Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Zijn concurrent is een van grootste verdedigende talenten van Nederland’

Laatste update:

Als Jonas Ivens het ziet zitten om de tweede seizoenshelft voor een andere ploeg te spelen, dan zal FC Groningen de Belgische verdediger niet tegenhouden. De huidige nummer elf van de Eredivisie is niet van plan om Ivens te verkopen, maar de mandekker mag in januari wel uitgeleend worden.

/

“We hebben Jonas laten weten dat er wat ons betreft te praten valt over een verhuur”, vertelt algemeen directeur Hans Nijland aan Voetbal International. De 27-jarige Belg, die in 2010 werd overgenomen van KV Mechelen en in zijn eerste jaar in Groningen een vaste waarde was, zit dit seizoen voornamelijk op de bank. Volgens Nijland is dat niet helemaal aan Ivens zelf te wijten.

“Hij heeft de pech dat zijn concurrent Virgil van Dijk, een van de grootste verdedigende talenten van Nederland is.” Mede daarom mag Ivens nog niet definitief vertrekken uit Groningen. “Als hij tijdelijk even ergens anders gaat spelen, zullen we na het seizoen bepalen hoe het verdergaat. Je weet nooit wat er met Van Dijk gaat gebeuren”, legt de beleidsbepaler uit. Oud-Heverlee Leuven en Waasland-Beveren zouden interesse hebben in Ivens.

Denk je dat het voor Jonas Ivens beter is als hij verhuurd wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Lijkt me een goede keus. Zo slecht is Ivens namelijk niet, maar Van Dijk is gewoon beter en dat is helemaal niet erg. Het is jammer dat Ivens niet naast Van Dijk kan spelen, want hij is zeker beter dan Kwakman. Mooi verhuren aan een club in België of een club als VVV o.i.d.

Deze man kan best naar Rkc, Zwolle of VVV lijkt mij. Die zoeken altijd nog wel verdedigers en kan hij zich mooi in de kijker spelen.

31 oktober 2012 om 11:37

Lijkt me sterk dat hij naar Zwolle komt (ivm geld) maar hij zou denk ik zeker niet misstaan naast Darryl Lachman (ex-fc groningen).

Van Dijk doet het paar wedstrijden goed en is gelijk talent? Mag eerst heel seizoen zo presteren.

Tot nu toe doet die het meer dan verwacht en ook goed, maar gelijk zeggen 1 van de grootse verdedigende talenten..

31 oktober 2012 om 11:50

Van Dijk is al zeker een seizoen lang goed bezig hoor! Deze man is technisch, heeft goed inzicht, kan ontzettend goed koppen en kan gewoon stevig verdedigen. Dat alles op zijn 20e (21 misschien?).

31 oktober 2012 om 11:51

Hij speelde vrijwel heel vorig seizoen al mee, waar hij in de eerste competitiehelft opviel en in de tweede heflt net als heel Groningen een enorme terugslag had, maar het blijft gewoon een groot talent.

31 oktober 2012 om 11:55

Dan is dat mijn fout. Viel me dit jaar pas echt op. Mijn excuses.

31 oktober 2012 om 12:07

Virgil van Dijk speelde idd bijna het hele vorige seizoen mee toen hij fit was.
Maar die terugslag waar jij het over hebt heeft niks met de speler Van Dijk te maken, die jongen is toen met spoed opgenomen in het ziekenhuis met een acute blindedarmontsteking, niervergiftiging en een ontstoken buikvlies, volgens artsen (terug te zien in interviews) hebben ze Virgil zo'n beetje voor de dood weggehaald.
Zonder die tegenslag was hij niet eens meer weg te denken uit de basis 11.

Gelukkig is hij weer helemaal hersteld en gaat hij rustig verder waar hij vorig seizoen was gebleven, sterk verdedigen en bijna onklopbaar in de lucht, daarbij komt ook nog eens dat die man dynamiet in zn rechter schoen heeft.

Zeer groot verdedigend talent die zeker weten Oranje gaat halen als hij gezond blijft.

Verhuren is geen slecht plan, vind hem namelijk geen slechte verdediger voor Groningen maar kan me voorstellen dat hij graag wekelijks wilt spelen om ook in vorm te blijven! Goed van Groningen dat ze ook open staan voor een verhuur periode, er zullen diverse clubs zijn die hem er graag bij zullen hebben voor de rest van het seizoen.

Nijland weet het mooi te verkopen. Ik ben nog allerminst overtuigd door van Dijk. Heeft al zoveel wedstrijden op zijn cv staan waarin ie dramatisch door het ijs zakte en zijn club benadeelde. Je mag best als groot talent mindere partijen ertussen hebben. Die kwamen echter zo vaak voor dat je geen groot talent meer bent. Ik moet zeggen dat ie zich dusver redelijk herpakt dit jaar, hij is consistenter veorden. Maar ik wil nog wel even zien of hij dit volhoudt.

Ben het eens dat Van Dijk een talent is, maar om hem nou als een van de grootste verdedigende talenten van Nederland te beschouwen gaat mij erg ver..

Dan denk ik eerder aan: de Vrij, Martins Indi, Bruma, van Rhijn en Nuytinck. Dan komt de groep: Kongolo, van Dijk, Gouweleeuw, Willems (valt wel erg ver terug).

31 oktober 2012 om 12:30

Martins Indi en gedeeltelijk De Vrij kan ik inkomen, maar als talent doet Virgil van Dijk echt niks onder voor Nuytinck, van Rhijn en de rest,

Als CV heb ik 10x liever Van Dijk staan als Nuytinck, Kongolo, Gouweleeuw of Bruma, Beer van een vent, bijna onklopbaar in de lucht, technisch goed onderlegd, snel en dynamiet in zn rechtervoet, geen van die eerder genoemde verdedigers beschikken over zoveel "sterke" punten.

31 oktober 2012 om 13:52

Ik weet niet welke eigenschappen je moet bezitten als je van Dijk niet als één vd grootste talenten mag bestempelen. Die jongen heeft bijna alles in zich wat een top verdediger vereist. Daarbij heeft hij de plus dat hij aanvallend met de kop ook nog beresterk is.
Als van Dijk niet binnen enkele jaren in het Nederlands elftal speelt dan verklaar ik van Gaal voor gek. Ervaring mag de drempel niet zijn... hij stelt ook een van Rhijn op die nog nooit wat gepresteerd had.

Doe Texeira dan maar mee in een mooi pakketje; komt die jongen ook aan spelen toe. Daar zullen we in de toekomst dan nog wel enigszins plezier van kunnen hebben.

Ik vind dat Van Dijk momenteel nog te veel fouten maakt om als één van de grootste verdedigende talenten van Nederland beschouwd te mogen worden, maar hij heeft zeker potentie.
Ik denk dat Groningen er goed om Ivens op huurbasis ergens anders te laten spelen. Het is toch een speler die bij een laagvlieger in de eredivisie wel degelijk van waarde kan zijn.

Hij kan nog groeien, soms wat te nonchalant en gemakzuchtig.

We moeten niet vergeten dat hij eind vorig seizoen ernstig ziek is geweest. Hij zit nog steeds niet op 100%. Ik denk dat deze jongen wel de top in Nederland aankan en ook wel een goede club in het buitenland.

Van Dijk is weer prima bezig de laatste weken, nu 3 wedstrijden veruit de beste man op het veld en verliest geen duel en zoals hij nu speelt zijn er niet veel beter in Nederland.

Als hij dit niveau vol houdt is hij niet lang houdbaar meer voor Groningen, hij zit ook op een hoger niveau als vorig seizoen voor de winterstop.

Nou nou een van de grootste verdedigende talenten, de grootste zijn er een stuk of drie vier Bmi, de vrij, viergever, van rhijn. ik vind van dijk tot nu toe de subtop onder de talenten

Echt niet zo goed als je zou denken. Komt tekort om niveau Vbommel of Nigel de jong te bereiken

31 oktober 2012 om 18:24

Hij speelt ook op een hele andere positie... Hij kan bijvoorbeeld wel minstens zo goed als Heitinga of Mathijssen worden.

Terug naar Beveren en de Freethiel, de club waar hij is begonnen? Dat zou wel apart zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren