Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax treurt: 'Dit is een enorme dreun voor onze fans en de club'

Laatste update:

Bij Ajax heeft men geschokt gereageerd op het afbranden van het supportershome. In de nacht van donderdag op vrijdag ontstond er brand in het honk, dat inmiddels als verloren moet worden beschouwd. "Dit is een enorme dreun voor onze supporters en de club", zegt Jeroen Slop.

/

De financieel directeur van Ajax reageert op de website van zijn club op het vervelende nieuws. "Het supportershome is voor velen van grote waarde en werd op speeldagen goed bezocht door onze fans. Er is nu helaas niet veel meer van over", zegt Slop. "Voor zover bekend was er gelukkig niemand in het pand aanwezig, maar de materiële schade is aanzienlijk."

"Er stonden heel veel attributen die van emotionele waarde zijn voor onze supporters", weet Slop. "Die zijn nu verloren gegaan en onvervangbaar. We hebben inmiddels contact gelegd met de verzekeraar." De technische recherche zoekt uit hoe de brand heeft kunnen ontstaan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren