Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Landskampioen Italië lijkt min of meer bekend na dramatische avond Juventus

Laatste update:

Juventus lijkt de handdoek in de ring te hebben gegooid in de strijd om de landstitel. Maandagavond was la Vecchia Signora in eigen huis namelijk niet bij machte om een vroege 0-1 achterstand weg te poetsen tegen Udinese. Door de nederlaag blijft het gat tot Inter, dat bovendien nog een wedstrijd tegoed heeft, liefst zeven punten.

Juventus - Udinese 0-1


Massimiliano Allegri kon niet beschikken over onder meer Moise Kean, Dusan Vlahovic en Danilo. Het ging al relatief vroeg in de wedstrijd mis voor Juve, dat na 25 speelminuten onverwachts op achterstand kwam. Uit een vrije trap vanaf de rechterkant knikte Udinese-verdediger Thomas Kristensen op doel, maar keeper Wojciech Szczesny bracht in eerste instantie nog redding. Uit de rebound schoot Lautaro Giannetti van dichtbij raak: 0-1.

Juventus ging nadien nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker en hield de druk op het vijandige doel continu hoog, al ontbrak het de ploeg aan Turijn aan fortuin in de afronding. Arkadiusz Milik dacht nog tot scoren te komen, al werd zijn treffer afgekeurd. Uiteindelijk kon de achterstand tegen de nummer zeventien niet meer weggepoetst worden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Enige wat ik hier over ga zeggen allegri pak je koffers aub!! Zit helemaal niks in dit team geen vertrouwen domme wissels allemaal waardeloos

Afscheid nemen van Allegri dit seizoen. Udinese heeft de overwinning hard nodig, hopelijk blijven zij in de Serie A. Een van de weinige met een modern stadion.

Zwakke aanvallende wedstrijd. Er is al amper creativiteit en dan moet de winnende mentaliteit het maar overnemen. Die was er te weinig. Maar het is wel logisch dat zo een wedstrijden voorkomen als je weinig individueel talent hebt. Sandro opstellen is de schuld van de coach dus is de nederlaag ook zijn schuld. Voor de top 4 zitten we wel nog safe maar er moet dringend weer gewonnen worden.

Iig fijn voor Udinese voor de punten. Kampioenschap zat er al niet in hoor. Je ziet vanavond maar weer dat de selectie niet voldoet. En Allegri heeft een mooie run gehad. Maar zoals we eerder konden zien is het wel klaar met de samenwerking.

Zie het liefst 2 kandidaten komen. De zerbi of Thiago motta. Krijgen we normaal voetbal te zien bij juve en geen beton voetbal. Nummer 1 optie zou Zidane wezen. Alleen die wilt volgens mij alleen naar Frankrijk toe.

12 februari 2024 om 23:11

Allegri is juist terug gehaald omdat het op een aanvallendere manier niet werkte toch??
Bedoel sarri is ook een aanvallende coach die meer bewezen had als de zerbi en motta momenteel hebben.

12 februari 2024 om 23:59

Allegri is teruggehaald om weer een team te bouwen. En ik korte tijd resultaat te halen.
Vorig jaar natuurlijk zonder de punten aftrek al CL positie gehaald. En dit jaar zit het er ook in. Dus in dat opzicht heeft hij het goed gegaan.

Sarri is inderdaad een aanvallende coach. Alleen die is op een gegeven moment teruggevallen op de gewoontes die Allegri erin had gebouwd al die jaren. Heeft het aanvallende spel nooit doorgezet.

Pirlo daarna was ook een grote fout. Zo'n onervaren trainer voor een selectie die niet goed in elkaar zit moet je nooit doen.

De keuze van een coach moet er gewoon eentje zijn die van eigen kracht uitgaat. Allegri speelt op de counter tegen alle ploegen in de serie A. Dat is gewoon belachelijk. Zo'n de Zerbi zou dit perfect kunnen uitvoeren. Met een goede nummer 6. En een rechtsbuiten kan je al overgaan op 433 bijvoorbeeld. Zodat Chiesa op zijn juiste positie kan spelen.

13 februari 2024 om 00:30

Deschamps niet? Die zou best wel eens beschikbaar kunnen zijn na het EK.

13 februari 2024 om 01:10

Die speelt hetzelfde als Allegri. Dus niet echt een vooruitgang.

Ik ben geen Juve fan, heb wat geld op ze ingezet bij de rust, mamma mia wat was dat pover zeg.
Verschrikkelijke mentaliteit bij Juve, weinig creativiteit, verschrikkelijk samenspel. De enige die mij altijd wel kan bekoren is Bremmer. Dat is een top verdediger, die kan de wereld top halen denk ik. Allegri maakt hier geen team van, en zonder Vlahovic weten ze aanvallend geen vuist te maken. De wissels sloegen ook nergens op.

Ik hou er nog hoop op, mits juve of Milan vanaf nu echt alles wint. Inter moet ook eens tegenslagen krijgen in blessures of schorsingen. Daarbij is hun inhaal wedstrijd tegen een invorm verkerende Atalanta, ze moet nog tegen Milan,Lazio,Napoli,Bologna, degradatiestrijdend clubs(wat nooit makkelijk is want die gaan al akkoord van minuut 1 met een punt.) als er nog 7 wedstrijden ofzo te spelen was, had ik de hoop ook wel opgegeven, maar er zijn dus nog dik 15 wedstrijden te gaan. Maar inderdaad grote kans dat inter Kampioen wordt, maar zou jij al je spaargeld op durven zetten? Nee, ik ook niet, en dan is er nog kans 😉Hoe mooi zou het zijn als er nu nog een omslag komt? Dromen mag

13 februari 2024 om 00:33

Ik moet zeggen, er is tov vorig seizoen een behoorlijke terugval in de Serie A. Noem ze maar op: Roma, Napoli, Milan, Juventus, Lazio, bij allemaal is het toch minder dan vorig seizoen.

Ik had ook van Inter een terugval verwacht maar die presteren echt onverwacht sterk.

13 februari 2024 om 10:02

Milan is niet minder dan vorig jaar, Inter is veel beter dan vorig jaar, Juventus is ook stukken beter dan vorig jaar en roma doet het niet echt minder dan vorig jaar.

13 februari 2024 om 10:32

Milan niet hoor, lijkt alleen maar zo, ze hebben EXCACT net zoveel punten als vorig jaar op dit moment, Lazio wel maar dat is Lazio. Roma ook nog steeds het zelfde, wellicht nu beter met De Rossi, Napoli inderdaad wel

13 februari 2024 om 11:05

Ja hoor, als mijn geld. Wij zijn te sterk dit jaar. Kijk naar de topwedstrijden. Enkel tegen Bologna en Juventus van de topteams gelijk gespeeld. Uit bij Lazio, Napoli en Atalanta al gewonnen. Dit Inter is steekt qua spel en beleving er met kop en schouders bovenuit in de Serie A dit jaar. Je mag altijd dromen, maar daar gaat het bij blijven.

Nederland heeft een luxeprobleem in de verdediging en ik zal ook niet goed weten tussen ienikvmoet kiezen op rechtsback: Dumfries of Feinpong. Ik zou in een 442 Feinpong op rechtshalf zetten en Dumfries daar achter.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren