Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern München haalt gigantisch uit dankzij Kane, Musiala en wereldgoal Gnabry

Laatste update:

Bayern München heeft zaterdag ongenadig hard uitgehaald in de Bundesliga. De ploeg van trainer Thomas Tuchel won met liefst 8-1 van FSV Mainz 05. Harry Kane maakte een hattrick en staat nu op dertig (!) competitietreffers. Jamal Musiala, goed voor een treffer en twee assists, was misschien wel de beste man op het veld. De overige treffers van Bayern werden gemaakt door Leon Goretzka (2), Thomas Müller en Serge Gnabry. Laatstgenoemde scoorde op schitterende wijze. Bayern verstevigt plek twee en staat zeven punten achter Bayer Leverkusen, dat nog een duel tegoed heeft.

Mainz zorgde al snel voor de eerste dreiging, maar daarna was het Bayern dat het spel dicteerde. Enkele gevaarlijke momenten leverden in de fase die daarop volgde nog niets op. Desondanks wist der Rekordmeister al snel de score te openen. Musiala kwam net niet goed uit om zelf af te ronden, waarna hij besloot af te leggen op Kane. De Engelsman tikte van dichtbij simpel binnen: 1-0. Het was alweer de 28ste seizoenstreffer voor the Hurricane.

Tegenvaller voor Bayern was het uitvallen van Alphonso Davies. De Canadees kreeg in een duel de schoen van Mainz-aanvoerder Silvan Widmer tegen zijn mond en moest zich laten vervangen door Goretzka. De invaller maakte een minuut na zijn entree de tweede treffer van de middag. Joshua Kimmich gaf mee aan Müller, die een vrije trap verdiende. Terwijl de herhaling van de overtreding op Müller werd afgespeeld, werd het 2-0. Kimmich nam de vrije trap razendsnel op Kane, die tegen de paal kopte. Goretzka tikte de rebound vervolgens binnen.

Bayern denderde door en vlak nadat Kimmich net naast schoot, schoot Kane tegen de arm van Sepp van den Berg aan. Althans, dat dacht arbiter Patrick Ittrich in eerste instantie. Daar bleek echter geen sprake van te zijn en dus kwam hij, na een VAR-check, terug op zijn beslissing. De 3-0 viel dus niet, de 2-1 kort daarna wel. Brajan Gruda legde een vrije trap breed op Nadiem Amiri, die fantastisch binnenschoot achter Manuel Neuer.

Dat voetbal bijzaak is, werd vlak daarna duidelijk. Josuha Guilavogui kwam ongelukkig in botsing met Gruda en lag even weerloos op de grond. Hulpdiensten snelden richting de Fransman, die gelukkig snel weer oké was. Guilavogui wilde zelfs doorspelen, maar trainer Bo Henriksen nam geen enkel risico en haalde hem naar de kant voor Edimilson Fernandes. Vlak voor rust kregen beide ploegen kansen, zo haalde Van den Berg een kopbal van Müller voor de lijn weg. In de zevende minuut van de blessuretijd wist Kane, met links, alsnog van dichtbij voor de 3-1 te zorgen.

Die treffer was een mokerslag voor Mainz, dat vlak na rust de vierde treffer moest incasseren. Musiala stuurde zijn directe tegenstander het bos in en gaf perfect voor op Müller, die de bal simpel binnentikte: 4-1. Na iets meer dan een uur spelen viel de volgende treffer voor de ploeg uit Beieren. Musiala was zijn directe tegenstander andermaal de baas en rondde dit keer zelf af via een schot in de verre hoek: 5-1.

Halverwege de tweede helft werd het 6-1. Een schitterende diepe bal van Goretzka kwam terecht bij Gnabry, die nóg fraaier afrondde. Een achterwaartse hakbal van de vleugelaanvaller belandde, door de benen van doelman Robin Zentner, in het net: 6-1. Zeer snel daarna was het volgende doelpunt een feit: Kane kopte van dichtbij binnen. De treffer werd in eerste instantie afgekeurd wegens buitenspel, maar daar bleek net geen sprake van te zijn: 7-1. Ook de 8-1 viel nog. Goretzka kopte op aangeven van Kimmich binnen en tekende zo voor de eindstand.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Voetbalzone (Feyenoord/Ajax/PSV/Transfer) nieuws? Volg dan nu ons WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat heb ik weer van Bayern Munchen genoten vandaag! Thomas Tuchel heeft van Bayern Munchen echt een aanvallende machine gemaakt. Het is nu al de derde keer dit seizoen dat Bayern Munchen met zulke grote cijfers weet te winnen. Ik vind het ook zeer knap dat Thomas Tuchel ondanks de zeer slechte werk omstandigheden gewoon goed met Bayern Munchen weet te presteren. Vandaag erg genoten van de spelers Kane, Musiala en Gorezka. Mooi om te zien dat deze spelers optimaal weten te renderen onder de vleugels van Thomas Tuchel.

Het lijkt erop dat Bayern Munchen na een mindere week de vorm weer terug heeft te pakken. Ik ben zeer benieuwd wat Bayern Munchen nog kan presteren in de rest van het seizoen. Wellicht kunnen ze de Champions League titel binnenhalen. Dat zal me niks verbazen, want mister Champions league Thomas Tuchel weet als geen ander hoe hij de cup met de grote oren moet winnen. Dat zal een mooi afscheid zijn van Thomas Tuchel bij Bayern Munchen!

9 maart 2024 om 17:34

Tuchel mister champions league noemen is wel een beetje overdreven hoor. Hij heeft de prijs 'maar' een keer gewonnen. Maar aan jij bent voorzitter van de Tuchel fanclub, dus geheel objectief zul je niet zijn. Ik zie ze er gewoon uitvliegen tegen een sterke tegenstander. Deze overwinning tegen een degradatieklant zegt niet veel.

9 maart 2024 om 17:39

Bijzonder, de laatste tijd ben je nergens te bekennen, maar zodra er gewonnen wordt ben je er als de kippen bij om de lof trompet over vooral Tuchel te steken. Tuchel Mr. Champions League noemen is wel echt een van de raarste dingen die ik je ooit heb zien zeggen, en je zegt veel rare dingen

9 maart 2024 om 17:40

Waar andere mensen de prestaties van Tuchel juist weer veel te veel bagatelliseren, sla jij juist weer door naar de andere kant. Het is een uitstekende trainer, maar zijn tijd bij Bayern was toch alles behalve enorm succesvol, tenzij hij de CL wint dan zal dat veel compenseren.

9 maart 2024 om 17:59

DerKaiser, eens dat het een uitstekende trainer is maar vind hem bij bij Bayern toch wel echt door het ijs gezakt. Tuchel vind ik daarnaast ook meer een trainer voor een wat behoudende spelende ploeg. Mocht Simeone weggaan zie ik hem bij Atletico wel goed passen.

9 maart 2024 om 19:49

Met de ligt jn de basis zal bayern 99,9% van de wedstrijden in de BL winnen. Echter kiest hij graag voor het verliezen van wedstrijden door mindere spelers op te stellen, terwijl de ligt fit is.

9 maart 2024 om 20:48

Wat zijn precies de "zeer slechte werkomstandigheden" bij Bayern? Veruit het grootste budget hebben in de BuLi? De beste selectie hebben? De beste faciliteiten in Duitsland? Want volgens mij staat hij alsnog tweede met dit Bayern dus zo een prestatie is dit niet

Misschien is dan toch nog niet alles verloren? Voor Bayern is het wel lekker dat ze de focus volledig op de Champions League kunnen leggen, zonder de druk van een titelstrijd? Je zou zeggen dat alleen een Champions League overwinning nog wat kleur op de wangen van Tuchel’s tijd bij Bayern kan zorgen. Verder is het, vooral door het bizarre seizoen van Leverkusen, een beetje op een teleurstelling uitgedraaid

9 maart 2024 om 17:38



Klopt Bayern zal met het huidige puntengemiddelde op 78 punten uitkomen eigenlijk is dat gewoon een normaal seizoen, maar het is dat Leverkusen alles wint. 78 punten was vanaf 2013 genoeg geweest voor een kampioenschap in elk jaar, vorig jaar zelfs 71 punten.

9 maart 2024 om 17:41

78 punten is voor een club als Bayern wel laag. Dat het genoeg is voor een titel zegt juist weer voldoende over de concurrentie

9 maart 2024 om 17:58

In Duitsland speel je 4 wedstrijden minder toz van een Italie, Spanje en Engeland. De Bundesliga bestond juist altijd bekend uit landskampioenen met weinig punten en was er sprake van overduidelijk nivellering in de periode 1990 tot 2010. 2002 werd Dortmund zelfs kampioen met 70 punten, Leverkusen die dat jaar overal naast grepen haalde 69 punten en Bayern als nr 3 68 punten. Nummer 4 en 5 allebei 61 punten. In 2009 Wolfsburg kampioen met 69 punten gevolgd door Bayern 67 punten dan Stuttgart 64, Hertha 63 en HSV 61. Dat waren nog eens tijden. Alles boven de 75 punten was toen relatief hoog. 2001 Bayern zelfs kampioen met 63 punten en Schalke 2de met 62 punten.

9 maart 2024 om 17:50

Uiteindelijk maakt het voor Bayern natuurlijk niet zoveel uit of ze nou kampioen worden of 2e, ze krijgen in beide gevallen een CL ticket. Natuurlijk, de titel zorgt voor een leuk feestje in de stad, maar die hebben ze al zo vaak gehad.

Goed presteren in de Champions League is uiteindelijk belangrijker, staan ze daar in de finale dan boeit niemand meer wat de eindstand in de Bundesliga was.

Der Rekordmeister steekt absoluut in topvorm. Zag er even zwaar uit maar super omgedraaid. Dik en dik verdiend gewonnen. Ik zie Fußball-Club Bayern München de absolute topfavoriet voor de Bundesliga. En ik denk dat Fußball- und Sportverein Mainz 05 eruit vliegt uit Bundesliga.

9 maart 2024 om 17:41

Omdat ze nu van Lazio en deze wedstrijd winnen steken ze in topvorm? Volgens mij delen jij en Heijn Azijn een kamer

Zal mooi zijn als Bayern nog op tijd in vorm komt en de CL nog kan winnen. Goed dat Tuchel vast blijft houden aan Kimmich als rechstsback, daar is die veel sterker dan op het middenveld.

Kane draait opnieuw een geweldig seizoen. Maar ja hij staat wel 10 verliespunten achter op Leverkusen. Bizar dat hij de Bundesliga hoogstwaarschijnlijk niet gaat winnen terwijl Bayern de vorige 11 jaren wel kampioen waren geworden. Zuur voor die vent omdat hij echt wel een prijs verdient in zijn loopbaan. Maar ja Leverkusen draait een heel goed seizoen. Geen wedstrijd verloren dit seizoen en we zitten al in maart. Dat is gewoon een fenomenale prestatie.

Gefeliciteerd Kane met de gouden schoen. Zeer verdient dit jaar. Wel vreemd dat je ondanks zijn goals niet kampioen wordt. Dat komt met name door een fantastisch Leverkusen dat maar niet stopt met winnen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren