Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zwak PSV lijdt tegen NEC eerste competitienederlaag in 432 (!) dagen

Laatste update:

PSV is zaterdagavond tegen de eerste competitienederlaag van het seizoen aangelopen. De ploeg van trainer Peter Bosz was niet opgewassen tegen NEC, dat op eigen veld met 3-1 won. Johan Bakayoko zette PSV nog wel op voorsprong, maar zag de Nijmegenaren daarna domineren. Jasper Cillessen pakte een strafschop van Luuk de Jong.

PSV wist op voorhand dat het met NEC nog een hele lastige horde te nemen had op weg naar het kampioenschap. Anderzijds leeft men in Nijmegen vooral toe naar de bekerfinale tegen Feyenoord en de derby tegen Vitesse.

PSV had zich om die reden voorgenomen om fel aan het duel te beginnen. Het kreeg ook de eerste serieuze mogelijkheid, maar een vrije schietkans van Bakayoko op aangeven van Jordan Teze ging rakelings voorlangs.

NEC nam het initiatief vervolgens over en had veelvuldig balbezit, maar werd niet of nauwelijks gevaarlijk. Aan de andere kant sloeg Bakayoko wel toe. De buitenspeler kreeg de bal ietwat gelukkig voor de voeten en schoot van dichtbij raak: 0-1.

PSV nam de controle vervolgens over en kreeg kansen om de score uit te breiden, maar slaagde daar niet in. Onder meer Guus Til schoot rakelings naast uit de draai na te zijn bediend door Luuk de Jong.

Waar PSV met een voorsprong de rust dacht te halen, ging het vijf minuten voor de thee alsnog mis. Walter Benítez speelde Joey Veerman op ongelukkige wijze aan, waarna de middenvelder de bal verspeelde en een overtreding beging op Sylla Sow.

Hoewel de aanval van NEC doorliep en Mees Hoedemakers een vrije schietkans kreeg, die naast ging, legde scheidsrechter Bas Nijhuis de bal op de stip. Lasse Schöne faalde niet en liet Benítez kansloos: 1-1.

NEC trok het goede spel door en kwam al snel na rust op voorsprong, toen Kodai Sano een rebound achter Benítez schoot. Toen Sow er een kwartier later ook nog 3-1 van maakte met een inzet bij de eerste paal, was het feest compleet in de Goffert.

PSV kreeg tien minuten voor tijd nog wel een uitgelezen kans om terug te komen in de wedstrijd, maar De Jong zag een penalty gestopt worden door Cillessen. Voor PSV is het de eerste competitienederlaag sinds 24 januari vorig jaar, toen er werd verloren van FC Emmen. NEC is Ajax voorbij op de ranglijst.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beter laat dan nooit, maar het Bosz effect is begonnen! Het wordt nog spannend voor de titel.. 😂😂

30 maart 2024 om 18:36

Dat zou zo maar eens kunnen. Het is de laatste weken al aardig zwak.

30 maart 2024 om 18:37

Ja toen waren er nog veel blessures maar nu zijn we weer fit. Hopelijk is dit een incident.

30 maart 2024 om 18:39

Mwoah, die titel is wel binnen. Ze spelen een top seizoen in de eredivisie. Dan kan het ook een periode wat minder zijn.Wel weet echt gestoord aan die Veerman. Is toch geen niveau wat die weer laat zien. Ook bij die penalty. Man man man...

30 maart 2024 om 18:40

PSV speelt bijna alleen nog tegen het rechterrijtje. Met 10 (7 als Feyenoord wint) punten voor, moet PSV nog minstens 3x punten morsen en dan moet Feyenoord alles winnen. Tegen AZ zou dat nog kunnen. Tegen de rest zie ik dat niet snel gebeuren

30 maart 2024 om 18:41

Hou toch op zeg, met al die zwakke broeders moet PSV dit toch makkelijk binnen halen.

30 maart 2024 om 18:47

Heerenveen uit... traditioneel lastig

30 maart 2024 om 18:54

Sparta en AZ zijn lastige tegenstanders en Excelsior op kunstgras.
Plus de druk die er nu bij gaat komen

30 maart 2024 om 18:55

Hopen mag, maar ik heb nu ook niet het idee dat feyenoord zomaar even alles gaat winnen...

30 maart 2024 om 19:32

Ja zo kan je elke wedstrijd moeilijker maken dan die is. PSV is superieur aan die tegenstanders en moet deze gewoon winnen, waarom mensen nu ineens na 1 nederlaag denken dat het nog spannend is meer op hoop of angst gebaseerd dan feiten.

30 maart 2024 om 19:35

Dan hadden ze tegen Twente punten moeten verspelen. Geen kans dat ze dit nog weggeven

30 maart 2024 om 18:38

Wat is het Bosz effect?

30 maart 2024 om 18:40

Sterk starten en tegen het einde wanneer iedereen door hebt hoe die speelt door de mand vallen. Kent maar 1 tactiek en dat is vol druk zetten en aanvallen, en in de omschakkeling zwak zijn.

30 maart 2024 om 18:40

Geweldig beginnen en dan kei hard inkakken. (Al heeft hij het tot nu toe wel echt fantastisch gedaann) hoop voor de neutrale kijker als mij zelf, dat ze nog wat punten laten vallen.

30 maart 2024 om 18:47

Populistisch gezwam. Zijn periodes bij Ajax, Dortmund en Leverkusen zijn allemaal totaal anders verlopen.

30 maart 2024 om 18:52

@david1988, volgens mij weet iedereen wel hoe PSV speelt en werd bij meerdere interviews na de wedstrijd ook gezegd dat dit PSV gewoon erg moeilijk te bespelen is. Ik ben de laatste die zegt dat het kampioenschap binnen is maar het Bosz effect vind ik echt onzin.

30 maart 2024 om 18:39

Nou, de komende weken zal de druk toenemen. Moet Feyenoord morgen wel winnen natuurlijk. Ben heel benieuwd hoe PSV daarmee omgaat, want het spel is al een tijdje minder. En mocht psv de komende twee wedstrijden nog een foutje maken dan gaat het echt in de hoofdjes zitten. Hopelijk wordt het toch nog spannend! (En ja dat is een beetje wishful thinking Positief blijven)

30 maart 2024 om 18:42

Zou het erg leuk vinden, een spannende race. Maar Feyenoord vind ik de laatste 8 wedstrijden ook alles behalve overtuigend.

30 maart 2024 om 18:44

Hmm vind je? Behoorlijk zwaar programma gehad en goed doorgekomen.

30 maart 2024 om 18:47

Trouwens vraagje: Had die goal van psv heel snel even gezien, was het eigenlijk geen overtreding van Schouten?

30 maart 2024 om 18:52

Ja wel maar toen ik dat zei , zeiden de psvers het is geen damesvoetbal

30 maart 2024 om 19:08

Dat denk ik niet psv heb veel geïnvesteerd en ik vind dat als wij kwa punten nog dichtbij komennhebben we het goed gedaan


Het is de laatste weken al aardig zwak, maar dit slaat werkelijk alles.... Je hele voorste linie laat helemaal niks zien en achterin wordt weer geregeld zoals vanouds geblunderd.
Bosz moet er nog hard aan trekken, anders dondert het vlak voor het einde helemaal in elkaar.....

30 maart 2024 om 18:36

Mijn vader zegt vaak bij Feyenoord dat ie het oneerlijk vindt wanneer clubs Europees moeten spelen, maar bij ons heb ik al jaren het gevoel dat het andersom is. Kwestie van motivatie en ambitie. Nu moeten we er maar voor strijden tot het eind.

30 maart 2024 om 18:37

Bosz moet vooral eens Lozano laten staan. Hij begint dezelfde fouten te maken als Van Bommel met zijn onnavolgbare wissels

30 maart 2024 om 18:39

Enige is dat er nu minder druk is aangezien nr 2 ook CL speelt, dus denk dat we het wel redden.

30 maart 2024 om 18:41

Idd en Bakayoko maar eens wisselen. Die man is dramatisch

30 maart 2024 om 18:43

Ga lekker allemaal klagen omdat we een keer een pot verliezen. Typisch weer.

30 maart 2024 om 18:45

Een pot verliezen is helemaal niet erg. Het gaat om de manier waarop en hoe de wedstrijden de laatste weken gespeeld worden.

30 maart 2024 om 18:38

Jaaa, het is de tweede seizoenshelft allemaal een stuk zwakker. Ik mis de overtuiging, maar ook het goede samenspel. Ik zie nu toch veel te vaak de bal bij dezelfde speler en veel “gepiel”. Daarnaast is de Jong uitvorm maar blijft hij elke keer 90 minuten in de ploeg. Dan heb je de vleugels die niks toevoegen en een Veerman die vandaag zijn slechtste wedstrijd speelt in het PSV tenue.

30 maart 2024 om 19:16

De jong onschadelijk gemaakt door sandler

30 maart 2024 om 18:39

Tsjaa en toen ik vorige week zei dat Boscagli de meest overschatte speler van de Eredivisie is, kreeg ik iedereen over me heen. Hij heeft een goede trap, en heeft het geluk dit seizoen niet zo vaak in de verdedigende duels te komen, waardoor het er al snel goed uitziet.

30 maart 2024 om 18:42

Dan is het knap dat Feyenoord meer goals tegen krijgt dan de overschatte Boscagli en Ramalho.

30 maart 2024 om 19:10

Boscacli is een van de meest onderschatte spelers in de eredivisie. Dit seizoen een van de belangrijkste spelers bij PSV. Super knap met zo’n Ramalho naast hem.

Wow sterk NEC zeg! Ook een hele grote boost naar de bekerfinale tegen Feyenoord. Zat er wel aan te komen als je PSV de laatste weken zag. Werd minder en minder. Nou kijken of Feyenoord het gat kan dichten tot 7 punten.

30 maart 2024 om 18:38

Vond NEC eigenlijk helemaal niet sterk spelen, integendeel. Veel mislukte ballen, net als bij PSV. Het enige verschil was dat NEC uit de kansen wél wist te scoren, en PSV (zoals wel vaker de laatste weken) niet. Voor NEC natuurlijk helemaal niet belangrijk, 3 punten tegen PSV, razend knap.

30 maart 2024 om 18:42

Je doet NEC tekort hiermee. PSV helpt ze dan wel in het zadel door een zeer slecht spelende Veerman. Maar de 2e helft speelde NEC ook zeer goed. Dat PSV zo slordig speelde was ook de verdienste van NEC. Ze verdedigden goed en zaten er kort op.

30 maart 2024 om 18:43

We misten ook nog onze beste 3 spelers , vandaar dat het voetbal niet best was. Maar niet goed voetbal en winnen van psv is toch nice

30 maart 2024 om 18:43

NEC had ook wel makkelijk kunnen uitlopen met de kansen die ze hebben gehad. En missen natuurlijk ook wat belangrijke spelers. Dus voor hun doen vond ik ze sterk spelen tegen dit PSV. Natuurlijk creã«erde PSV meer maar ja dat zou wel moeten met de spelers die zij hebben. Maar ja dat ze zo slordig waren kwam ook door NEC. Dus daar kan je ze echt wel de complimenten voor geven.



30 maart 2024 om 19:11

Ik doe NEC juist helemaal niet te kort. Zelfs met een slechte pot kunnen winnen van PSV vind ik knap, dat zeg ik toch? En zoals genoemd mist NEC echt ontzettend veel spelers. Doe ze juist niet te kort. Als NEC met haar sterkste spelers had gespeeld en wat zorgvuldiger was geweest, dan was dit echt geen 3-1 geworden. Laat alleen maar zien waar NEC toe in staat is, ben zelf groot fan van Rogier Meijer, echt wel iemand die er verstand van heeft.

Was speelde psv zwak, maar nec vooral
Sterk.. Feyenoord kampioen ?

30 maart 2024 om 18:36

NEC is ook gewoon echt sterk sinds de winterstop. Geweldige ploeg en Chery was er vandaag niet eens bij. En dan te bedenken dat de supporters de bus nog op stonden te wachten aan het begin vh seizoen omdat de trainer ontslagen moest worden. Manman

30 maart 2024 om 18:44

Chery koki en proper de beste3

31 maart 2024 om 07:38

Je kunt het opwachten van de bus door supporters nog eens aankaarten, maar dar was een halve man en een paardenkop. De rest van de supporters zaten gewoon thuis. En Meijer liet nou niet echt sprankelend voetbal zien en met het matige seizoen ervoor, niet heel gek dat mensen iets anders willen. Het mooie is dat Meijer het zelf heeft weten om te draaien en verdient niets dan lof!

30 maart 2024 om 18:40

Ja Feyenoord wordt kampioen. Die achterstand van 10 (of 7) punten moet je ff doorheen kijken.

30 maart 2024 om 18:43

Idd, morgen eerst maar eens winnen van FC Utrecht. Zo geweldig ging het namelijk niet de laatste wedstrijden.

Onwerkelijk dit. Stront chagrijnig hiervan

30 maart 2024 om 18:37

Verliezen kan, maar de manier waarop is echt triest. En je ziet het de laatste weken al aankomen....

30 maart 2024 om 18:38

42 wedstrijden op rij ongeslagen. Daar mogen de meeste clubs van dromen. Zuur dat het hier ten einde komt, maar wees ook trots op je club en op Bosz.

30 maart 2024 om 18:43

Ik ben geen Psv-fan maar komop, Nec-uit kan misgaan. Als je voor rust die kansen afmaakt is er niks aan de hand. Veerman was wel afschuwelijk slecht, die heeft samen met Ramalho en Bakayoko de rest mee naar beneden getrokken.Til was weer zichzelf, dat is geen voetballer.

Cillessen heeft z’n plek in de EK selectie veilig gesteld wat mij betreft. Als hij penalties gaat pakken is het gewoon een oerdegelijke keeper. Ook respect voor hoe hij met NEC zich terug knokt na een minder seizoen.

30 maart 2024 om 18:36

Oerdegelijk? Hij speelt niks voor niks bij NEC

30 maart 2024 om 18:37

Daar heeft hij zelf voor gekozen terwijl hij ook nog wel hogerop kon.

30 maart 2024 om 18:36

Deze penalty had ons oma nog wel gepakt.

30 maart 2024 om 18:40

Je kan ook al gelijk voor de verkeerde hoek kiezen..

30 maart 2024 om 18:40

Verbruggen, Flekken en Cillessen lijkt me de meest logische 3

30 maart 2024 om 19:29

Want Bijlow tennist?

30 maart 2024 om 20:23

Dan heeft ie binnen de kortste keren een tennisarm.

30 maart 2024 om 20:57

@YoungBull moet ie wel een keer fit zijn

NEC is wel echt bezig aan een topseizoen.
De bekerfinale winnen zou een prachtige afsluiter zijn

Heb er niks aan maar vind het toch wel lekker dat ze niet ongeslagen kampioen gaan worden haha

30 maart 2024 om 18:39

Tja, waar je maar plezier uit haalt... Voor Ajax had Nec beter kunnen verliezen... haha

30 maart 2024 om 18:50

Klopt, zo’n ongeslagen seizoen is een leuk statusdingetje om te hebben. Maar of je nou met 6 of 0 nederlagen kampioen wordt : kampioen is kampioen.

En ergens voelt het als Ajacied wel fijn dat PSV geen ongeslagen kampioen zal worden. Maar plek 5 of 6 voor Ajax heeft serieuze consequenties. Dus uiteindelijk is dit gewoon voor ons Ajacieden een hele slechte zaak.

Maar goed, dit seizoen is toch al een groot trauma waarbij de enige vraag is hoeveel klappen er nog bij komen.

30 maart 2024 om 19:25

Ik snap het opzich wel. Had dat gevoel ook toen Lucas Moura die bal inschoot en dat tottenham naar de finale ging van de champions league en niet Ajax. Een soort van opluchting.

Een prachtige reeks komt terecht teneinde vandaag. Gefeliciteerd NEC'ers, puike 2e helft. Feyenoord heeft die bekerwedstrijd nog niet gewonnen.

Wat was luuk de jong weer slecht, ballen van zn voet afspringen. Een dramatisch ingeschoten penal. Nou komen de flankspelers ook geen pylon voorbij maargoed

30 maart 2024 om 18:56

Dat is ie al een tijdje. Moet gewoon banken.

30 maart 2024 om 20:07

Ja, Bosz doet er goed aan om de MVP van de Eredivisie wissel te zetten. Vandaag was hij net als alle psv’ers niet best. Maar hij is zo belangrijk voor PSV. Hij is de eerste die op papier staat als Bosz zijn opstelling maakt. En terecht natuurlijk

30 maart 2024 om 23:36

En terecht? Hij speelt al weken dramatisch. Dan haal je hem er gewoon af. Zeker als je met Pepi een prima alternatief hebt.

Psv was erg slecht. Hopen op de Bosz-vloek en een wonder. Dan staan wij straks met de dubbel

30 maart 2024 om 18:36

Win eerst je eigen wedstrijden, anders heeft dat wonder helemaal geen zin.

30 maart 2024 om 18:40

@romarky, het is ook pas een wonder als we ook de eigen wedstrijden winnen natuurlijk

30 maart 2024 om 18:39

Vorige wedstrijd zelf bijna verloren van Heerenveen. In die vorm wint Nec ook gewoon van jullie. Sta je met lege handen.

Terechte overwinning NEC, erg knap gedaan. Psv had een hele slechte dag, helaas kan dat ook gebeuren. Kop omhoog en op naar de volgende.

Volgende week als psv punten laat liggen tegen az krijg je wel hele spannende einde

30 maart 2024 om 18:37

Ja en als mn moeder wielen had was ze een fiets geweest. Wat een open deuren zeg. Eerst moet Feyenoord alles nog winnen, en dan moet PSV inderdaad nog punten laten liggen.

30 maart 2024 om 18:40

Ahahah je begint het te voelen

30 maart 2024 om 18:43

Nee hoor. Maak me geen moment druk. Het is gewoon zonde om een reeks op deze manier te beeindigen. Wij worden gewoon kampioen.

30 maart 2024 om 18:59

ALS Feyenoord blijft winnen wel, moet ik ook nog maar zien! Ondanks ze verdedigend wel sterk staan.

30 maart 2024 om 20:09

Ja en als Feijenoord morgen en volgende week verliest is PSV nog eerder kampioen. Vooralsnog staan ze 10 punten voor op Feijenoord. En Feijenoord moet ook nog tegen NEC en de klassieker hebben ze ook nog niet gewonnen

Wat een prachtige overwinning voor Nec , na goede wedstrijden in de Arena en DeKuip weten ze nu PSV op hun eerste nederlaag te trakteren. Is Rogier Meijer gewoon niet toe aan een stap hogerop?

Wat een uitermate zwak PSV en wat een energie van NEC!

Even wat anders….
Dit is al de zoveelste wedstrijd dat Bas Nijhuis fout op fout op fout maakt. Ziet 2 penals niet, fluit wanneer het niet moet en laat doorgaan wanneer hij moet fluiten.

30 maart 2024 om 18:40

Hij ziet ze wel maar doet er zoals vaak al gebeurd helemaal niks mee. Frusterende scheidsrechter kan het zijn.

30 maart 2024 om 18:44

Ik vond dat hij beide penals ook niet had kunnen geven. Meestal geven scheidsrechters voordeel bij zo’n enorme kans en die van ons vond ik ook geen penalty.

Lekker boys , cillesen held ! Heerlijk het is hem gegunt. Sandler weer een topspits onschadelijk gemaakt.

30 maart 2024 om 18:40

Dacht ik ook ja: het is Cillessen ook wel gegund zeg.

30 maart 2024 om 19:00

Sandler vond ik bij Feyenoord al wel sterke invalbeurten hebben. Het is ook een sterke gast geworden.

Waar zijn de clubs die graag 30m + voor Bakayoko willen betalen? Melden graag.

30 maart 2024 om 19:02

Je zou denken dat het ook een mens is en ook niet elke wedstrijd kan uitblinken.

30 maart 2024 om 19:09

Hoeft ook zeker niet iedere wedstrijd, laat hem eens beginnen met een wedstrijd.

Schandalig slechte wedstrijd. Volgende keer met de beste 11 starten aub. Kop omhoog en focussen op de volgende wedstrijd!! Alles geven in de laatste 7 finales!

Wat een fantastische prestatie van NEC! Echt een dikverdiende overwinning. Wordt een mooie strijd met Ajax om de felbegeerde 5e plaats.

PSV wordt natuurlijk alsnog onbedreigd kampioen, maar de ongeslagen status blijft voorbehouden aan de echt speciale teams. Dat is dit PSV in alle eerlijkheid ook niet, ondanks dat ze waanzinnig stabiel presteren.

I.p.v. tutututu lasse schone, maken we er tutututu NEC Nijmegen van.

Off day voor PSV, het is voor ze te hopen dat ze de focus en de goede mood weer kunnen herpakken, anders kan het nog wel eens interessant worden.

Super trots op onze mannen zeg. Heerlijke prestatie dit en nog verdiend ook.

30 maart 2024 om 18:41

Heerlijk seizoen voor jullie. Heel knap. Zou een stunt zijn om boven Ajax te eindigen dit jaar en dat kan zomaar.

30 maart 2024 om 18:44

Proficiat! En doe de groeten aan Arie van Lent, gladbach legend.

30 maart 2024 om 19:26

Thanks, ga ik zeker doen als ik hem tegen kom, haha

Gelukkig in de laatste zin komen we nog naar voren hahah. Niemand die het anders zou geloven 🤣

Fout van Bosz. Elke wedstrijd met Til in de basis op 10 verloopt hopeloos slecht. En nu wordt het afgestraft. Intussen heeft hij met Babadi en Saibari gewoon twee echte nr10´s op de bank die hij niet gebruikt.

Prachtig. Gun t Cillessen zo erg! En de rest van NEC natuurlijk ook. Cillessen en Schöne toppers! 2 van mn favoriete Ajacieden

30 maart 2024 om 18:47

Mwoah.... ik gun het iedereen behalve Cillessen.... NEC meer dan terecht gewonnen iig.

30 maart 2024 om 20:59

Mooi voor jou. Ik gun t Cillessen gewoon wel!

Psv bniet goed, maar dit NEC is gewoon een hele lastige tegenstander. Die kunnen het Feyenoord in de beker en Ajax om plek 5 nog heel lastig maken.

Ik heb echt geen idee waar ik naar heb zitten kijken. Zo ontzettend slecht en zonder enige vorm van inzet. Luuk totaal uit vorm vandaag en Bosz die liever eerder Mauro en Pepi brengt ipv Saibari. Schouten en Veerman ook ver onder de ondergrens. Hopelijk snel herpakken tegen Excelsior.

Gegund. Wel balen, maar als je dan toch moet verliezen heb ik vrede met NEC die echt een heel leuk team hebben en een mooi seizoen doormaken. Maar nu moeten ze wel doorzetten en Europa in!

En een bet van 7.50 voor Nec wilde ik nog een gokje wagen op Nec.
Had ik het nou maar gedaan.
Terechte overwinning

30 maart 2024 om 18:41

Haha, ik ken dat gevoel soms. Morgen staat op PEC ook een leuke odd!

30 maart 2024 om 18:43

Haha gaan we niet van uit hoop ik

NEC heeft verdiend gewonnen. Het was een complete off-day voor PSV, zeker naar rust. Nu Cillessen voor de camera's alsof de hele wereld tegen hem is. Echt een rare kerel, ga gewoon genieten van de overwinning.

Tillman op links, lozano op rechts til en bakayoko eruit en saibari erin. Dan spelen we het seizoen wel goed uit.

Ongeslagen kampioen worden in Nederland is maar 1 club gelukt uit mn hoofd...

30 maart 2024 om 18:44

2, Arsenal en Preston

30 maart 2024 om 18:52

3, dan

30 maart 2024 om 19:17

Wie is de derde ploeg?

30 maart 2024 om 20:13

Bilbao, Real Madrid, Benfica, Porto, AC Milan, Juventus, Ajax, Preston, Arsenal, Dinamo Zagreb, Celtic, Rangers …

En ik vermoed nog wel meer …

30 maart 2024 om 20:38

De graafschap is ook ongeslagen kampioen geworden. Na het kampioenschap wel weer wedstrijden verloren

30 maart 2024 om 23:19

Euh, Ajax. Dat seizoen zelfs de Champions Leaque gewonnen zonder een nederlaag volgens mij.

30 maart 2024 om 23:56

Haha ik wist niet dat het er zoveel waren! Ajax had ik natuurlijk kunnen weten. Thanks tho

Als eerste 100% nec terechte winnaar en blijkt nu toch ook wel dat veerman geen stap hoger op kan deze nederlaag is ook te danken aan veerman, en bosz laat spelers die die iets in de kleine ruimte wel iets kunnen zoals saibari en babadi op de bank en laat voorlopig lizano uut de basis want we kunnen nu toch wel spreken van een miskoop al had ik dat van te voren niet had verwacht

Ik vond het mooi dat NEC de winst heeft gepakt tot ik het interview van Cilessen net zag...

wat een zuur mannetje is dat zeg, die heeft nooit leren omgaan met kritiek lijkt het wel

30 maart 2024 om 18:47

Iedereen mag alles over hem zeggen en als hij wat terug zegt is het een naar mannetje

30 maart 2024 om 18:50

Tuurlijk mag je je gram halen, maar het is gewoon een klein kind aan de manier hoe hij dit communiceert. Dat je uberhaupt je bezig houdt met wat mensen zeggen na zo'n carrière met clubs als barca etc..

ik vind het als kijker enorm storend, dus Cillessen als je dit leest stop er eens mee!!

30 maart 2024 om 21:19

Of het verstandig is betwijfel ik, maar de jongen heeft wel heel veel kritiek gekregen. Mag je dan niet meer uit emotie reageren en een journalist op zijn plek zetten? Je hoeft niet alles te slikken.

Denk dat PSV NEC die 5e plek wel gunt.

Was het gelijke spel van ajax nog niet eens zo slecht

De titel is binnen, ik ga naar de Coolsingel jongens.

30 maart 2024 om 19:11

Jullie de titel, wij de beker. Deal?

Feyenoord wint ook niet alle komende wedstrijden dus psv gewoon kampioen hoor voor degenen die nog hoop hebben op Feyenoord

30 maart 2024 om 18:59

Hoop hebben mag altijd. Zo lang er nog wedstrijden te spelen zijn. Er zijn meer clubs ingestort in het verleden

30 maart 2024 om 18:59

Jawel die winnen. Moeizaam misschien maar winnen wel

PSV Slechte pot. NEC hard gewerkt en verdiende zege. Wat waren de normale dingen vandaag beroerd zeg. Vergeten 2-0 te maken en dan nec terug laten komen, die dat goed en positief deden.

Eeuwig zonde dit... maarja als zelfs de penalty tegen uitgerekend Cillessen er niet ingaat...

Sinds de winterstop gaat het helaas wel minder, begonnen bij het gelijk spel tegen Utrecht, het verlies in de beker, het gelijkspel tegen het slechtste ajax van de afgelopen jaren, uitgeschakeld CL (oké maar toch) en nu dan dit.
Tuurlijk het kan niet altijd goed gaan, maar het is nu al een tijdje erg moeizaam allemaal.
Bij een Leverkusen gaat het nu bijvoorbeeld ook moeizaam, maar die maken ontzettend veel goed met alle strijd die geleverd wordt tot de laatste seconde (waardoor het daar nog wel goed gaat)

Bijna alle reacties gaan over PSV en over Bosz.

NEC heeft dit gewoon heel goed gedaan en stand gehouden. Verdiende punten , dat mag ook gezegd worden ..

30 maart 2024 om 21:17

Een kleinere club mag blijkbaar geen ‘positieve’ aandacht krijgen! Alleen de titel zegt al genoeg toch. De prestatie van de ander wordt afgedaan vanwege een zwak optreden van de ander.

Bijna niet onder woorden te brengen hoe trots ik op dit NEC ben. Echt geweldig, op de een of andere manier ben ik bang dat ik straks wakker wordt en er gewoon 07.30 uur op m'n telefoontje staat.

Vond NEC de eerste 20 minuten al goed en fel beginnen, maar dan kom je (een beetje onverdiend) met 0-1 achter en speelt PSV je 20 minuten eigenlijk van het kastje naar de muur en mag je blij zijn dat je het op 0-1 houdt. Kom je op een heerlijk moment op 1-1 en net als je na rust denkt dat PSV erover heen gaat lopen sla je twee keer toe. Echt fantastisch dit. Sandler en Nuytinck die als twee gladiatoren constant met De Jong in de weer waren, Verdonk die constant het hoofd koel houdt, Pereira die erin komt en gewoon twee klassen beter speelt dan Van Rooij, Hoedemakers zijn beste wedstrijd voor NEC tot nu toe, Schone die bij vlagen weer eens een masterclass positiespel gaf, Sano die ik misschien wel de beste van het veld vond en Sow die op elke bal liep. En dan natuurlijk Cillessen die Alles klopte vandaag en dan ben je gewoon in staat PSV op waarde te kloppen. Geweldige synergie tussen elftal en en publiek. Met deze overwinning maak je van jezelf wel echt een hele serieuze kandidaat voor de 5e plek, moet je potjes zoals tegen Fortuna en Vitesse komende week eigenlijk wel gaan winnen maar het kan gewoon. Wie had dat gedacht zeg.

En ik zal wel wat gemist hebben maar waar haalt Nijhuis in hemelsnaam die 8 minuten blessuretijd vandaan? Dat maak ik echt niet vaak mee en had nou niet het gevoel dat het spel nu extreem vaker stillag dan in vergelijking met andere wedstrijden. Die pingel van De Jong zou er maar ingaan, dan had je dus gewoon een minuut of 17(!) stand moeten houden.

voor alle ajacieden in de reacties die blij zijn dat we niet ongeslagen kampioen worden: juich niet te vroeg, dit kan zomaar ervoor zorgen dat jullie helemaal geen europa gaan spelen.

en kampioen worden we sowieso wel.

fijne avond.

Dit ontbrak nog aan dit topseizoen en überhaupt aan de drie seizoenen Eredivisie; winnen van een topclub! En niet eens compleet onverdiend. Mooie pot voetbal gezien

Ik krijg altijd kriebels van dit soort titels! Hoezo ‘zwak’ PSV en niet iets van: “PSV verliest van sterk NEC”. De prestatie van de ander wordt hiermee afgedaan als geluk of een slechte dag van de ander.

Kan dat filmpje van zoon en opa voor de CL wedstrijden tegen Dortmund, ook mooi de container ingegooid worden.

Wedstrijd niet gezien helaas, maar las bij Nu.NL een reactie over 'thuisfluiter'. Denk toch niet dat PSV daar dit jaar over mag klagen... maar kan er naast zitten.
De kans dat NEC Europa in gaat, wordt wel erg groot. Programma van Ajax is veel zwaarder! Zin in

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren