Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zware knieblessure zet Milik maanden buitenspel

Laatste update:

Napoli heeft via de officiële kanalen bevestigd dat Arek Milik de achterste kruisband in zijn linkerknie heeft afgescheurd. De 22-jarige aanvaller wordt maandag in de Villa Stuart-kliniek in Rome geopereerd door professor Pierpaolo Mariani.

/

I Partenopei doen geen mededelingen over de duur van de revalidatieperiode, maar het gaat waarschijnlijk om vier tot zes maanden. Milik blesseerde zich zaterdagavond in het WK-kwalificatieduel tussen Polen en Denemarken (3-2 winst) en liet zich bij het begin van de tweede helft vervangen door Karol Linetty.

“Ik zal enkele tests ondergaan. Ik hoop dat de blessure niet te ernstig is”, zei de 32-voudig international na afloop. Hij was dit seizoen al goed voor zeven doelpunten en één assist in negen officiële wedstrijden voor Napoli.

Denk jij dat Napoli in januari een spits gaat aantrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Balen zeg, was net zo sterk begonnen. Het is altijd billenknijpen of iemand zijn niveau weer haalt na een zware blessure.

9 oktober 2016 om 20:27

Inderdaad, Ronaldo (brazilië) was zo'n ongelofelijke speler voor zijn slepende knieblessure bij Inter. Daarna was hij ook nog steeds goed, maar je zag toch dat hij onder andere iets van zijn snelheid had moeten inleveren.

9 oktober 2016 om 20:58

Klopt, Falcao is zo'n voorbeeld wiens carrière door een kruisband blessure volledig in het slop is geraakt.

9 oktober 2016 om 23:47

Torres ook

10 oktober 2016 om 00:51

Marco van Basten moest veel te vroeg stoppen na een slepende enkel blessure. Eeuwig zonde.

Zuur voor die jongen. Was net lekker op dreef bij Napoli

9 oktober 2016 om 19:48

Gaat langer duren dan 4-6 maanden hoor! Een nieuwe kruisband is na 6 maanden juist erg kwetsbaar! Niet gek dat zo veel voetballers recidiveren vlak nadat ze terugkeren op niveau, vaak tussen 6 en 9 maanden

9 oktober 2016 om 20:04

Er is een nieuw soort operatie. Lygamis heet het volgens mij. Hierbij laten ze je eigen kruisband zitten. Gemiddelde herstelperiode staat op 5 maanden.

9 oktober 2016 om 20:24

Ik heb zo'n reconstructie gehad, deze techniek komt uit zwitserland en is gemaakt voor skieërs. Op lange termijn zijn de resultaten bij topsporters nog nauwelijks bekend. Contactsporters, zoals voetballers of hockeyers krijgen hele andere klappen op hun knie dan skieërs. Bij de resultaten die ik heb gezien bij topsporters ken ik veel gevallen die ze opnieuw hebben afgescheurd. Afrader dus!!

9 oktober 2016 om 22:58

Uit nieuw onderzoek, wat ik heb gelezen, bleek dat na 6 maanden de kruisband nog erg kwetsbaar is. Er werd dus aangeraden om minimaal 9 tot 12 maanden rust te nemen, echter heb ik zo goed als geen kennis over nieuwe technieken ed

10 oktober 2016 om 07:35

Dit zijn topsporters, daarbij gaat hij herstel veelal sneller dan bij jou en ik.

Heel, heel, heel erg zuur voor Arek. Was juist iedereen aan het bewijzen dat hij gewoon een topper in wording was. Hopelijk herstelt hij goed en kan hij zijn geweldige ontwikkeling doorzetten.

Erg triest voor die jongen, wens hem een voorspoedig herstel. Is 4 tot 6 maanden trouwens niet een beetje een erg optimistische schatting? Kan me vergissen, maar meen gelezen te hebben dat het herstel van de achterste kruisband(en) vaak nog langer duurt dan op het moment dat je je voorste afscheurt. En dat betreft eigenlijk standaard al 6 tot 9 maanden.

Ik zit momenteel ook thuis met een achterste kruisband letsel, en geloof me dat is echt niet hersteld na een aantal maanden. Kunnen er wel van uitgaan dat hij dit seizoen niet meer voetbalt en de nieuwe sezioensopening ook niet meer gaat redden.

9 oktober 2016 om 20:06

Ik zit op dit moment ook thuis met een afgescheurde voorste kruisband. Ik heb meegedaan aan een nieuw soort operatie. Lygamis heet het. Gemiddelde herstelperiode staat 5 maanden op

9 oktober 2016 om 22:59

Ja, ecjter bij een topsporter en al die dingen die dus erbij komen lijkt me 6 maanden al redelijk optimistisch

Erg jammer voor hem. Hij was misschien wel beter dan ooit en het kon alleen nog maar beter worden. Ik hoop dat hij er weer redelijk snel bij kan zijn en weer snel op niveau is.

Wat sneu voor Arek Milik . klein stukje uit het artikel.
Hij was dit seizoen al goed voor zeven doelpunten en één assist in negen officiële,
wedstrijden voor Napoli. Milik was zeker goed bezig erg jammer dat het zo moet,
eindigen een aantal maanden. Wens Milik veel succes met zijn revalidatie.

Even heel eerlijk: Hoe lekker is het dat deze jongen voor zoveel geld verkocht is door Ajax?

Vind het ontzettend jammer voor Arek, zoiets gun je niemand en ik hoop dat hij snel herstelt, maar als ik subjectief kijk heeft Ajax hier best gemazzeld....

Een nieuwe kruisband gaat minimaal 6-9 maanden duren. Helaas gaat het niet sneller. Hoe goed de dokter ook is je lichaam heeft tijd nodig voor een dergelijk herstel.

aiaiai wat zonde voor Milik, Napoli en Polen

erg zuur voor hem! hoop voor em dat hij er weer snel terugkomt in zijn oude vorm.

Heel erg zonde, was benieuwd naar zijn ontwikkeling.

Bij mij is een maand geleden precies hetzelfde gebeurd. Voelde gelijk dat het goed mis zat.
3x naar de huisarts, foto's laten maken, MRI scan. 2 en een halve week verder vertellen ze wat je hebt om vervolgens nog 5 weken te wachten omdat je knie echt nog veel te dik is.
Doktoren balen ook dat huisartsen je maar laten wachten.
Baal toch als je zoiets leest. Bij hem gebeurd het, kan meteen onder het mes.
Maar ja hij is profvoetballer, andere belangen en hebben hele goede contacten met ziekenhuizen.
Maar toch steekt het een beetje

Echt vervelend voor hem zeg. Je gunt het natuurlijk niemand, maar zo'n sympathieke jongen al helemaal niet. Ik was erg benieuwd naar zijn ontwikkeling.

Weggegooid geld voor Napoli.
In Januari gaan ze weer voor een andere spits.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren