijk zelfs meer). Niemand is vergeten dat Real zonder spits speelt sinds hij erbij is gekomen, ze hebben 9/9 in de CL en staan aan de leiding (gedeeld) met Girona. Met 8 wins, 1 gelijk en 1 verlies doen ze het uitstekend.

Daarom dat ik de kritiek op Ancelotti een beetje misplaatst vind eigenlijk, hij doet het uitstekend met de groep die hij heeft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren