Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Amerikaanse bondscoach bezoekt AZ: 'Hij komt niet voor niets, want hij speelt'

Laatste update:

Hoog bezoek bij AZ voor de thuiswedstrijd van zaterdagavond tegen SC Cambuur. Jürgen Klinsmann, de bondscoach van de Verenigde Staten, zal bij het thuisduel van de Alkmaarders aanwezig zijn om Aron Jóhannsson aan het werk te zien. "Hij komt niet voor niets, want Aron speelt", beloofde AZ-trainer John van den Brom vrijdagmiddag op de persconferentie.

/

Nemanja Gudelj keert terug van een schorsing, maar verder zal de AZ-basis hetzelfde zijn als die tegen Vitesse. "We willen derde worden, dus dan móeten we de komende twee wedstrijden zes punten pakken. Zo simpel is het", zegt Van den Brom op de website van AZ over de wedstrijden tegen Cambuur en Feyenoord, allebei thuis. "Alleen dan hebben we plek drie weer in bereik."

Cambuur is al veilig en kan zonder druk spelen in Alkmaar. Van den Brom heeft complimenten over voor zijn collega Henk de Jong: "Ik vind het knap van hem hoe hij met beperkte middelen het maximale eruit heeft gehaald bij Cambuur. En dat op een herkenbare manier. Vind ik mooi."

Denk je dat AZ gaat winnen van SC Cambuur?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie woorden voor zijn collega, waar ik me overigens helemaal bij aan sluit!

AZ heeft de laatste weken redelijk wat pech gehad, was het niet met het eigen spel was het wel met de arbitrage. John vd Brom was voornamelijk vroeger toch wel een vuurspuwer, maar ik vind hem dit seizoen steeds meer op een gentleman lijken! Hij speelt leuk voetbal met AZ, waar natuurlijk geen (op een paar na) spelers onder contract staan die je 1 2 3 in de top 3 verwacht..

20 maart 2015 om 14:22

haha alleen moet hij geen zinnen van meer dan 5 worden gebruiken, dan heb je duidelijk door dat het geen gentleman is, maar een oud-voetballer met een stropdas

20 maart 2015 om 14:26

Klopt haha! Af en toe zie ik hem staan en verwacht je de uitbarsting al, maar dan geeft hij toch een keurige reactie en zit ik toch wel een beetje te balen.. ik heb liever echte emoties dan ingestudeerde teksten.

20 maart 2015 om 14:31

dat klopt, maar vaak vergeet ie zn ingestudeerde tekst uit boosheid en maakt ie er maar wat van en weet uiteindelijk niemand wat ie nou wilde zeggen haha

20 maart 2015 om 14:25

Ik vind dat dit seizoen niet 1 club is die een "echt" goed elftal heeft... Misschien PSV maar de rest valt wel een beetje tegen.

20 maart 2015 om 14:28

Klopt, maar bij Ajax, PSV en Feyenoord denk je automatisch aan de top van Nederland. Gevolgd door Twente en op gepaste plaats AZ en misschien Vitesse. Daarom vind ik het knap dat AZ de derde plek ambieert terwijl er bij Twente en Feyenoord naar mijn mening wel betere spelers contract staan. Ik zie AZ ook nog gewoon derde worden, ze spelen leuk voetbal!

20 maart 2015 om 14:36

az zit als club gewoon enorm goed in elkaar, hoe ze het dsb-debacle hebben afgewend, alles hebben afbetaald en ondertussen een aardige selectie samengesteld

el jaar vertrok de beste speler en kon er maar een klein deel va vrijgekomen salaris geherinvesteerd worden, maar omdat de club goed in elkaar zit, aan hun visie vasthoudt en geen geld over de balk smijt zal az met een paar jaar twente weer voorbij zijn

az is nu de weg naar boven weer ingeslagen waar bij twente nu op de blaren gezeten moet worden en de komende jaren een flinke stap terug gedaan moet worden

Zonde dat AZ 3 keer in 4 wedstrijden is genaaid door de arbitrage, anders was het gat kleiner geweest. Als Johannsson zo speelt als het afgelopen jaar dan zit Klinsmann na 20 minuten weer in de auto.

20 maart 2015 om 15:29

Misschien dat Aron tegen Cambuur de sterren van de hemel gaat spelen. Hij zal toch ook wel op de hoogte zijn van het bezoekje van Klinsmann

20 maart 2015 om 17:03

Az is niet de enige ploeg die genaaid is dit seizoen. Als Vitesse bijvoorbeeld minder genaaid was door de scheids dan hadden we nu dichter bij Az gestaan. Aan het eind van het seizoen heft het elkaar aardig op. Al zijn er natuurlijk wel een paar ploegen waarvoor het minder goed uitpakt dan anderen.

20 maart 2015 om 17:19

Hopen op een puntje. Wordt wel moeilijk zonder Van de Streek die geblesseerd is geraakt. Maar het kan!

21 maart 2015 om 07:44

De arbitrage hielp Vitesse langs AZ... Niet gegeven penalty's voor AZ... Rood propper etc

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren