Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

RKC zet eindsprint in en haalt weer stopper van Belgische komaf binnen

Laatste update:
/

RKC Waalwijk is zich vlak voor de start van de competitie flink aan het versterken. Donderdag maakten de Brabanders melding van de komst van Jonas Ivens en vrijdag is het de beurt aan Kenny Van Hoevelen. Evenals Ivens is hij afkomstig uit België en kan hij centraal in de defensie uit de voeten. RKC gaat de speler eerst een jaar huren.

Van Hoevelen is afkomstig van KV Mechelen, waar hij sinds 2005 op de loonlijst stond. Daarvoor was hij actief voor KVC Westerlo en Patro Maasmechelen. “Indien de uitleenbeurt meevalt, kan de Nederlandse club de centrale verdediger volledig overnemen”, meldt Mechelen op de officiële website. De stopper heeft dus ongeveer tien maanden de tijd om zijn meerwaarde te bewijzen.

RKC hoopt de dertigjarige Van Hoevelen komende zaterdag al in te kunnen zetten in het openingsduel van het nieuwe voetbaljaar met FC Twente. De club dient daarvoor wel toestemming te hebben van de KNVB, maar dat zal naar verwachtingen geen problemen opleveren.

RKC Waalwijk gaat degradatie ontlopen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nog nooit van gehoord en aan de clubs te zien waar hij heeft gespeeld nog geen glansrijke carriere op het hoogste niveau. Hopelijk voor RKC pakt het goed uit, met van Gelder hebben ze natuurlijk wel een goede scout in huis, ik voorzie sowieso toch wel een zwaar seizoen voor Rkc.

2 augustus 2013 om 13:35

Spelers die rkc oppikt hebben zoiezo vaak geen glansrijke carrière dus hey is altijd afwachten of het goed uitpakt. Voordeel is dat Ivens en deze jongen al samen gespeeld hebben. We gaan het zien de komende weken.

2 augustus 2013 om 13:42

8 jaar spelen bij kv mechelen is zeer degelijk. Van Hoevelen en Ivens kennen elkaar zeer goed en hebben al vaak samengespeeld. Verwacht je dan een verdediger van een of andere topclub? Beetje realistisch blijven aub.

2 augustus 2013 om 15:56

RKC mag blij zijn dat spelers van KV Mechelen willen komen vind ik.

Ja! Met deze 2 nieuwe (uitstekende) verdedigers erbij zal RKC zich staande houden, want de voorhoede is misschien wel de sterkste in jaren met Castelen, Rommedahl en Beaugel (die erg goed speelt tot nu toe). Het middenveld is intact gebleven en de verdediging is vernieuwd, geen reden dus om me nu zorgen te maken over degradatie.

2 augustus 2013 om 14:07

Rommedahl is een uitgerangeerde voetballer en van Castelen is het maar afwachten of hij zijn in het slop geraakte carrière weer uit het slop te halen.

2 augustus 2013 om 14:23

Ik denk dat je blij mag zijn als Castelen meer dan 5 wedstrijden dit seizoen speelt. Dat is hem de afgelopen 6 jaar niet meer gelukt.

2 augustus 2013 om 15:18

castelen is al 2 seizoenen volledig fit, ik ben er niet zo bang voor

2 augustus 2013 om 15:21

Hij heeft de afgelopen 2 seizoenen anders maar in totaal 2 wedstrijden gespeeld. Als je ergens niet van uit mag gaan is het wel dat hij veel gaat spelen.

2 augustus 2013 om 15:26

hij heeft in het tweede van hamrburg en zijn russische werkgeven gewoon minuten gemaakt, deze worden echter niet zo nauwkeurig bijgehouden door de media. heb Castelen hier zelf over gesproken tijdens de opendag. Ik wil niet zeggen dat hij 2 volledige seizoen gemaakt heeft. maar ben persoonlijk niet zo bang voor blessures

2 augustus 2013 om 15:28

Dan is het een ander verhaal. Veel sterkte, ik hoop dat hij iets toe kan voegen.

2 augustus 2013 om 16:24

dank u, we gaan het zien

Ze hebben nu wel een ervaren verdedigingsduo dat elkaar ook al erg goed kent. Ivens en Van Hoevelen hebben al jaren samengespeeld bij KV Mechelen.

speelde met ivens al enkele jaren samen bij mechelen, dat kan RKC kostbare tijd opleveren omdat de spelers dan sneller op elkaar zijn ingespeeld.
ik ben benieuwd! de afgelope dagen 3 nieuwe spelers

“indien de uitleenbeurt Meevalt, kan de Nederlandse club de centrale verdediger volledig overnemen”

Haha dus ze gaan er al vanuit dat het niks word of zie ik dat verkeerd?

Pjanic was altijd 1 van de grootste talenten heb hem ook niet veel gezien vind het ook raar dat hij voor strootman geslachtofferd word..

Pjanic was altijd 1 van de grootste talenten heb hem ook niet veel gezien vind het ook raar dat hij voor strootman geslachtofferd word..

ik las inplaats van stopper 'topper' en had gehoopt op een mooi nieuw talentje in de eredivisie ;

Die Ivens is denk wel een nuttige speler voor Rkc, deze jongen ken ik niet. Ik ben benieuwd hoe men nu gaat spelen,want er is zo veel weg gegaan. Wordt het zo iets als in mijn opstelling. Wel een oud team, maar met al die ervaring kan je misschien wel eens verrassen nu zo veel ploegen met jonge onervaren ploegen spelen. Met deze ploeg ben je misschien wat constanter en er zitten misschien genoeg jongens bij die nog iets recht te zetten hebben.

Seda
Apau
Ivens
Van Hoevelen
Amieux
Duits
Braber
Jungschläger
Tommedahl
Beauguel
Joachim

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren