Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Assistkoning’ van Engeland: ‘Een droom om voor een grote club te spelen'

Laatste update:

Met zijn goede prestaties bij Swansea City heeft Gylfi Sigurdsson zich in de kijker gespeeld bij enkele grotere clubs. Onder meer Everton en West Ham United zouden de IJslandse middenvelder, al goed voor elf assists dit seizoen, komende zomer binnen willen halen. Volgens zijn trainer Paul Clement kan hij in de toekomst ook voor Chelsea of Real Madrid spelen.

“Dat was natuurlijk heel mooi om te horen. Misschien zei hij dat om me meer vertrouwen te geven. Het zou natuurlijk een droom zijn om voor zo’n grote te club te spelen. Ik hoop dat ik het in de toekomst goed blijf doen bij Swansea en IJsland en dat ik bij een grote club kan spelen”, zegt Sigurdsson in gesprek met Goal. Swansea City zou al een prijskaartje van zo’n veertig miljoen aan de IJslander gehangen hebben.

Met die club heeft Sigurdsson de degradatiezone inmiddels verlaten. Desondanks is Swansea nog allerminst veilig. “De resultaten in de laatste wedstrijden zijn minder dan we hadden gehoopt. We hebben nog een lange weg te gaan. Misschien zitten we in een lastige situatie, maar eigenlijk vind ik de druk die dat met zich meebrengt wel prettig. Ik probeer het beste ervan te maken en het team iedere week aan drie punten te helpen.”

Denk jij dat Gylfi Sigurdsson klaar is voor een grotere club?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede speler, bezig aan een mooie seizoen. Maar Real Madrid is wel een paar niveautjes te hoog. Ik denk dat de trainer dit zegt om zijn prijskaartje te verhogen. Chelsea lijkt me realistisch maar daar heb ik ook mn twijfels in.

22 maart 2017 om 16:56

Haha met deze uitspraak doe je Chelsea echt tekort!!!

"real is wel een paar niveautjes te hoog maar misschien bij Chelsea."

Ik als United fan moet hier toch ingrijpen, de Spaanse top heeft op dit moment betere spelers vergeleken met de Engelse Top, daar ga ik niet over liegen maar ga je serieus beweren dat Real zoveel beter is als Chelsea? Zolang het voetbal blijft ga ik in ieder geval zulke uitspraken niet maken, volgens mij ben je vergeten dat Chelsea niet zo overdreven lang geleden nog de CL won en toen ook grote clubs heeft uitgeschakeld!

Net zoals je in de PL nooit van tevoren kan stellen dat een grotere club van een kleinere club gaat winnen.

Perfecte speler voor West Ham. Hard werken en draagt altijd iets bij aan het team.

Het wordt toch lastig, want die mislukte periode bij Spurs zorgt er waarschijnlijk toch wel voor dat topclubs zullen twijfelen of ze zo'n hoog bedrag voor hem moeten betalen.

22 maart 2017 om 13:43

Hij is daar niet mislukt. Hij had eriksen voor zich en koos uiteindelijk voor speelminuten bij swansea. Ppchetti zei onlangs geleden nog dat hij hem er graag bij had gehad.

22 maart 2017 om 14:24

Hij had Eriksen helemaal niet voor zich. Hij moest op links spelen omdat Bale destijds fenomenaal speelde achter de spits (Siggy's plek).

Misschien wel iets voor Arsenal? Werkt hard, geweldige mentaliteit (presteert seizoen na seizoen bij een vrij matig team) en kan bovendien ook nog eens heel goed voetballen; hij staat niet voor niets bovenaan qua gegeven assists dit seizoen in de premier league. Lijkt me een uitstekende vervanger voor Ozil, misschien lever je voetballend wat in, maar alleen zijn veel betere mentaliteit maakt het al de moeite waard wat mij betreft

22 maart 2017 om 11:20

Alsjeblieft niet zeg, weer zo'n net niet speler. Dit is een prima speler voor een subtopper als Everton.

22 maart 2017 om 11:52

Heeft al bij Spurs gespeeld en misschien moet ik niet zeggen dat hij door de mand viel, maar hij was ook geen echte uitblinker. Ik denk dat Southampton of Everton zijn plafond is.

22 maart 2017 om 12:05

Hij is wel gegroeid sinds die periode, ik vind hem een hele goede voetballer, met een fabuleuze trap in z'n poten, als je hem koopt koop je veel assists en hij schiet er meer dan regelmatig een vrije trap in.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren