Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Atalanta-speler Djimsiti oogst lof met sympathieke actie richting De Roon

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Berat Djimsiti, die zich woensdagavond van zijn beste kant heeft laten zien.

De Albaniër droeg in de Europa League-finale tegen Bayer Leverkusen (3-0) de aanvoerdersband wegens het ontbreken van Marten de Roon, die met een blessure kampt, en Rafael Tolói. Djimsiti speelde de negentig minuten vol en mocht na afloop van het duel de Europa League-trofee in ontvangst nemen.

De verdediger liep vervolgens direct naar De Roon toe om de trofee samen met hem en clubaanvoerder Tolói als eerst omhoog te houden. De Nederlandse middenvelder raakte in de Coppa Italia-finale tegen Juventus (0-1 verlies) geblesseerd aan zijn hamstring, waardoor hij woensdagavond moest toekijken.

"Wat de belangrijkste week van mijn carrière had moeten zijn, werd de grootste nachtmerrie", aldus een teleurgestelde De Roon vorige week op Instagram. De middenvelder is ondanks zijn blessure wel gewoon opgenomen in de voorlopige EK-selectie van Oranje.

Italiaanse media meldden al dat het EK nog altijd haalbaar is. Uiteraard is nog niet bekend of Koeman voornemens is om de controleur in zijn definitieve EK-selectie op te nemen, maar een blessure zou natuurlijk sowieso roet in het eten gooien.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi gebaar idd.

Bedenk ook dat De Roon in 11 van Atalanta’s 12 Europa League wedstrijden basisspeler was, met meer speelminuten dan Koopmeiners.

23 mei 2024 om 07:34

Bedenk ook dat De Roon bij Atalanta een totaal andere speler is (spelopbouwer) dan bij Oranje (balafpakker en inleveren bij Frenkie).

23 mei 2024 om 08:02

Opzich logisch als je aanvoerder bent toch? Dan ben je (één) van de eerste die in de basis elf staat.
Overigens gisteren een goede pot van koopmeiners gisteren.

Kunnen we de Roon niet is zijn spel laten spelen in Oranje wat hij hier doet en niet continu in de schaduw van Frenkie?

23 mei 2024 om 10:28

Waarom zou je dat doen als je Schouten hebt die ook erg sterk kan verdedigen. En daarbij ook nog eens goed kan voetballen?

23 mei 2024 om 14:15

Omdat ik meer fan ben van de Roon, aangezien hij op een hoger niveau speelt en in een betere competitie. Daar laat hij het wekelijks zien.

23 mei 2024 om 19:21

Schouten was ook al onmisbaar bij Bologna. En speelde daar sterke wedstrijden in een zwakker Bologna. Hij is alleen maar naar de Eredivisie gegaan. Omdat Koeman niet kijkt naar buitenlandse competities. Alleen als hij de spelers al kent.

Jammer dat de trainer Lookman geen publiekswissel gunde. Die had ik 100% verwacht,

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren