Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AC Milan weet na matige wedstrijd en curieuze rode kaart toch te winnen in Rome

Laatste update:

AC Milan heeft na een ronduit slecht optreden alsnog de volle buit weten te pakken tegen Lazio (0-1). Invaller Noah Okafor was vlak voor tijd het goudhaantje voor i Rossoneri, die dankzij de zege steviger derde staan en Juventus, dat nog een duel tegoed heeft, tot op één punt naderen. Lazio, dat uiteindelijk drie (!) rode kaarten kreeg, lijdt een zeer dure nederlaag met het oog op een plek bij de eerste vier.

Bij Lazio zat clubtopscorer Ciro Immobile op de bank. Zijn plek in de punt van de aanval werd ingenomen door Taty Castellanos. Tijjani Reijnders zat bij Milan andermaal op de bank. Trainer Stefano Pioli gaf de voorkeur aan Yacine Adli, die met Ismaël Bennacer het blok op het middenveld vormde. Olivier Giroud was de spits van dienst. De Fransman werd geflankeerd door Christian Pulisic (rechts) en Rafael Leão (links).

Lazio had in de achtste minuut eigenlijk op een 1-0 voorsprong móéten komen. Een hoekschop werd door Felipe Anderson doorgekopt tot bij de tweede paal, waar Matías Vecino van zeer dichtbij tot zijn eigen ongeloof naast schoot. Lazio dacht niet veel later aan een strafschop, nadat Mike Maignan Castellanos op ongelukkige wijze onderuithaalde. Het was voor arbiter Marco Di Bello en de VAR echter niet genoeg, ondanks dat de bal niet in de buurt was.

Milan viel in aanvallend opzicht tegen, terwijl Lazio de weg naar Maignan bleef zoeken. De verdediging van Milan stond echter net sterk genoeg. Lazio maakte voorin bovendien niet altijd de juiste keuzes. Er viel in het restant van de eerste helft weinig te beleven in Stadio Olimpico. Milan begon iets meer aan te zetten, maar speelde verre van overtuigend.

Illustratief voor het matige spel van Milan was een vrije trap van Theo Hernández, die een ploeggenoot wilde bereiken. Zijn indraaiende vrije trap was echter veel te hard voor alles en iedereen. Het leidde tot enkele ontevreden blikken over en weer. Leão pepte zijn teamgenoten op in een poging de knop om te zetten. Veel leverde dat eerst niet op. Zo raakte Giroud de bal totaal verkeerd uit een hoekschop, waarmee een redelijke kans verloren ging.

Toch kreeg Milan een enorme boost, nadat Luca Pellegrini zijn tweede gele kaart kreeg. De linksback wilde de bal uit laten rollen, om zo gelegenheid te geven tot een blessurebehandeling bij een teamgenoot. Pulisic wenste daar echter niet aan mee te werken en snoepte de bal af van Pellegrini, die aan het shirt van de Amerikaan hing en daarvoor zijn tweede gele kaart kreeg.

Milan bleef matig, maar dacht een kwartier voor het einde van de reguliere speeltijd wel op voorsprong te komen. Op aangeven van invaller Reijnders schoot Leão binnen en na uitgebreide feestvieringen werd de treffer alsnog afgekeurd, wegens buitenspel. De bevrijdende treffer viel alsnog voor Milan. Leão stuitte eerst nog op Ivan Provedel, die vervolgens niet genoeg zijn hand achter de rebound van Okafor kon zetten: 0-1.

Lazio kreeg nog de kans om gelijk te maken, ware het niet dat uitgerekend Immobile de bal totaal verkeerd raakte in kansrijke positie. In blessuretijd kreeg ook Matteo Guendouzi nog zijn tweede gele kaart, nadat hij uit frustratie wat wild om zich heen sloeg nadat er aan zijn shirt werd gehangen. Daar bleef het niet bij, want na protesten vanwege een ogenschijnlijk zeer lichte overtreding op Leão moest ook Adam Marusic het veld ruimen met een directe rode kaart.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Raar dat er niks word benoemd over dat lazio met 8 man de finish haalt aangezien er nog 2 rooie kaarten vielen in de blessure tijd.

Ja maar serieus Lazio is gewoon een vieze ploeg, en dan willen ze op het einde nog de confrontatie opzoeken met ze alle.
Gelukkig is dat wel afgestraft.

Goeie titel. Was ook een matige wedstrijd van de mooiste club op aarde. Er zat geen pit in, geen energie. Bijna 3 wedstrijden win-loos geweest maar op het nippertje goedgemaakt. Allemaal omdat Reijnders opeens geen basis staat. Zag paar dagen geleden het gemiddeld aantal punten dat Milan pakt en met welke middenveld en jawel; milan wint het meeste met Reijnders in de basis..Verder ook geen uitblinkers dit keer bij Milan. Het was heel tam vandaag.Moet zeggen, als dit elk andere wedstrijd behalve dat van Milan was, had ik echt genoten; hou wel van dit soort drama en spanning haha, maar nu niet. Gelukkig begint m’n weekend al met al goed door de 3 punten. Forza Milan!

Ik vond het wel een mooie actie van Pulisic, want die Lazio speler stelde zich gigantisch aan. Geen reden om de bal daar voor uit te spelen, gewoon spelbederf. Oliedom van Pellegrini om dan zo je tweede gele kaart te pakken. Ook die engnek Guendouzi rood gekregen, blij dat hij weg is bij Arsenal

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren