Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Öztürk onder de indruk: ‘Hij is eigenlijk een volwassen versie van Onana’

Laatste update:

Mike Maignan is in de ogen van Süleyman Öztürk de doelman van het jaar 2023. De journalist van Voetbal International is onder de indruk van de keeperskwaliteiten van de 28-jarige sluitpost.

Öztürk laat in een video-item van VI weten te hebben getwijfeld tussen twee verschillende doelmannen. “Ederson is een logische keuze, want hij heeft met Manchester City afgelopen seizoen alles gewonnen en bij het Elftal van het Jaar-verkiezingen gaat het altijd om de prijzen die spelers gewonnen hebben.”

De journalist raakte echter dit kalenderjaar het meest onder de indruk van Maignan. “Hij kan echt goed voetballen. Ik vind daarnaast dat hij een geweldige uitstraling heeft. Maignan is natuurlijk momenteel ook de nummer één bij Frankrijk. Met de nationale ploeg heeft hij dit jaar ook het nodige gepresteerd.”

Öztürk geeft aan Maignan momenteel de meest complete sluitpost te vinden. “Ik vind hem eigenlijk een volwassen versie van André Onana. Maignan is in alles beter dan Onana.” Onana blonk vorig seizoen uit bij Internazionale en verdiende afgelopen zomer een transfer naar Manchester United. Bij the Red Devils ligt de Kameroense doelman na meerdere blunders momenteel echter flink onder vuur.

Maignan noteerde in het huidige kalenderjaar 19 clean sheets in het shirt van AC Milan en Frankrijk. In 48 duels moest hij in totaal 47 tegentreffers incasseren. De keeper ligt momenteel nog tot medio 2026 bij I Rossoneri onder contract.

Ter Stegen
FC Barcelona-doelman Marc-André ter Stegen completeert de top drie van Öztürk. “Ik vind persoonlijk dat hij in het algemeen zijn uitstraling niet mee heeft. Ter Stegen is nu wel een van de leiders bij Barcelona geworden.”

“Hij heeft ook de pech dat Manuel Neuer tien jaar lang in de nationale ploeg heeft gestaan, dus hij heeft ook niet aan zijn profiel kunnen werken. Dat hij op een EK of WK kon opvallen, want hij staat bij Duitsland haast nooit onder de lat. Ter Stegen is wel een geweldige keeper, hij doet me een beetje denken aan Petr Cech.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heerlijke keeper die Maignan! Is hij er ondertussen al uit met Milan wat betreft een nieuw contract?

25 december 2023 om 12:38

Nope, wordt wel billemknijpen. Meneer wilt 8-9 mil schoon, milan bied hem het zelfde als Leao; 5/6 mil schoon plus bonussen

In alles niet vind ik zelf. Voetballend is Maignan oké, maar daar is Onana duidelijk de betere in. Over heel het jaar gekeken is Maignan waarschijnlijk wel gewoon de beste keeper van de serie A. Al kan Szczęsny daar ook gewoon genoemd worden. Dit seizoen vind ik het Sommer trouwens. De link ter stegen-Cech zie ik persoonlijk ook wel niet echt. Zowel qua uitstraling als stijl.

25 december 2023 om 10:48

Een keeper moet ballen tegen houden gewoon de bal aan een verdediger geven , dat geleuter dat keeper moeten voetballen ze zijn keeper geworden omdat ze dat juist niet konden .

25 december 2023 om 10:51

Beweer ik dat ergens? Ik reageer op de uitspraak dat Maignan in alle aspecten beter is dan Onana.

25 december 2023 om 11:16

Volgens de statistieken van de PL is er geen keeper die meer ballen tegen heeft gehouden dan Onana. Er is ook geen keeper die meer expected goals heeft gestopt dan Onana. Dus dat lijkt Onana ook best aardig te doen.

25 december 2023 om 11:34

En het vaakst de 0 gehouden.

Persoonlijk vind ik Maignan in de wedstrijden die ik heb gezien van hem niet goed.

Tegen Ajax in Europa destijds vond ik hem zwak en ook tegen Nederlands elftal laatst. Hij is niet goed met hoge ballen zoals corners en gaat te snel liggen. Die goal van Hartman kan natuurlijk niet.

25 december 2023 om 11:14

Dat was in 20/21 tegen Lille. Totaal andere situatie joh

25 december 2023 om 14:15

In denk dat hij in de Premier League zal laten blijken dat hij niet de beste keeper is

Maignan heeft geregeld onwaarschijnlijke reddingen maar ook domme blunders zoals laatst tegen Saleritana

25 december 2023 om 13:47

Salernitana!!

Die blunders heeft die eigenlijk juist zelden.
Absoluut niet vaker dan andere topkeepers als neuer, ter stegen etc

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren