Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Babadi bezorgt Keuken Kampioen Divisie-koploper Willem II duur puntenverlies

Laatste update:

Willem II heeft maandagavond duur puntenverlies geleden in de Keuken Kampioen Divisie. Op bezoek bij Jong PSV speelde de ploeg van trainer Peter Maes met 1-1 gelijk. Tegelijkertijd verloor SC Cambuur verrassend met 1-2 van TOP Oss en kwam FC Dordrecht bij Jong Ajax niet verder dan 2-2.

Jong PSV – Willem II 1-1


Willem II doet het uitstekend onder trainer Peter Maes, en is al enige tijd koploper van de Keuken Kampioen Divisie. Op bezoek bij nummer zestien Jong PSV wist het maandag echter niet te winnen. In de eerste helft waren beide ploegen enkele keren gevaarlijk. Zo faalde Michael de Leeuw oog in oog met doelman Niek Schiks en schoot Jevon Simons de bal op de paal.

In de tweede helft kwam Jong PSV op 1-0, door een doelpunt van Isaac Babadi. Hij scoorde na een combinatie met Koen Jansen. Drie minuten voor tijd kwam Willem II toch nog op gelijke hoogte. Rúnar Thór Sigurgeirsson zorgde voor de 1-1, door te scoren uit de rebound. Dat was ook de eindstand.

Jong Ajax – FC Dordrecht 2-2


Jong Ajax, met namen als Anton Gaaei, Kian Fitz-Jim en Silvano Vos, kwam al vroeg op een 0-1 achterstand. Julian Brandes verloor de bal aan Mathis Suray, die op het vijandelijke doel af kon gaan en scoorde: 0-1. Uit een lage voorzet van Nassef Chourak zorgde Jaydon Banel na een kwartier voor de 1-1.

Vervolgens maakte Brandes zijn fout bij de 0-1 goed, door vanaf de rand van het strafschopgebied via een Dordrecht-verdediger de 2-1 binnen te schieten. In de tweede helft tekende Ilias Bronkhorst uit een corner voor de 2-2. Dordrecht eindigde het duel overigens met tien man: in de 69ste minuut kreeg Antef Tsoungui zijn tweede gele kaart.

SC Cambuur – TOP Oss 1-2


Pas diep in de tweede helft viel de eerste treffer. Remco Balk scoorde in de 75ste minuut uit een hoekschop: 1-0. Vier minuten later zorgde Arthur Allemeersch alweer voor de 1-1, door vanaf de rand van het strafschopgebied raak te schieten. Met een rake kopbal uit een corner bepaalde Roshon van Eijma vervolgens de eindstand: 1-2.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou iemand die Jong Ajax volgt me kunnen vertellen of er nog wat interessants rondloopt in de huidige lichting? Als in spelers die dit of volgend seizoen kunnen aanhaken als standaard selectiespelers? Als Martha daar één van de beste van is zie ik het somber in voor volgend seizoen namelijk.

29 januari 2024 om 22:20

WolterX...

29 januari 2024 om 22:53

Helaas onvindbaar. Echt gewaardeerd lid met kennis was dat, zonde.

29 januari 2024 om 22:22

Muah, het is een opvullichting. De meeste spelers zitten nog niet op het niveau dicht tegen Ajax 1 aan. Sarfo is wel een rechtsback die het kan gaan halen. En verder hebben we nog Kaplan,kalokoh en Vos. Maar die kende je al. Kaloko is alleen stil blijven staan in zijn ontwikkeling, heeft vaak geprofiteerd van zijn snelheid en fysiek in de jeugd.

Ik vergeet eigenlijk nog het belangrijkste talent. en dat is Dave Vos. wat hoop ik dat die man een kans krijgt bij het eerste. heeft de perfecte spelopvatting en laat zijn jeugdteams heel erg goed voetballen. dat is een echte Ajax trainer, tactisch ook vaak erg sterk.

29 januari 2024 om 22:26

Waarom Sarfo? Vind hem helemaal niet bijzonder. Kalokoh moet niet in de spits, is beter op linksbuiten.

29 januari 2024 om 22:28

Nah, Sarfo is wel een jongen waar potentie in zit, Sterk, snel en veel uithoudingsvermogen en kan aardig meevoetballen. maar die moet ook nog veel leren, maar is wel iemand die ik het uiteindelijk zie halen.

29 januari 2024 om 22:38

Snel en uithoudingsvermogen ja. Vind hem verdedigend en voetballend alleen niet goed genoeg, zeker niet op korte termijn. Denk dat hij het niet gaat halen persoonlijk of moet zich wel heel goed gaan ontwikkelen.

29 januari 2024 om 22:26

Martha was juist een van de mindere altijd bij jong ajax niet voor niets dat die de meeste wedstrijden voor jong ajax heeft gespeeld van alle spelers ooit die jongen is gewoon niet bijzonder zeker als buitenspeler niet

29 januari 2024 om 22:31

Fitz-Jim, Vos en Kaplan zijn de grotere talenten in JA. Al vind ik Vos wel overschat, zeker als 6. Op 8 kan het nog wel wat worden, maar moet eerst de beste man worden bij JA. Vind dat Aertssen wel potentie heeft, maar moet verdedigend echt nog verbeteren. Ontwikkelt zich vooralsnog niet snel genoeg. Kaplan en Fitz-Jim verdienen wat mij betreft kansen in het 1e.

Brandes is een prima spelverdeler, maar waarschijnlijk net te licht qua fysiek met name en om het te compenseren met andere kwaliteiten. Kalokoh was een groot talent in de onder 18, maar speelt nu in de spits en is eigenlijk een linksbuiten. Laat in Jong Ajax nog weinig zien, maar heeft wel potentie.

Verder vind ik Chourak best onderschat, maar betwijfel of hij het 1e kan halen. Vink zat ook op de bank, is wel een groot talent. Ook Speksnijder is een leuke speler, maar moet fysiek sterker worden en zijn contract loopt af.

Veel twijfelgevallen dus. Martha was 1 van de minsten in Jong overigens.

29 januari 2024 om 22:32

Niet veel. Martha was trouwens nooit een van de besten daar, hij heeft misschien 5 wedstrijden als back gespeeld en is toen doorgeschoven.

Kalokoh als linksbuiten kan het halen, maar dan moet ie iets van z'n snelheid terugwinnen. Hij is niet meer zo explosief als vroeger.

29 januari 2024 om 22:54

Valt imo vies tegen. Speler waar ik het meest naar uitkijk is Jetten maar dat is nog O18 speler. Van dit Jong gaan er weinig Ajax 1 halen, op Vos wellicht na. Kaplan zou uiteraard ook kunnen maar die doet gewoon ritme op in JA.

29 januari 2024 om 23:36

Waarom denk je dat Vos het eerder haalt dan Fitz-Jim? Gezien het feit dat hij als groter talent wordt aangeschreven of echt op basis van kwaliteiten? Vind hem bij JA veel te weinig laten zien nog.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren