'Heerenveen legt Papadopulos snel vast'

Zondag, 14 juni 2009 om 17:18 • Laatste update: 20:02

SC Heerenveen heeft zo goed als zeker een akkoord bereikt over de transfer van aanvaller Michal Papadopulos. De 24-jarige aanvaller zou volgens de Tsjechische krant Nova nog deze week worden vastgelegd door de Friese formatie.

De 24-jarige Papadopulos verdedigde afgelopen seizoen de clubkleuren van het Tsjechische Mladá Boleslav, waar hij een succesvol seizoen kende. In 29 competitiewedstrijden wist de enkelvoudig Tsjechisch international tien keer het vijandelijke doel te treffen voor de subtopper.

SC Heerenveen-directeur Yme Kuiper wilde vooralsnog niet reageren op de geruchten rondom Papadopulos. De aanvaller begon zijn carrière bij Baník Ostrava, waarna hij vervolgens een jaar werd uitgeleend aan Arsenal. Hier kwam hij niet aan competitiewedstrijden toe, waarna hij voor Bayer Leverkusen en Energie Cottbus speelde.Gerelateerd

Meer sportnieuws

90 reacties (laatste reactie door raymzter2)

Goede voetballer leuke aankoop voor een team als heereveen.

Sterke spits, veel ervaring, kan vast iets extra brengen bij Heerenveen!

14 juni 2009 om 17:24

Ik weet het niet, vanaf 2003 15 doelpunten gemaakt... Ik weet verder niet zo veel over de speler maar lijkt me niet een goede aanwinst, wanneer de zo weinig doelpunten maakt

15 juni 2009 om 08:17

is papadopulos geen verdiger??

Is al bij veel clubs geweest, maar altijd wel goed aanwezig geweest. Ik ben benieuwd of Heerenveen wat heeft aan deze speler.

Vooralsnog, gefeliciteerd met de aankoop Heerenveen, want ik verwacht er wel wat van.

Raar, klinkt als een Griek, vast genationaliseerd.

14 juni 2009 om 17:28

Ik meende dat er ook een Griekse speler is met de naam Papadopulos. Speelt/speelde ook in dat Nationale Elftal

Verder ken ik deze jongen niet. Statistieken spreken in elk geval niet in z'n voordeel, maar veel heeft hij nooit gespeeld bij die clubs. Ik meende dat Groningen hem ook wou huren van Leverkusen. Maar dat is al een aantal jaren terug.

14 juni 2009 om 18:18

''de 24-jarige Papadopulos verdedigde afgelopen seizoen de clubkleuren van het Tsjechische Mladá Boleslav, waar hij een succesvol seizoen kende. In 29 competitiewedstrijden wist de enkelvoudig Tsjechisch international tien keer het vijandelijke doel te treffen voor de subtopper.''
wel een tjecht dus of nationaleerd

14 juni 2009 om 18:44

Nee het is een Tsjech en hij heeft ook één interland voor Tsjechië gespeeld.

Vervanger van Sibon denk ik zo, maar ik heb het idee dat het eenzelfde soort spits is als Ingelsten, en tsja... Of dat nu zo verstandig is met Elyounoussi, Beerens, Paulo Henrique en Sibon achter je...

14 juni 2009 om 17:45

Papadopoulos is een sterk aanspeelpunt die kopsterk is. Ingelsten is een snelle afmaker.

On: Ken hem niet maar Heerenveen zal vast wel grondig hebben gezocht.

14 juni 2009 om 17:26

On Ik dacht die Griekse aanvaller deze Tsjech ken ik niet. Maar Heerenveen weet ze toch altijd weer goed te vinden dus misschien een goede aankoop.

14 juni 2009 om 17:31

Altijd? Je ziet dat er de laatste tijd bij clubs als Heerenveen en Groningen vaker miskopen worden gedaan. Bij Heerenveen hebben Ingelsten en Elyounoussi mij nog lang niet overtuigd. En ook Paolo Henrique is nog niet wat hij zou moeten zijn. Bij Groningen heb je dat ook wel met spelers als Femi en Matavz, al speelde die laatste (eindelijk) ook wel een aantal goede wedstrijden afgelopen jaar.
Ik ben benieuwd of er voor deze jongen betaald is. Als hij transfervrij is overgekomen verwacht ik er eigenlijk niet veel van. Ik ken hem verder niet, maar heb zo'n vermoeden dat het dan een poging is van: niet geschoten is altijd mis.

14 juni 2009 om 17:34

Ff Off; Elyou is geen miskoop. die heeft het hele jaar in het krachthonk gezeten. resultaat 4 kilo spiermassa erbij. Elyou mag ook niet verhuurd worden van Sollie.

14 juni 2009 om 17:49

ben je geen miskoop als je in het krachthonk zit? Volgens mij is hij gekocht voor op het veld. dan kunnen ze mij ook wel kopen, ga ik wel in het krachthonk zitten

14 juni 2009 om 17:54

4 kilo is niks en als dat is waar jullie spelers voor halen dan wens ik jullie veel succes met dergelijke aankopen. Deze papadopulos is een gok. De fc heeft hem inderdaad eens geprobeerd te halen en hij heeft het een en ander bewezen bij de clubs waar hij heeft gespeeld, maar echt overtuigd heeft hij nooit. Juist omdat jullie al zoveel spitsen hebben vraag ik me af wat het nut is van nog een aankoop. Als dit een goedkope jongen is (kan ik me haast niet voorstellen), dan is het zeker een nuttige speler voor er bij.

14 juni 2009 om 18:06

Henrique heeft dit seizoen 10 goals gemaakt, dat is gewoon goed te noemen voor een speler van zijn leeftijd met de speeltijd die hij heeft gehad. Dat kun je niet vergelijk met de duurste aankoop uit de clubgeschiedenis als Femi.

iedere club heeft goede en slechte aankopen, we zullen wel zien wat er van deze spits komt. Mocht hij uberhaupt wel komen

14 juni 2009 om 18:10

@ Fean4life, heb je gelijk in. Henrique is nog jong en kan nog heel veel groeien.
Maar het was eigenlijk alleen maar om aan te geven dat ook een club als Heerenveen alleen maar miskopen heeft. Het lijkt wel dat bij zulke clubs de miskopen worden vergeten, en bij een club als pakweg Ajax juist extra nadrukkelijk gevolgd worden. Mensen gaan er automatisch vanuit dat als Groningen of Heerenveen een onbekende speler haalt, het wel een goede is.

14 juni 2009 om 18:16

@viking
4 kilo aan spiermassa is niks? 4 kilo aan pure spiermassa is een hele hoop. Deze spits zal ongetwijfeld zijn gehaald als vervanging van Sibon. Want juist, een soortgelijke spits hadden we nog niet terwijl die bijzonder belangrijk is in het systeem dat Heerenveen speelt. Dat is het nut er dus van.

@fcgbest
Ingelsten en Elyounoussi moeten gewoon nog wennen. Van Elyounoussi was bekend dat hij meer spiermassa nodig had en dus hebben ze hem in het krachthonk gegooid. Volgend jaar zul je wel van hem horen. Misschien de 2-3 in de 95e minuut? Wat Henrique betreft, als linksbuiten 10 keer scoren in 26 wedstrijden vind ik niet zo slecht. Natuurlijk moet Henrique nog veel leren maar die jongen is nog maar net 20! Miskoop? Nee de potentie komt er geleidelijk aan uit.

14 juni 2009 om 20:08

Fcgbest, heeft zeker wel gelijk, met name Heerenveen doet veel aankopen en daartussen zitten inderdaad af en toe goudhaantjes als Alves, Sulejmani of Pranjic, maar het merendeel haalt dat niveau bij lange na niet. Bij clubs als Ajax, Feyenoord en Psv, zie je dat aan iedere aankoop heel veel aandacht besteed wordt en dat er daardoor ook veel meer miskopen gedaan lijken te worden. Terwijl deze clubs eigenlijk net zo goed miskopen doen, maar dan voor weinig geld en ze vertrekken stilzwijgend door de achterdeur weer. Ook zie je dat spelers doordat er zoveel aandacht is bij de topclubs, ze vaak niet goed ontwikkelen, ze worden snel afgeschreven en krijgen daardoor het zelfvertrouwen niet makkelijk terug. Vanwege dit soort randzaken is het voor clubs als Heerenveen en Groningen ook veel makkelijker om te scouten.

14 juni 2009 om 20:21

@afcaxx

Alle clubs kopen veel spelers die het uiteindelijk niet halen. Fc Groningen en Heerenveen staan echter bekend om het inschatten van kwaliteiten van spelers, iets waar clubs als Ajax en Psv nog wat van kunnen leren.

On: Ik weet het niet met deze speler. Ik ken hem verder niet, maar zijn statistieken zijn voor een spits niet erg bijzonder.

14 juni 2009 om 20:33

@ vincent

Waarom Groningen ik ken alleen een Berg, Suarez en een Silva.

14 juni 2009 om 20:43

Paulo Henrique koste zon half miljoen, en scoort 10 keer. Waarvan overigens ook een keer in de laatste minuut van de wedstrijd. Ingelsten speelt nog maar een half jaar bij ons, bracht ons 2 maal verder in de beker en speelde voor de rest zeer verdienstelijk.
Elyounoussi bezorgde ons enkele belangrijke goals (bv tegen Volendam), maar verdween in de grote concurrentie voor in. Wanneer hij sterker word, komt hij er nog wel.

Beetje jammer dat je er zo naar moet zoeken, spelers die nog zo kort bij de club spelen of/en nog zo jong zijn moet je niet zomaar miskopen gaan noemen.

Ben benieuwd waar je volgende keer weer mee komt!

15 juni 2009 om 00:22

en heerenveen ook niet! logisch ook. kan niet altijd prijs zijn.

Heerenveen heeft ook 30/35+ spelers dus is niet al te knap als daar 5 briljantjes tussen zitten

15 juni 2009 om 01:33

@afcaxx, je bedoelt zeker net zoals ajax inkoopt hopen op dat ene talentja zoals als luque, romhedahl, lingren, gentenaar,mitea, manucharyan, ogararu en de vele voorgangers.
wat jij zegt dat er veel aandacht besteed word aan aankopen bij ajax, psv en feyenoord grote onzin, onder welke steen ben jij vandaan gekropen, als er clubs zijn met goed aankoop beleid dan kom je bij heerenveen , Az, en twente terecht die kopen goed in en ajax, psv en feyenoord betalen vervolgens teveel voor deze gasten elahmadi, suljemani, nijland, koevermans, enz.
Maar geeft niet op het platteland (kleine clubs) zijn domoren, en die in de randstad zijn slimme jongens.
ahum waar gingen de prijzen heen, en waar was het ellende .

als hij bij zoveel clubs heeft gezeten heeft hij al veel ervaring, dan kan hij vast iets beteken voor Heerenveen

en heerenveen haalt maar en haalt maar, terwijl de meeste aankopen uit dit soort landen amper aan de bak komen, of niet voldoen. Ik krijg het idee dat ze sommige spelers nauwelijks bekijken voordat ze naar friesland komen.

14 juni 2009 om 17:35

het rendement is tot nu toe hoog van de aankopen dan, niet van het aantal doelpunten van "papa" maar heerenveen heeft niet voor niets samen met twente en groningen de beste scouting van nederland

14 juni 2009 om 17:51

Natuurlijk hebben ze wel goed gekeken, wat denk je zelf. Dat ze zomaar kopen. Svec heeft het eerste jaar weinig gespeeld, maar was afgelopen seizoen een van de meest waardevolle spelers. Popov moest wennen aan het niveau maar speelt nu al een moderne wing back. Onzinnige opmerking dus

als hij hier niet slaagt is heerenveen niet zijn eerste club waar hij niet aan de bak komt

Baník Ostrava
Arsenal F.c. (loan)0 (0)
Bayer 04 Leverkusen12 (0)
Fc Energie Cottbus(loan)14 (2)
Fk Mladá Boleslav ? (?)26 (11)

Van dit lijstje ben ik nog niet echt onder de indruk. Vraag me ook af waarom ze nog een spits halen. ze hebben net nog ingelsten gehaald. Voldoet die niet? Verder hebben ze ook nog paulo henrique en smarason achter de hand

14 juni 2009 om 18:18

Smarason is een linksbuiten/middenvelder
Paulo Henrique mja niet echt de centrum spits die je bij het systeem gebruikt wat Heerenveen gebruikt.
Ingelsten? Is ook niet de spits om als aanspeelpunt te gebruiken, die mag je lekker voor de counters gebruiken.
Papadopulos kan als aanspeelpunt fungeren en dat is wat Heerenveen naast Sibon mist.

Hij heeft duidelijk talent maar slaagt nergens op niveau.

Dat wordt een topper! Was een talent maar heeft het nooit echt waar kunnen maken.
Maar bij Heerenveen komt hij het best tot zijn recht.

Ben benieuwd. De kracht van Heerenveen is dat ze veel goedkope spelers halen die zeker wel goed door scouten maar dat ze erop gokken dat ze eenmaal bij de club nog snel een staphoger kunnen doen om op dat niveau mee te komen. We horen alleen meer van de spelers die het wel hebben gered dan van de spelers die weer via de achterdeur verdwijnen.
Een nieuw pareltje deze Papadopulos wie zal het zeggen?

Kan er ook geen zinnig woord over zeggen. Niet positief of negatief. Vorig seizoen ook een hoop ophef over Elyounoussi, het zou de skandinavische Sulejmani zijn. Talent van het jaar in Noorwegen. Voorlopig heeft hij niets anders kunnen laten zien dan dat hij 'te licht' is en de ene na andere kans om zeep helpt. Dat hij steeds de voorkeur kreeg boven Kalou om in te vallen voor Beerens heeft mij het hele seizoen lang verbaasd. Kalou liet buiten zijn periodes van blessures zien dat hij meer recht had om in te vallen dan Tarik....

matige spits; heeft niet kunnen imponeren. scoort amper.

14 juni 2009 om 17:49

Bij een Tsjechische subtopper 11 goals is niet slecht. Kan daarnaast goed voetballen, gaat niet voor niets naar Arsenal en Leverkussen. Maar daar is grote concurrentie. We zullen het wel zien, een voorbarige conclusie dit!

14 juni 2009 om 17:58

11 goals op je 24e in tsjechie kun je nou ook niet echt goed noemen. Je hebt gelijk dat we het maar moeten afwachten, maar echt veel moet je er niet van verwachten wanneer je zijn statistieken bekijkt.

14 juni 2009 om 18:09

Bij arsenal en leverkusen heeft hij het niet waar kunnen maken. In de jupiler league spelen genoeg spitsen die 15+ scoren en dan in de eredivisie geen deuk in een pakje boter schieten. Dus bij een suptopper in tsjechie 11 goals maken is niet imponerend en helemaal geen garantie op doelpunten bij een nederlandse ploeg.

14 juni 2009 om 17:58

@ancos72......beetje voorbarige uitspraak

Hij is nog niet zo oud en bovendien pas het afgelopen seizoen een basisspeler bij Boleslav. De seizoenen daarvoor bij Ostrava en Leverkusen is hij geen basisspeler geweest maar dat lijkt mij ook wel logisch op die leeftijd, dus daar kan je hem niet op beoordelen lijkt mij.

14 juni 2009 om 20:22

Alves was ook niet bijzonder doelstreffend in Zweden toch? Deed het in Nederland in ieder geval een stuk beter.

Heeft in het verleden te boek gestaan als groot talent, hij heeft het niet kunnen waarmaken. Heerenveen heeft echter een goede organisatie qua scouting dus men zal er vat wel goed over hebben nagedacht.

Ben ik de enige die zich afvraagt waarom Arsenal een speler huurt van een onbekende Tsjechische club? Als ze iets in hem zien, zouden ze hem toch wel overkopen? Het gebeurt toch nooit dat een Nl club een speler uitleent aan en topclub?

14 juni 2009 om 17:58

Die constructie komt wel vaker voor. Er wordt gehuurd met een optie topt koop. Als de speler in de huurperiode bevalt wordt 'ie definitief aangetrokken en anders gaat de koop niet door.

Heerenveen heeft toch al genoeg aanvallers? Lijkt mij een overbodige speler eerlijk gezegd.

14 juni 2009 om 18:02

Heerenveen heeft naast Sibon geen centrumspits voor 4-3-3. Dan kunnen ze wel Henrique, Beerens, Kalou, Ingelsten, Elyounoussi hebben maar dat zijn in dit systeem buitenspelers. Er is behoefte aan een centrumspits.

14 juni 2009 om 18:16

Ja oke, dat klopt, heb je gelijk in. Maar goed, hij scoort dan wel heel erg weinig voor een cetrumspits, heeft slechte statistieken. Lijkt mij nou niet dé man voor Heerenveen. Of is het een bankaankoop?

14 juni 2009 om 19:17

Ik denk niet dat het een bankaankoop is aangezien Fean4life zegt dat Heereveen krap zit in de spitsen.

Ken hem niet. Ben benieuwd wat hij brengt. Hoop ook dat die rechtsbuiten volgend seizoen doorbreekt..

Papadopulos heeft dan wel de laatste jaren niet veel gescoord maar ik denk dat hij als vervanger voor Sibon is aangetrokken. Misschien dat hij ze draai wel gaat vinden in Nederland en zo als nog door ontwikkeld. Heeft toch niet bij de minste clubs gespeeld.

Ze hebben al 6 aanvallers ofzo, dus moet bijna wel een opvolger zijn voor sibon zijn. Heel veel scoren doet hij in elk geval (nog) niet. Maar als hij andere laat scoren door alleen een aanspeelpunt te zijn is het wel een nuttige aankoop

14 juni 2009 om 18:36

ja inderdaad, sibon heeft afgelopen seizoen ook maar 2 of 3 gemaakt maar was wel heel belangrijk voor heerenveen.

Zo mag Sc Heerenveen niet klagen over de voorhoede Paulo Henrique,sibon,smarasson,inglesten, B.kalou,elyounoussi,beerens en nu Papadopoulos, En misschien ben ik er nog een paar vergeten.

Heerenveen kan beter in twwe goede verdedigers en een goede keeper investeren. Aanvallers en middenvelders hebben ze genoeg imo.

Goede speler denk dat hij net als Sulejmani gaat worden bij heerenveen maar later dan weer slecht.

Afonso Alves had ook niet geweldig veel doelpunten gemaakt voordat hij naar Heerenveen kwam. Schiet er vervolgens 34 doelpunten in. Dus dat hij nooit veel doelpunten heeft gemaakt zegt niks.

Maar het feit dat vooral de jaloerse/gefrustreerde groningen 'fans' hier zitten te zeuren zegt al genoeg lijkt mij.

nog een aanvaller !?

14 juni 2009 om 18:59

Voor elke positie hebben we 2 á 3 spelers nodig. Bovendien is de kans aanwezig dat er nog iemand vertrekt.

14 juni 2009 om 21:03

Is toch goed Sibon is toch oud dus hij kan maar lekker wissel staan!

14 juni 2009 om 21:37

Heerenveen heeft inderdaad veel aanvallers. Maar we hebben maar 1 echte centrumspits, en dat is onze grote vriend Sibon. Die is al aardig op leeftijd.

Zijn verleden is niet relevant, want hij zal niet de eerste zijn die opeens opbloeit bij Heerenveen. In 2005 speelde Heerenveen tegen Banik Ostrava in de Uefa Cup en toen werd hij gezien als dã© grote man van Banik. Daarna een moeizame periode gehad, maar hij is niet voor niets bij Arsenal en Leverkusen geweest. Dat weiger ik te geloven. Bovendien doet hij het nu weer aardig tot goed in Tsjechiã«. Heerenveen scout doorgaans goed en ik heb er vertrouwen in dat Papadopulos een goede aankoop zal blijken.

Verrassend. Ik denk dat hij een meerwaarde kan worden voor Heerenveen, mits hij zich op zijn gemak voelt en vertrouwen krijgt. Overigens een verrassende aanwinst, de laatste jaren heeft Heerenveen het toch vooral moeten hebben van jonge zelf-gescoute spelers. Papadopulos is dan nog wel redelijk jong, maar heeft al heel veel ervaring. Hoop dat de transfer rond komt, kan zeker makkelijk mee met het Nederlandse voetbal.

volgens transfermarket.de heeft hij zowel Tsjechisch als griekse nationaliteit,

zwaar overschatte voetballer.ik geloof best dattie kan voetballen, alleen heeft deze jongen het nog nergens late zien. faalde over al behalve nu in tsjechie. en sorry maar die comptetie heb ik neit zo hoog zitte dus daar mag ie ook wel scoren anders dan was het nu wel einde oefening gewees met hem. wel snap ik idd ook neit dat heerenveen nog een aanvaller haalt, ze hebben toch al Paulo Hernique, Ingelsten, Smarason, Beerens Elyounoussi, Sibon, en Kalou.7 spelers, dan zou er dus nog een bij komen hebje er 8. nou als je nu dan in de a1 speelt en daar in de spits staat kunje al voor een nieuwe werkgever gaan zoeken. of je moet wonderkind zijn!

14 juni 2009 om 20:26

Djuricic is een wonderkind

14 juni 2009 om 20:34

ik denk het wel maar weer een buitelander bij heerenveen,. zitten nog maar weinig nederlanders in de selectie?//?

14 juni 2009 om 20:46

Verdiep je er eens in..

Vonk (nederlands paspoort)
Janmaat
Breuer
Dingsdag
Jong a Pin
Roorda
Beerens
Sibon
Drost

En dan noem ik er zomaar een paar op..

14 juni 2009 om 21:13

Op zich wel weinig aangezien ik in alleen Janmaat ( Breuer),beerens en evt een Dingsdag een basispeler zie. Ik zie liever Svec dan Rooda

Steppe
Janmaat
Bak
Dingsdag
Popov
Grindheim
Svec
Elm
Beerens
Papa
Paolo

Je weet niet hoe zo'n spits in het Nederlandse voetbal gedijt. Misschien dat hij het wel ver gaat schoppen hier.

't is gewoon business as usual bij Heerenveen. Deze jongen zal wel voor een prikje te halen zijn, dus dan kun je een gokje wagen. Mocht het wat worden en je kunt hem weer slijten, dan is het makkelijk verdiend. De directie zal het ontkennen, maar Sch is gewoon een handelshuis. De makelaars die spelers van dit kaliber binnen brengen kennen de reputatie van Sch als opstapclub ook, dus zo werkt het gewoon.

groningen fans dit is profoceren op een verkeerde manier.
bedoel tuurlijk heeft fcgbest een goed punt.
aankopen bij heerenveen en groningen worden minder onder de loep genomen en als je het goed doet bij de sup top val je in 1 seisoen soms al heel snel op.
het is lastiger om daarna je te bewijzen bij een psv of ajax wat slecht draait waar wel kampioen belangens op het spel staan.
over het algemeen scouten heerenveen en groningen beiden erg sterk.
allen het voorbeeld van paulo henrique en tarik elyounoussi zijn niet goed.
beiden zijn zeer jong en dan met name paulo maakte de 2de seisoenshelft een ijzersterke indruk als invaller elke keer scoren ook utrecht uit in de basis speelde hij sterk!(tarik kan moeilijk beerends of pranjic eruit spelen).
denk eerder aan een garcia,seip,jos hooiveld(die het nu wel super goed doet!).
en mischien de keepers die toch vaak wisselingen kent..
zo heb je bij groningen ook een meerdink,powel..femi,pedderson(al hoewel ik beide nog zeker een kans toe dien).

ontoppicit was toch gister al bekend(moest alleen nog medisch gekeurd worden)
statestieken zeggen niet alles(vind ze niet opvallend) maar dat waren die van berg ook niet voor dat hij kwam.
volgens mij een lange balvaste sterke spits(dus opvolger sibon neem ik aan..).
maar lijkt me wel heel vroeg om deze aankoop te beoordelen..

Van deze jongen gaan we nog veel horen! onthoud de naam

Onbegrijpelijk dat er zoveel mensen zich zo focussen op statistieken. Tuurlijlk is het eenvoudig om daarmee een oordeel te geven over een spits. Maar er zijn echt duizende voorbeelden van spelers die weinig hebben gescoord en uiteindelijk toppers bleken. Ik geef hierbij niet aan dat die goed is. Maar het lijkt ne voor heerenveen wel slim om een sterke extra centrum spits te hebben. Met snelle spelers als beerens, elyounoissi, ingelsten en henrique is het belangrijk om een aanspeelpunt te hebben. En om elyounoussi nu af te schrijven slaat nergens op deze jongen kan goed voetballen en ik ben er van overtuigd dat hij gaat slagen. En vergeet niet dat hij en paulo erg jong zijn. Paulo heeft veel talent 10 maken voor zijn leeftijd is gewoon prima.

vond dit al een goede speler in potentie toen heerenveen zo'n 3 jaar terug tegen banick ostrava speelde in de vooronde van de uefacupava. helaas koos hij toen voor de naam en faam van arsenal, maar had beter naar een "kleinere club" kunnen gaan, nogmaals op 24 jaar een top aankoop voor heerenveen.

Fantastische aankoop! Als ze Papadopulus neerleggen Bij Heerenveen dan mogen ze wel de 3de plek halen!

Griekse pappa en tsjechische mamma.
Kopsterke snelle diepe spits.
Speelde een goede pot met Ostrava (thuis) tegen Heerenveen. Ostrava won met 2-0 en hijm kreeg een publiekswissel in de 83 ste minuut.
Pas goed in het plaatje bij Heerenveen.

Opmerkelijk dat de groningers zo haten. Want bij Vi.nl staat bij dit bericht een link naar een bericht die heet ''fc groningen grijpt naast papadopulos''

On: het was altijd een groot talent, maar heeft het buiten tjechie nog nergens gemaakt. Maar vergeet niet dat het niet de minste competities waren: bundesliga en premier league.

Voor zo ver ik weet zijn er 2 Papadopulos-en.
Dus voor de duidelijkheid:

Dit is geen aanvaller. En ook geen griek.

Ik ken deze voetballer totaal niet, maar aan de scouting van Heerenveen twijfel ik niet. Wij betalen elke keer van die verdomde hoge prijzen omdat Heerenveen / Groningen al die goeie spelers weten te vinden

15 juni 2009 om 14:26

Dit is een aanvaller en een Tsjech. Bij deze.

ik begin me een beetje te irriteren aan die mensen die zeggen dat hij niet veel heeft gescoord de afgelopen seizoenen naar aanleiding van dit lijstje :

Arsenal F.c. (loan)0 (0)
Bayer 04 Leverkusen12 (0)
Fc Energie Cottbus(loan)14 (2)
Fk Mladá Boleslav ? (?)26 (11)

als je met een beetje verstand naar dit lijstje kijkt dan zie je dat hij bij arsenal geen wedstrijd gespeeld heeft maar toen was hij ook nog maar 20 en toen had hij Henry en dergelijke voor zich te dulden. bij bayer leverkussen heeft hij gevochten voor een basisplaats want daarom wou hij niet naar Groningen. dus hij was een wisselspeler en misschien speelde hij maar de laatste 10 minuten mee , alle 12 wedstrijden dat hij heeft gespeeld. en meestal wordt er pas een aanvaller in gebracht wanneer het slecht gaat met een team tijdens de wedstrijd dus dan is het moeilijk om te scoren als het al niet goed gaat met het team. bij energie cottbus was hij ook een wisselspeler neem ik aan als hij maar 14 wedstrijden heeft gespeeld dus dan is het hetzelfde verhaal als bij leverkussen. en bij zijn laatste club Bolesav was hij een basis speler waarin hij een seizoen veel heeft gescoord, en het is ook nog eens een mindere tsjechische club, waardoor 11 doelpunten netjes is. vandaar dat hij waarschijnlijk ook een interland heeft gespeeld voor tsjechie. maar mijn moraal is dat hij gewoon scoort als hij de kans daarvoor krijgt en aangezien hij bij Heerenveen wordt gehaald als aanspeelpunt dan kan hij nog wel de 2de alves worden, heb een goed gevoel bij deze jongen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

sc Heerenveen

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Feyenoord1210
7.Vitesse9-8
8.NEC8-5
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
E. MulderKeeper60
I. DresevicVerdediger60
S. van BeekVerdediger60
M. van EwijkVerdediger60
S. de JongMiddenvelder60
T. HalilovićMiddenvelder63
J. VeermanMiddenvelder61
Voor de complete selectie: Clubpagina sc Heerenveen.

In de wandelgangen

Donderdag 23 september
Chelsea is serieus geïnteresseerd in Matthijs de Ligt. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren