Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als je alles bij elkaar optelt is het seizoen van Feyenoord geslaagd’

Laatste update:

Feyenoord won zondag met 0-1 bij Willem II en daardoor is de derde plek veilig. Door een dramareeks van zeven nederlagen op rij verspeelde Feyenoord de titelkansen, maar door een goed herstel en de bekerwinst kijken de Rotterdammers tevreden terug op het seizoen. “Als je alles bij elkaar optelt is het seizoen geslaagd”, zegt trainer Giovanni van Bronckhorst.

/

“De bekerwinst is heel belangrijk voor ons geweest, want dat is een prijs en levert een plek in de groepsfase van de Europa League op. We hebben een moeilijke fase gehad dit seizoen, maar we sluiten het jaar positief en geslaagd af”, aldus Van Bronckhorst in gesprek met FOX Sports.

Bij Feyenoord mocht Anass Achahbar, door de schorsing voor Michiel Kramer, weer eens spelen. Of Achahbar komend seizoen in De Kuip speelt, is nog maar de vraag. “Hij heeft weinig minuten gemaakt dit seizoen. We gaan met hem zitten en bespreken wat nu het beste is”, zegt Van Bronckhorst.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Geslaagd? Kom op zeg.kunt wel zeggen ben 3e geworden maar op 21 punten achterstand is om te schamen!

1 mei 2016 om 18:22

Nee maar hij heeft gelijk, als je je rekenmachine erbij pakt en 7x0 uitrekent, en er komt 0 te staan, is de rekenproef geslaagd.

1 mei 2016 om 18:23

Rome is niet in één dag gebouwd. Je kunt niet verwachten dat ze uit het niets opeens kampioen worden. Feyenoord is in jaren niet zo "dichtbij" geweest. En zullen aankomende jaren misschien wel weer lager eindigen. Als subtopper 3e eindigen is zo slecht nog niet.

1 mei 2016 om 18:47

Rome is wel deels gesloopt toendertijd door onze lieve supporters he haha

1 mei 2016 om 19:47

Niet zo dichtbij? En met Ronald Koeman als trainer dan?

1 mei 2016 om 19:53

Niet Zo dichtbij geweest..... Je word 3e op een straatlengte afstand.

1 mei 2016 om 23:59

"dichtbij" staat niet voor niets tussen haakjes.

Maar hoger hadden ze niet kunnen eindigen. Er is een top 2, dat zijn Ajax en Psv. Andere teams kunnen daar gewoonweg niet aan tippen. Feyenoord is dit jaar best of the rest. Meer zit er toch niet in met dit elftal.

1 mei 2016 om 18:56

Ik ben het roerend met je eens. Tuurlijk hebben ze de beker gewonnen, wat best een leuke prijs voor ze is. Maar aan het begin van het seizoen wilde ze in ieder geval tot lang in het seizoen kunnen meedoen om de titel. Als aan het eind van het seizoen dan zo duidelijk blijkt dat je de aansluiting bij de Nederlandse top echt nog lang niet hebt gevonden kan je wat mij betreft niet van een geslaagd seizoen spreken. Het seizoen is zeker niet compleet mislukt voor ze ofzo, maar geslaagd? nee.

1 mei 2016 om 19:27

Inderdaad lachwekkend dat je van een geslaagd seizoen spreekt wanneer je 21 punten achter staat op de top 2, je een nieuw negatief record vestigt met 7 wedstrijden op rij verliezen en dat allemaal terwijl er dit jaar voor het eerst een redelijke pot geld was om spelers aan te trekken die Feyenoord naar een hoger niveau brengen.

Maar door de beker winst is iedereen in en rondom Feyenoord weer blind geworden en is alles weer vergeven. Het is Feyenoord ten voeten uit.

2 mei 2016 om 10:01

Je kan het ook anders bekijken.

Het verschil tussen de top 2 en Feyenoord is veel groter dan het verschil tussen Feyenoord en clubs als AZ en Utrecht.
Meedoen om het kampioenschap is dus niet aan de orde en de derde plek is het hoogst haalbare resultaat.
Als je een slechte periode hebt waarin je zeven keer op rij verliest, loop je zelfs het risico dat je als vijfde eindigt en in de Play Off moet spelen voor Europees voetbal.

Feyenoord is, ondanks die zeven verliespartijen, toch op de derde plek geëindigd en heeft bovendien de beker gewonnen.
Je kan dan, door die slechte periode, niet spreken van een topseizoen, maar wel van een topresultaat en dus van een geslaagd seizoen.

dit is waarom feyenoord nooit kampioen zal worden omdat men al tevreden is van dit seizoen. Waarom word die lat niet eens hooggelegd

2 mei 2016 om 10:04

De lat wordt te hoog gelegd door de achterban.

Kijk eens waar Feyenoord vandaan is gekomen.
De derde plek is het hoogst haalbare resultaat.

Ja door cupwinst is het seizoen goed want meer zit er gewoon niet in voor Feyenoord. Komend jaar alles zetten op een goede Europese campagne.

Wanneer je realistisch bent wist je dat voor Feyenoord de 3e plek zeer waarschijnlijk het hoogst haalbare zou zijn dus dat is gelukt, tel daar een prijs bij op en je hebt een geslaagd seizoen. De achterstand op Ajax en Psv is alleen nog steeds ontzettend groot dus qua dat opzicht geen voorruitgang geboekt. Al met al zou ik alsnog van een geslaagd seizoen voor Feyenoord spreken.

Exact een uitspraak waarom Feyenoord dus geen kampioen wordt. Het is inderdaad ook geen slecht seizoen voor Feyenoord, een beetje in de lijn met vorige seizoenen. Maar als je het geslaagd noemt dan ben je dus gewoon verworden tot een subtopper die met zulke seizoenen tevreden is.

1 mei 2016 om 18:20

Dat ze een achterstand hebben op ajax en psv staat buiten kijf, maar een subtopper die derde wordt en de beker wint heeft een topseizoen. Feyenoord is tevreden, en dat lijkt me prima. De achterstand is te groot, ook al hadden we beter gedraaid, dan nog was dit geen seizoen waar de titel voor het grijpen lag. Ajax en PSV waren zeer degelijk. Zo lang we financieel zo'n stuk achterlopen zal dat zich in de ranglijst blijven uiten, daar moet je realistisch in zijn.

1 mei 2016 om 19:09

Als je feyenoord als sub topper ziet hebben ze n prima seizoen. Maar ik hoor zo vaak dat ze n top club zouden zijn

1 mei 2016 om 19:18

En het mooie is, iedereen mag het helemaal voor zichzelf uitmaken hoe hij of zij Feyenoord noemt. Als je 'topclub' bent verandert er namelijk niet zoveel tov 'subtopper'. Je speelt nog steeds met elf man en alleen de keeper mag de bal in de handen pakken. Er is geen uniforme definitie van topclub of subtopper, elke discussie daarover is een semantische.

1 mei 2016 om 21:54

Daar kun je over discussiëren en niemand wordt het er ooit over eens. Ikzelf vind Feyenoord te groot om subtopper te noemen en te klein om topclub te noemen. Feyenoord eindigde in de afgelopen seizoenen op één jaar na telkens in de top drie maar heeft niet een keer meegedaan om het kampioenschap. En liet dat laatste nou juist het doel zijn voorafgaande aan dit seizoen. Aangezien ze niet tot het einde hebben meegedaan vind ik niet dat Van Bronckhorst van een geslaagd seizoen mag spreken. Uiteraard is de beker gewonnen, maar dat deed Groningen vorig jaar ook en PEC Zwolle twee jaar terug ook. Het zegt niet zoveel.

Voorafgaand aan het seizoen had ik getekend voor deze eindklassering en de prijs, maar niet als ik had geweten dat er zo'n straatlengte achterstand zou zijn op Ajax en Psv. Ook had ik er niet voor getekend als ik had geweten dat het hele jaar door het spel zo slecht zou zijn en dat er geen stijgende lijn in zou zitten. Ook had ik niet getekend als ik had geweten dat er een negatief record zou worden neergezet in de vorm van de verliespartijen na de winterstop.

De achterstand op Ajax en PSV is te groot, het voetbal te slecht en er is een opvallend negatief record neergezet. Van Bronckhorst mag niet spreken van een geslaagd seizoen.

Bijzonder dat voor de bekerwinst het seizoen als niet geslaagd werd bestempeld ook al zou die beker gewonnen worden en nu ineens wel. Ik denk dat Feyenoord, met heel, heel veel dank aan Advocaat, bereikt heeft wat het met deze groep kunnen bereiken: de 3e plek. En als toetje de beker. Gewoon realistisch bekeken zat er niet meer in. Iedereen wijst naar die 7 wedstrijden, maar ik denk dat de club in de eerste helft van het seizoen boven zijn stand heeft geleefd (mede dankzij enkele dubieuze scheidsrechterlijke beslissingen).

Als je 3e wordt en de beker wint dan is het seizoen geslaagd. Ajax en PSV zijn niet te achterhalen voor Feyenoord,

Ik zou ook tevreden zijn, als ik in mijn eerste seizoen als hoofdtrainer ondanks mijn onbegrensde onkunde een derde plaats en een beker pakte. Het is een godswonder. Feyenoord fan zijnde ben ik teleurgesteld. Er zijn vele miljoenen geïnvesteerd, maar het spel is echt afschuwelijk geweest. Ik vrees voor volgend seizoen.

1 mei 2016 om 18:27

Zeker geslaagd 3e plaats en beker winst. Ze zulle nooit boven ajax en psv eindigen of er moet iets gek gebeuren. En dan nog de beker gepakt. Meer is gewoon niet haalbaar. Gr

Geslaagd???....wat een misplaatste trots! Feyenoord lijkt visieloos, ambitieloos en vooral machteloos. Erg jammer allemaal. Ik weet dat we misschien niet de selectie hebben om kampioen te worden, maar die 7 wedstrijden op een rij verliezen is iets om je voor te schamen!

Slechts 20 punten achter op de top. Ja volkomen geslaagd

Negatief record verbroken en een gigantische achterstand op plek 2. Als het om mijn club ging was ik ontzettend blij geweest met deze prestatie, maar moet Feyenoord hier al tevreden mee zijn?

Zonder midweeks programma had je gewoon dichterbij moeten staan. Je concurrentie heeft 8 wedstrijden meer gespeeld en toch staan ze nog 21 punten voor je. Hoe ga je dat volgend seizoen dan doen met 6 extra zware wedstrijden?

1 mei 2016 om 21:43

Jawel, dat is wel eerder gebeurd.
Seizoen 2009-2010.
FC Twente: 86
Ajax: 85

1 mei 2016 om 22:15

Hangover96,
Maar stel he als Feyenoord nu er 3 verliest,
in plaats van 8 of 7. Dan spreek je echt van een hoog,
aantal punten 71 dat is toch behoorlijk veel voor de,
derde plek. En het gat tussen Ajax en Psv is niet zo groot.maar Ajax en Psv hebben wel een hoop punten, behaald dit seizoen.

Het is ook uitzonderlijk dat Feyenoord er zoveel verliest,
op een rij.maar het gebeurt wel.

Ik blijf erbij, het materiaal is goed, maar moet hier en daar aangevuld worden!

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren