Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Zwaar teleurgestelde’ Luis Enrique drijft de spot met Franse journaille

Laatste update:

Luis Enrique heeft zaterdagmiddag een plaagstoot uitgedeeld richting het Franse journaille. De coach van Paris Saint-Germain zag tot zijn eigen verbazing slechts een klein plukje journalisten afkomen op de afsluitende persconferentie voor het duel met Stade Brest en kon het niet laten om hen op ludieke wijze te bespotten.

Paris Saint-Germain lijkt na een wisselvallige start van het seizoen eindelijk zijn goede vorm te hebben gevonden. Van de laatste vier competitiewedstrijden werden er drie gewonnen (één gelijk) en in de Champions League werd AC Milan met een 3-0 nederlaag huiswaarts gestuurd.

Desondanks neemt de interesse in het elftal van Enrique af, zo merkte de Spanjaard zaterdag tijdens de persconferentie. Tot zijn eigen verbazing had slechts een klein groepje journalisten de moeite genomen om af te reizen naar het Parc des Princes voor het persmoment voorafgaand aan de uitwedstrijd tegen Stade Brest.

Met een ogenschijnlijk ondeugende blik reageerde Enrique op de magere opkomst. "Mijn God, dit zijn de enige journalisten die nog over zijn. Wat is dit allemaal? Wat zielig! Ik dacht dat Franse journalisten harder waren", zei hij. De opmerking van Enrique kon op hoongelach rekenen bij de aanwezige journalisten.

Enrique, die niet altijd in goede harmonie leeft met de Franse media, benadrukte tijdens de persconferentie het belang van de recente overwinningen op Milan, Stade Rennes en RC Strasbourg. De Spaanse coach merkte op dat zijn ploeg zichtbaar vertrouwen heeft getankt.

PSG staat na negen wedstrijden op de derde plek in de Ligue 1. Bij een overwinning op Brest wipt de ploeg van Enrique (tijdelijk) over AS Monaco heen. De Monegasken, die eveneens negen keer in actie kwamen, gaan later op de dag op bezoek bij Lille OSC. OGC Nice is de trotse koploper in de Ligue 1.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het post Neymar-Messi effect, PSG zet hierdoor stappen terug met betrekking tot aantrekkingskracht.

29 oktober 2023 om 14:05

Het helpt ook niet dat Luis Enrique coach is. Naar mannetje

Of de pers in Frankrijk heeft als eerste van de wereldwijde media door dat die persconferenties compleet zinloos zijn

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren