Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Al bieden clubs twintig miljoen euro, hij mag niet weg bij NEC’

Laatste update:

Dario Dumic is bezig aan een goed seizoen bij NEC. De mandekker weet zelf ook dat hij goede prestaties op de mat legt en ondanks zijn contract tot medio 2019 durft hij te dromen over een vervolgstap. De wereldtop is te hoog gegrepen, maar in Nederland wil hij wel een stap hogerop.

/

“Ik kom waarschijnlijk snelheid tekort voor het allerhoogste niveau. Maar de Nederlandse top kan ik aan, honderd procent zeker”, zegt Dumic tegen Voetbal International. Volgens het weekblad hebben clubs als sc Heerenveen en Newcastle United al navraag gedaan.

“Dario moet gewoon zo doorgaan, dan komt die stap vanzelf”, reageert zaakwaarnemer Michael Stensgaard. In januari gaat de 24-jarige Dumic echter niet weg uit Nijmegen. “Al bieden clubs twintig miljoen. Deze winter gaat Dario niet weg, punt.”

Dario Dumic is goed genoeg voor een vervolgstap

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geloof me, als een club 20 miljoen wil betalen, is Dumic gewoon weg. Snap wel waarom dit wordt gezegd, NEC wil hem natuurlijk gewoon behouden tot minimaal de zomer.

30 november 2016 om 11:03

sterker nog, dan brengt die zaakwaarnemer hem hoogstpersoonlijk naar die club toe ook, desnoods op de fiets.

30 november 2016 om 12:10

Als de helft geboden word dan is er ook feest in de bestuurskamer.

30 november 2016 om 12:36

Als een kwart wordt geboden is het ook feest hoor, dan is het in een klap meteen de speler die NEC het meest opgeleverd heeft(dat is nu Cillessen met 4.8/4,9 miljoen). Denk persoonlijk dat het uit gaat draaien op een bedrag rond de 3 miljoen in de zomer(hangt een beetje af van de marktwerking). NEC tevreden en Dumic tevreden.

Dikke kans dat hij weg is in de winterstop. Volgens mij kunnen ze het geld daar goed gebruiken. En denk dat ze met 3 miljoen al op de banken staan.

20 miljoen voor Dumic zou de deal van de eeuw zijn voor Nec, sterker nog ik denk dat ze zelfs genoegen nemen met 2

30 november 2016 om 12:42

2mil nee bedankt, minimaal 3-3,5

30 november 2016 om 18:53

Zit NEC nou echt in de positie alles boven de 1.5m af te slaan? Uitstellen, wellicht. Maar afslaan?

Zo'n geweldige speler is dit nou ook weer niet. Goede speler voor Nec, maar ik denk dat hij zelfs de Nederlandse top niet gaat halen. Noem maar eens een centrale verdediger van Feyenoord, PSV of Ajax die hij uit de basis zal spelen...

30 november 2016 om 11:14

Ja die misschien wel, maar als van Beek weer fit is staat die er sowieso niet meer in.

30 november 2016 om 12:08

Van beek heeft allang geen basisplek meer, fit of niet

30 november 2016 om 12:18

Als van Beek topfit is zal die gewoon die basis staan hoor. Een veel betere verdediger dan Jan Arie van der Heijden. Misschien dat van Beek even wat minder was vorig seizoen, maar bij zoveel talenten zie je een dipje.

30 november 2016 om 11:57

Topspeler voor nec en is nog jong dus kan makkelijk een stap na de top maken. Van der heijden en schwaab vind ik minder.

30 november 2016 om 12:06

Normaal gesproken zijn Schwaab en van der Heijden geen basisspelers bij hun clubs. Ik ben met je eens dat deze twee spelers ook geen toppers zijn.

30 november 2016 om 12:00

Viergever

30 november 2016 om 12:05

Viergever vind ik dit seizoen juist verrassend goed spelen...

30 november 2016 om 12:24

Wehave, Viergever is echt wel beter dan Dumic hoor. Sommige zien het nog niet maar Viergever is dit seizoen erg constant.

30 november 2016 om 12:27

Viergever verbaasd mij ook enigszins(hij speelt ook in een goed team, maargoed), maar in essentie/potentie denk ik dat Dumic het verder gaat schoppen dan types als Viergever en Van der Heijden. Groter, (kop)sterker en aanvallend dreigender. Vraag is of ie dat zou kunnen brengen bij een Nederlandse topclub, ik ben er redelijk zeker van van wel maar ik ben ook niet objectief in deze. Denk overigens dat Dumic hierna naar het buitenland gaat om daar bij een mooie club te spelen. Denk dat hij voor de subtop in Nederland eigenlijk redelijk onhaalbaar is.

Vergeef me dat ik die zaakwaarnemer met z'n leuke praatjes niet op z'n blauwe ogen vertrouw. Daarvoor zijn we in Nijmegen alleen al het afgelopen jaar te vaak voorgelogen. Als er in januari een goede club komt die een riant salaris biedt is de zaakwaarnemer de eerste die stampij gaat lopen maken.

Verder ben ik er ook van overtuigd dat Dumic de Nederlandse top aankan. Het is al meerdere malen gezegd maar die jongen is ontzettend compleet, zowel verdedigend als aanvallend sterk(op de goal die hij zaterdag maakte zou menig spits jaloers zijn) . Hij is inderdaad niet bloedsnel zoals Sanchez van Ajax maar hij is denk ik wel rapper dan de gemiddelde centrumverdediger. Blijft natuurlijk afvragen hoe zo'n carriã£â¨re loopt en waar zijn top ligt maar hij is echt veels te goed voor Nec. Onbegrijpelijk dat hij voor nog niet eens een ton is losgeweekt bij Brondby(en daar ook nog op de bank zat), je zou bijna denken dat daar fraude is gepleegd zo goed was die deal.

NEC moet hem sowieso niet laten gaan deze winter. Hij is een van de belangrijkste pilaren in dit elftal en zonder hem is de kans om te degraderen vele malen groter dan met hem. Een degradatie kost uiteindelijk veel meer dan een transfersom voor Dumic. Los daarvan heeft hij nog een contract tot 2019 dus ook in de zomer kan hij nog veel opleveren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren