Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Bayern meldt zich met veertig miljoen bij PSG

Laatste update:
/
Gabriel Barbosa lijkt toch niet op weg naar een tijdelijk verblijf bij Sporting Portugal, aangezien de club uit Lissabon niet wil bijdragen aan zijn salariskosten. Benfica en Málaga zijn nog wel geïnteresseerd in de aanvaller van Internazionale. (Sky Italia)
/
West Ham United is vastbesloten om William Carvalho over te nemen van Sporting Portugal. The Hammers gaan hun transferrecord verbreken voor de middenvelder. (Daily Mirror)
/
Julian Draxler keert mogelijk na een halfjaar alweer terug naar de Bundesliga. Bayern München denkt namelijk aan een bod van zo’n veertig miljoen euro op de aanvaller van Paris Saint-Germain. (The Sun)
/
Chuba Akpom lijkt Arsenal op tijdelijke basis te gaan verlaten. Leeds United en Celtic hebben het voorzien op de 21-jarige spits. (Daily Mirror)
/
Diafra Sakho is mogelijk op weg naar de uitgang bij West Ham United. Girondins Bordeaux en Lazio denken aan de komst van de aanvaller. (Daily Mirror)
/
Diego Costa heeft opdracht gekregen om vrede te sluiten met Chelsea. Atlético Madrid kan hem daarna voor slechts 27 miljoen euro terughalen naar Spanje. (The Sun)
Denk jij dat Julian Draxler het seizoen afmaakt bij PSG?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi, Bayern mag wel meer Duitse spelers halen, dat is de kracht van de club.

22 augustus 2017 om 21:59

Dat vind ik ook. Alleen mag je dat tegenwoordig haast niet meer zeggen lijkt het wel eens. Een club moet dicht bij de basis blijven.

Ik dacht dat Draxler weg mocht voor 30 mil?

Hmm, beetje zelfde type als James. Lijkt me overbodig.

22 augustus 2017 om 21:31

James is gehuurd, ze moeten ook aankopen doen met toekomst perspectief. Robben en Ribery hebben in mijn ogen nog geen opvolgers dus Draxler is een optie

22 augustus 2017 om 21:55

James heeft een optie tot koop. Even afwachten of het goed doet, dan neemt Bayern hem definitief over voor wen leuk bedrag. Draxler kan er nog wel bij met de blessure gevoeligheid van robben..

Goede aanwinst voor Bayern, vervanger voor Ribéry. Zonde dat psg hem weg gaat doen.

Draxler kan bij PSG ook als CAM spelen.. zonde als je hem nou weg doet..

Wenger wilde Draxler hebben toen hij nog voor schalke uitkwam. Nu heeft hij de kans om em alsnog binnen te halen. Is Draxler zover weggezakt of moet hij weg om wat miljoenen binnen te halen voor Mbappe?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren