Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AZ maakt haast met Ortiz en wacht op Elm

Laatste update:

AZ wil het liefst nog deze week de komst van de Paraguayaan Celso Ortiz afronden. De twintigjarige middenvelder van Cerro Porteño liet dit weekeinde in eigen land al weten dat hij een dezer dagen naar Nederland vertrekt voor een medische keuring. De Alkmaarse club spreekt dinsdag met de zaakwaarnemer van de jeugdinternational.

De Noord-Hollandse club wil zo snel mogelijk de benodige handtekeningen verzamelen. "Als hij het namelijk goed doet tijdens het WK Onder-20 gaat zijn prijs omhoog", laat technisch directeur Marcel Brands weten aan Voetbal International. Ortiz en Paraguay nemen vanaf 25 september deel aan het toernooi in Egypte.

AZ wacht nog op een reactie van Rasmus Elm. De Alkmaarse club heeft via via vernomen dat de middenvelder van Kalmar FF liever nog niet naar Engeland verhuist. "Elm heeft aangegeven dat hij graag naar AZ wil", vertelde Ronald Koeman vandaag. "De clubs zijn nu met elkaar in gesprek en dan proberen we er ook uit te komen met de speler zelf."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Elm gaat een goeie versterking worden voor az die andere jongen ken ik niet maar hoe ik het zo hoor lijkt hij me wel een aardige voetballer

Ik hoorde dat Elm 9 goals had in 7 duels dit seizoen en ik zag hem ook nog eens scoren bij Zweden, is het een Demy de Zeeuw-middenvelder of een nummer 10(honda), hij scoort namelijk veel

Goed bezig A Z. Kijk Ronald Koeman wilde Granqist maar dat ging niet door. Koeman is de trainer, maar hij mag bij het aantrekken van spelers alleen adviseren. A Z heeft goed naar het verleden gekeken van Ronald Koeman en weet wat zijn sterke ne zwakke punten zijn.
De zwakke kant is geneutraliseerd en de sterke kant komt naar boven samen met A Z !

Weet iemand of hij famillie van Tito is ??

23 augustus 2009 om 18:51

Dat lijkt mij sterk! ortiz is een redelijk veel voorkomende naam in Lat-am en Tito is Amerikaans met mexicaanse roots, deze heer komt uit Paraguay!

on
Nooit van gehoord, maar zijn 2 middenvelders erbij niet wat veel voor Az
Willen dus ortiz En elm hebben, naar mijn idee is Elm in potentie een topper, maar misschien is ortiz dit ook wel

Dat vindt ik nou een voorbeeld voor iedere ploeg, gewoon haast maken met transfers. Daar kan het kutbestuur van mijn ploeg nog eens een voorbeeld aan neemen want we zijn hierdoor wel een goede spits en goede linksback misgelopen. Ondertussen is het al te laat want er zijn alweer 5 punten verspilt in 4 wedstrijden.

Waar blijft die versterking in de verdediging die Az veel harder nodig lijkt te hebben???

23 augustus 2009 om 19:49

Dat vind ik ook vreemd, ik wacht nog steeds op die verdediger? Of is er weer hoop nu ze 3 keer achter elkaar de 0 hebben gehouden, Az heeft wel een keer iemand nodig met ervaring voor Cl

23 augustus 2009 om 20:40

Die verdediger is ook helemaal niet nodig. Die Bengtsson was een buitenkansje, maar het duo Moisainder-moreno heeft het uitstekend gedaan vorig jaar, en Klavan is een degelijke invaller. De vleugels zijn ook redelijk bezet. Natuurlijk zijn het geen spelers waarmee je de Champions League wint, maar dat hoeft ook niet. Het elftal dat er nu staat kan prima mee in de Eredivisie, en met een aanvallende middenvelder erbij is Az weer een serieuze titelkandidaat.

23 augustus 2009 om 21:06

Als het middenveld weer is hersteld, komt het goed als die hun verdedigende taken weer verrichten.
Evt op rechtback een versterking want met jaliens en swerts gaan we het niet redden ben ik bang op Cl niveau.
Mo en Mo is oke, alleen is moisander een beetje moe ivm zijn dienstplicht die hij nog moet uitzitten.

23 augustus 2009 om 21:27

Een nieuwe rechtsback zou kunnen inderdaad, ben ik met je eens. Het lijkt me echter ook weer niet zo geweldig om voor die paar wedstrijden Cl - laten we eerlijk zijn - je hele elftal op de schop te gooien.

ik hoop vooral dat elm komt en ik dacht ook dat ze een verdediger zouden halen maar de transferlijst is nog een weekje dus we zullen wel zien wat az nog kan halen en hopelijk niet iemand alsnog kwijtraakt

Volgens mij zou El Hamdaoui nog wel eens kunnen vertrekken voor het eind van de maand. Hij draaide er zo omheen in het interview en zij zo nadrukkelijk 'zoals het er nu voor staat blijf ik' dat ik in ieder geval het gevoel kreeg dat er iets gaande is. Zou erg jammer zijn voor A Z, is toch een goudhaantje dat voor veel (doel)punten zorgt.

23 augustus 2009 om 20:45

Kom op, rond El Hamdaoui is nog geen enkel serieus te nemen gerucht verschenen. Bij Dembélé hoorde je nog over gesprekken met bepaalde clubs, terwijl dat rond El Hamdaoui nog nooit het geval is geweest. Net was hij in de uitzending ook volstrekt duidelijk: er was niemand geïnteresseerd! Dus gaat hij ook nergens heen, zoals het er nu voor staat. Hij weet natuurlijk nooit wat er morgen gebeurd. Jij wel?

23 augustus 2009 om 21:19

Nee, natuurlijk weet ik niet wat er morgen gebeurt met El Hamdaoui. Ik vond alleen dat de manier waarop hij sprak en keek, zijn lichaamstaal, niet helemaal klopten met wat hij zei, waardoor ik het gevoel kreeg dat er achter de schermen toch iets speelt. We zullen zien.

We gaan het meemaken, zowiezo is een goede verdediger meer dan welkom! Gaat een spannende week worden voor iedereen.

Er word hier duidelijk een spelletje gespeeld, az en rasmus elm ze zijn veel voorzichtiger ivm bepaalde mislukte transfer recent. Er speeld volgens mij nog iets uit duitsland de andere club die hem wil hebben, want de zaakwaarnemer van elm is er al uit maar az en kalmar nog niet. Az wil geloof ik de vraagprijs betalen, maar het duurd mij te lang dit en het lijkt er op dat kalmar wil wachten of er nog een bod uit duitsland komt.

Reactie van Koeman, Grote lach, nee daar weet ik niks van Celso Ortiz. Deze jongen zal voor de toekomst zijn, opzich een goede zaak ivm vertrek martens.

Ortiz zal wel voor de toekomst zijn, prima talenten zijn altijk welkom.

elm is een middenvelder, hij zal wel gehaald worden voor de plek, rechtsmidden, van Brett Holman. Holman doet het niet slecht hoor, iedereen speelt zeer constant en degelijk, maar als Az in de champions league nog een rol van betekenis spelen dan hebben ze idd nog wel extra kwaliteit nodig!

ik verwacht dat er deze week nog heel dingen gaan gebeuren op het gebied van transfers. Daarmee doel ik op topspelers van az, maar ook van andere clubs. Als eenmaal het balletje gaat rollen.....

24 augustus 2009 om 00:36

Elm komt volgens mij gewoon op de Zeeuw zijn oude stek te staan waardoor Mendes weer naar rechts kan.

Morgen zullen we het weten wat betreft Rasmus Elm, ben benieuwd naar de qualiteiten van Ortiz...verdediger type Moreno mag ook er nog wel bij zeker gezien de hoeveelheid wedstrijden wat Az voor de boeg heeft. Verder hebben we een prima gebalanseerd groep spelers.. Heb met dit elftal goede hoop om te overwinteren in de Cl..

ik denk dat hij alsnog voor een club in engeland kiest! en daarmee vooral voor het grote geld kiest

even een berichtje:rasmus Elm is op weg naar Az. De Alkmaarders rekenen er op dat de onderhandelingen met zijn werkgever Kalmar Ff binnen enkele dagen zijn afgerond.

De middenvelder kost hen echter geen vijf miljoen euro, zoals eerder werd gesuggereerd. "zelfs voor de helft doen we het niet", zegt technisch directeur Marcel Brands maandag in het Algemeen Dagblad.

Elm staat bekend als één van de grootste talenten van Zweden. Bij Az moet hij de opvolger worden van de naar ajax vertrokken Demy de Jew. Eerder werd de 21-jarige middenvelder in verband gebracht met Bayer Leverkusen en Everton.

24 augustus 2009 om 13:21

Kijk dat is goed nieuws voor nu dan, maar over het geld weet niet of dat slim is om dat nu al te zeggen straks komen er meer clubs.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren