Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mbappé moet op gesprek komen: ‘Verwachten meer van speler van wereldklasse’

Laatste update:

Luis Enrique is niet helemaal tevreden over Kylian Mbappé, die zaterdag juist een hattrick produceerde in de uitwedstrijd van Paris Saint-Germain tegen Stade de Reims (0-3). Volgens de trainer van de grootmacht uit Parijs kan de goaltjesdief nóg belangrijker zijn voor zijn ploeggenoten bij PSG.

"Ik ben vandaag niet helemaal gelukkig met Kylian", zo verklaart de PSG-coach na afloop aan de verzamelde Franse media in het Stade Auguste-Delaune II in Reims. "Over zijn doelpunten heb ik uiteraard niets te klagen." Mbappé scoorde dus driemaal voor de bezoekers en dat was voldoende voor zijn eerste hattrick van dit seizoen.

"Kylian zou het elftal nóg meer kunnen helpen, op verschillende manieren ook", kijkt Luis Enrique met een kritische blik naar de inbreng van zijn sterspeler. "Het is een speler van absolute wereldklasse en daar verwachten we simpelweg meer van. Daar ga ik eerst eens rustig met Kylian over praten, het is namelijk een privékwestie."

Topschutter
Mbappé wist dankzij zijn hattrick in Reims de grens van tien doelpunten te bereiken in de Ligue 1, waardoor hij topscorer is in Frankrijk. Daar had de 24-jarige aanvaller precies tien duels voor nodig. Mbappé kwam daarnaast tot twee doelpunten in de eerste vier groepsduels van PSG in de Champions League.

Luis Enrique wil dat Kylian Mbappé zich nog meer laat gelden bij PSG.

De hattrickheld van PSG heeft nog niet gereageerd op de kritiek van Luis Enrique. Wel sprak hij kort over de geruchten over zijn toekomst in het Parc des Princes. "Of de problemen van afgelopen zomer vergeten zijn? Ik focus me gewoon op het voetbal, want er zijn al genoeg geruchten de wereld ingeholpen", zo zei Mbappé tegenover de Franse sportpers.

"Ik laat jullie over andere zaken praten, daar zijn jullie heel goed in", voegde Mbappé daar enigszins cynisch aan toe. "Ik ben gewoon blij met mijn hattrick, al vond ik het nog belangrijker om het team te helpen", aldus de spits die enkele maanden geleden weigerde zijn contract te verlengen en daardoor korte tijd buiten de selectie werd gelaten. Na een verhelderend gesprek was hij echter weer welkom in de hoofdmacht.

Mbappé doelt met de geruchten waarschijnlijk op de vele verhalen dat hij in 2024, als zijn contract bij PSG afloopt, naar Real Madrid vertrekt. De Koninklijke weet voorlopig echter van niets en benadrukte vorige week in een officieel statement dat er niet wordt gesproken met Mbappé en zijn management over een eventuele transfervrije overgang.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik weet niet of dit nu wel het juiste moment is om even een kritisch gesprek aan te knopen.. ja mr. Mbappe, we winnen vandaag met 3-0, je scoort een hattrick, maar er zijn wat zaken die echt beter moeten..

11 november 2023 om 20:23

Vrij gek moment inderdaad. Je scoort net een hattrick. Bedoel, wat moet hij nog meer doen om zich te bewijzen.

11 november 2023 om 20:30

Heb t idee dat Enrique zich laat gebruiken als een pion door zijn bazen om iets te creëren

11 november 2023 om 22:03

Zou ik ook doen voor dat salaris

11 november 2023 om 21:38

Luis Enrique heeft wel gelijk hij heeft Neymar en Messi in hun prime meegemaakt dat waren spelers die veel meer met het spel betrokken zijn dan dat Mbappé is.

meeverdedigen doet Mbappe niet en aanvallend moet hij het vooral van zijn goals hebben maar zijn individuele acties kunnen beter en ook overzicht is een dingetje bij hem.

als je tegen AC Milan ziet dan zijn dat juist de momenten dat hij het team moet dragen wat dan niet gebeurd, de acties moesten juist van Dembele komen.

Begint Guardiola trekjes te krijgen. Doe dit lekker in de kleedkamers of elders joh. Alle aandacht nu eisen. Franse media zal ervan lusten. Succes.

Misschien dat het gaat om het team meer te helpen als ze de bal niet hebben. Want vaak zit Mbappé dan gewoon niks te doen. Zeker bij een coach als Enrique dat iedereen wil zien bewegen ook al hebben ze de bal niet.

11 november 2023 om 21:43

Het zou kunnen wat je zegt, maar dat zou een beetje hypocriet zijn. Messi hoefde destijds ook niet mee te verdedigen. Opeens nu wel zoiets te eisen omdat het om een “wereldspeler” gaat, is wel een beetje gek.

11 november 2023 om 23:05

Mbappé is natuurlijk een stuk jonger he? Daarnaast is Messi natuurlijk meer dan alleen een afmaker. Hoe die andere spelers vrij voor de keeper kan zetten zie ik Mbappé niet doen.

Tja, als trainer van PSG kun/moet je de raarste toeren uithalen. Als je geluk hebt mag je langer dan 1 seizoen blijven en vrijwel alles hangt af van je prestaties in de CL. Ik kan me goed voorstellen dat die trainers rare dingen gaan doen en daar vind ik dit ook een voorbeeld van. Die gozer heeft net in een uitpotje een hattrick gemaakt, kom je hiermee aanzetten?

Uiteraard, hij kan nog minstens 37 passjes achteruit of zijwaarts geven. Dan spelen we pas echt allemaal Enriqueball!

Haha, die Enrique. Ik zou die Donnarumma op het kantoortje ff roepen, en zeggen wat voor belachelijke goede wedstrijd deze man heeft gekeept. Met een andere keeper, had PSG vandaag niet gewonnen. Pakte de meest onmogelijke ballen en PSG werd ook in grote fase's echt gedomineerd door Reims. Vorige week tegen Brest kwamen ze ook al goed weg.

Eigenlijk doet die Enrique het gewoon slecht met PSG. Met zo superelftal, al 3 keer gelijk gespeeld en 1 keer verloren in de competitie.. Alleen tsja, de competitie is zo ultra slecht, dat PSG zelfs 4 keer op rij mag verliezen en alsnog worden ze kampioen. In de Champions League ook al 2 keer verloren. Alleen je hoort er weinig over omdat PSG niemand het boeit, en dat maakt het jammere dat een wereldklasse speler als Mbappe, in zo competitie nog speelt.

Vrij gek ook om zoiets te roepen in openbaar over een speler die net een hattrick heeft gemaakt.

Ehm. Enrique. What about no?

Als je sterspeler er 3 inschiet dat moet je de rest van je elftal eens aangeven meer van ze te verwachten. Niet degene die concreet het verschil maakt. Lijkt de omgekeerde wereld wel op deze manier.

Vraag me af waarom juist hij degene is waarvan meer verwacht word terwijl hij juist wél aan de verwachtingen voldoet.

Altijd een beetje interessantdoenerij wanneer een speler aan de lopende band scoort en de geniale manager toch nog wat puntjes van kritiek heeft.

Stilte voor de storm. Gaat gewoon vanaf januari praten met Real. Afgesproken werk zodat er geen gezeik komt tot die tijd vanuit Parijs. Die laatste paar maanden boeit hem niks.

Als het een prive kwestie, is snap ik alleen niet dat hij dit zegt tegen de media???

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren