Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ziyech maakt zich geen zorgen: ‘Er lopen hier meer spelers rond zoals ik’

Laatste update:

Hakim Ziyech reisde eind vorige week af naar Londen en de van Ajax overgenomen middenvelder heeft inmiddels zijn eerste trainingen als speler van Chelsea achter de rug. De spelmaker was dinsdagavond ook van de partij op Stamford Bridge om zijn nieuwe ploeggenoten in actie te zien tegen Norwich City (1-0 overwinning voor Chelsea) en liep na afloop van dat duel op de clubkanalen alvast vooruit op het nieuwe seizoen.

“Het betekent veel om hier nu te staan. Als jonge jongen wil je altijd voor een grote club spelen, bijvoorbeeld in de Premier League. Dit is altijd een grote club geweest en ik ben enorm blij”, reageert een duidelijk trotse Ziyech. “Kijk eens naar de spelers die hier hebben gespeeld. Toen ik in de jeugd van sc Heerenveen zat waren we altijd voor Chelsea vanwege spelers als Didier Drogba, Frank Lampard, John Terry, al die grote namen. Het betekent veel dat ik hier nu kan spelen.”

Ziyech gaat met een van die grote namen samenspelen en hij laat weten dat de aanwezigheid van manager Lampard een grote rol heeft gespeel in zijn keuze voor the Blues: “Ik heb altijd gezegd dat ik geniet van de manier waarop hij zijn team laat voetballen, het aanvallende spel. Het was een belangrijke beslissing voor mij om hiernaartoe te komen.” De nieuwkomer wil de supporters van de club laten genieten van zijn spel: “Ik wil hetzelfde doen als ik de laatste twee, drie jaar bij Ajax heb gedaan.”

Hij is er niet bang voor dat dit niet zal lukken vanwege de intensiteit van het spel in Engeland: “Mensen hebben me altijd verteld dat de Premier League een zware competitie is, ik weet dat dat ook klopt. Ze zeiden altijd dat ik er fysiek niet klaar voor was, maar als je naar de rest van de competitie kijkt zie je spelers met dezelfde lichaamsbouw als ik. Voetbal speel je met je hoofd, je moet slim zijn en ruimtes creëren. Het zit ‘m altijd in de kleine dingen.”

Denk jij dat Hakim Ziyech gaat slagen bij Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met als grootste voorbeeld natuurlijk David Silva, die ze zonder special effects in de Hobbit zouden kunnen casten maar voetballend nooit in de penarie komt. Ben erg benieuwd naar Ziyech onder Lampard, hopelijk wordt het Chelsea’s variant van Bruno Fernandes.

15 juli 2020 om 18:17

Ik denk dat je hem beter kan vergelijken met een Mahrez dan David Silva, alleen al qua positie.

15 juli 2020 om 18:26

Gaat hem er om dat Silva de ‘grootste’ smurf zo ongeveer is in de PL, en hij zich meer dan prima staande weet te houden. Lengte/bouw zegt dus niet zo heel veel. Alles heeft voor en nadelen.

15 juli 2020 om 18:55

@MessiBazoer hoezo beter met Mahrez kan vergelijken? Omdat beiden Noord Afrikaans zijn? Qua spelers best verschillend

15 juli 2020 om 19:10

Qua lichaamsbouw zijn ziyech en mahrez vrij identiek

15 juli 2020 om 20:12

Haha hij bedoelt het niet verkeerd niet zo aanvallen, hij heeft gelijk mahrez kun je er beter mee vergelijken zelfde bouw. Maar Silva is qua lichaam zeker een goede voorbeeld want die is stuk kleiner en langzamer en tog speelt die fantastisch dus lichaam wilt niks zeggen als je slim speelt.

Tjsa het is ook simpel. Ligt eraan hoe een coach zijn team wil laten spelen en wat voor spelers rondom een type als Ziyech spelen. En als ik naar Chelsea kijk en de spelers die ze hebben en hoe ze onder Frank willen spelen dan komt dat wel goed.

Ik heb altijd gedacht dat Ziyech voor Arsenal was.. Ik vind het jammer dat Arsenal niet de juiste papieren had om Ziyech vast te leggen. Hij is in mijn ogen een ideale speler om özil op te volgen, iemand die technisch vernuft is en niet vies van verdedigend werk. Hij heeft de kwaliteiten om dubbele cijfers te halen in goals/assist ook in de PL. Hopelijk komt er nog een middenvelder van topquality, want na het vetrek van Santi en downfall van Özil is er geen top 15 cam/cm meer in de selectie. Ik wens hem veel succes bij zijn nieuwe club behalve tegen Arsenal

15 juli 2020 om 23:55

Hij heeft inderdaad vaak aangeven dat hij voor Arsenal was,maar aan de andere kant hij was ook geen fan van Ajax,is ook hun baan einde van de dag...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren