Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Zelfs voor zeventig miljoen zou ik Gakpo deze winter niet verkopen’

Laatste update:

Nederland gaat rusten met een 1-0 voorsprong tegen Qatar. In het programma Leeuwen bekijkt en bespreekt Voetbalzone samen met twee oud-voetballers de WK-wedstrijden van de Oranje Leeuwen en de Marokkaanse Leeuwen van de Atlas. Voor Nederland – Qatar nemen Jos Hooiveld en Urby Emanuelson plaats in de analistenstoel naast presentator Justus Dingemanse. Wat zijn hun bevindingen na de eerste helft?

Oranje had in de eerste helft de controle, maar kon niet voorkomen dat Qatar op sommige momenten dreigend werd. In de 27e minuut brak Cody Gakpo echter de ban. Na een stijlvolle een-twee met Davy Klaassen dribbelde de aanvaller het strafschopgebied in en schoot hij resoluut raak. Enkele minuten later kon Ismaeel Mohammad na balverlies van Klaassen op goal schieten, maar Andries Noppert ving de bal eenvoudig.

De gelegenheidsanalisten voorspellen dat Nederland zichzelf tot groepswinnaar kroont. “We geven weinig weg en vinden elkaar makkelijk. De wisselwerking kan nog wat beter”, zegt Hooiveld. Emanuelson mist wat creativiteit. “Ik zou Berghuis op 10 zetten, die is rechts georiënteerd. Dat is goed voor Dumfries.” De absolute opvaller is voor beide heren opnieuw Gakpo, die voor de derde wedstrijd op rij scoorde. Daarmee is hij de eerste Nederlander ooit die in alle groepswedstrijden op een WK een doelpunt maakt. “Zelfs voor zeventig miljoen moet PSV hem niet wegdoen in de winter. Hij maakt je kampioen”, meent Emanuelson.

Met zijn doelpunt in de eerste helft heeft Gakpo twee bijzondere statistieken te pakken: de Eindhovenaar is pas de tweede speler die in één groepsfase in drie verschillende wedstrijden de openingstreffer maakte op een WK. Alleen Alessandro Altobelli wist dat te presteren voor Italië tijdens het WK van 1986. Gakpo is daarnaast de eerste Nederlander die in zijn eerste drie wedstrijden op een WK het net wist te vinden.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als er een club 70 miljoen biedt is hij weg hoor. Is in absolute bloedvorm maar zie hem niet 123 de kar trekken bij een club van kaliber United of hoger.

29 november 2022 om 16:56

Zullen we nog even wachten met het bod bepalen? Als we de finale halen en hij scoort er nog 2 maken we er 150 miljoen van. Dat doen andere clubs ook.

29 november 2022 om 16:59

Dit klinkt altijd leuk voor de Buhne, maar als een club daadwerkelijk met 70 miljoen over de brug komt brengt PSV hem nog persoonlijk op de bagagedrager naar de desbetreffende club toe. Dat kunnen ze simpelweg niet afslaan.

29 november 2022 om 17:02

Gaat niet gebeuren. Zelfs als we de finale halen, wat ik niet zie gebeuren na wat ze laten zien gaat er echt geen club 150 miljoen betalen voor gakpo. Ik zou die 70 nemen. Vind hem overigens ook niet meer waard dan dat.

29 november 2022 om 18:50

En waarom zou hij daar de kar niet trekken? alsof Man utd zoveel klasses beter is.. doet hij toch ook bij Psv en het Nederlands elftal..

29 november 2022 om 20:45

Nikos, Gakpo trekt de kar toch niet in NL elftal? Heeft nu paar keer gescoord, maar tegen grote tegenstanders geeft hij vooralsnog nooit thuis. En die moeten nog komen op het WK…

29 november 2022 om 21:54

Nikos, nee hij trekt de kar niet. Hij maakt uitstekend de kansen af, creeert ze ook zelf, dat is top. Maar hij laat niemand beter voetballen, zet de lijnen niet uit, hij maakt het team niet beter. En voor zoveel geld denk ik dat ploegen dat wel willen. In het verleden met een Arjen Robben hadden we een speler die zo dreigend was dat de rest van het elftal ook meer ruimte kreeg, bijvoorbeeld. Daar betaal je extra voor.

29 november 2022 om 22:33

Alsof een Anthony waar ze 100 miljoen voor betaalde dat wel deed.

30 november 2022 om 11:31

Hoezo trekt hij de kar niet als hij tot nu toe elke wedstrijd de ban openbreekt? Ik zie het niemand anders doen hoor.

29 november 2022 om 19:04

Een club als United betaalt 100 miljoen voor een Braziliaanse duikelaar en tevens bankzitter. Nog werkelijk niets van gezien.

29 november 2022 om 20:13

Inderdaad, meteen verkopen als je kan. Dit bedrag krijg je er nooit meer voor.

Eens. Cody heeft nog een lang contract dus brengt ookeen flinke pot geld in t laatje in de zomer. Zonder hem gaat PSV denk ik geen kampioen worden / CL halen.

29 november 2022 om 17:34

Met hem hebben ze ook nog nooit de CL groepsfase gehaald

29 november 2022 om 17:40

Maar wel de Bekerfinale en de (mogelijk cruciale) wedstrijd tegen Feyenoord gewonnen

29 november 2022 om 17:54

Grappig, ik kan mij een paar maanden terug nog een cruciale wedstrijd tegen Feyenoord herinneren die ze met hem verloren😉

29 november 2022 om 17:59

Verloren? Welke dan?

29 november 2022 om 18:54

Grappig volgens mij ben je een beetje in de war..want die wedstrijd won Psv gewoon met 4-3 en daarin scoorde Gakpo ook en gaf hij 3 assists..

29 november 2022 om 20:04

Levert de beker finale ook 40 Miljoen op ? Hij kan nu wel 50 tot 60 Miljoen op gaan leveren aan transferwaarde maar dat had hij PSV ook aan uefa premies op kunnen leveren door PSV naar de CL groepsfase te leiden.

30 november 2022 om 11:33

Voetballen doe je nog steeds met 11 man. Jij wordt toch ook niet altijd wakker met een glimlach. Geloof het of niet maar Messi, Mbappe en Haalamd hebben ook wel eens een wedstrijd verloren toen ze er moesten staan

Is dit niet de 1e Nederlander die in zijn eerste 3 wedstrijden op een wk achter elkaar scoort?

29 november 2022 om 17:06

Is inderdaad de eerste! Wel 3 andere Nederlanders die 3 WK wedstrijden op rij hebben gescoord, met als laatste Sneijder in 2010.



Éã©n van de weinige die ook echt levert dit WK. Gaat gewoon door waar hij mee bezig was bij PSV. Mocht hij vertrekken, mag er wel echt een heeel mooi prijskaartje omheen hangen. Hoop zelf toch wel op 75 miljoen. Dan is PSV direct in de zwarte cijfers en kunnen we proberen te pijn te verlichten van zijn vertrek met eventuele aankopen deze winter, plus een back die we zo hard nodig hebben.

Nederland is echt om te janken trouwens en 'de verlosser' Depay mag ook snel plaats nemen op de bank. Als je het voor elkaar krijgt (bijna) net zo slecht te zijn als Bergwijn doe je echt iets verkeerd.

29 november 2022 om 17:03




Als Gakpo Ajax speler was, had hij veel meer opgebracht dan nu bij PSV. Niet dat ik zeg dat hij het niet waard is maar de transfersommen van PSV zijn anders dan bij Ajax. Daar gaan geinteresseerde clubs handig op inspelen ben ik bang.

Wat is trouwens het hoogste transferbedrag van PSV? Om en nabij de 30M?



29 november 2022 om 17:11

Dat is ook gewoon waar wat je zegt. 75 miljoen is gewoon een hele goede prijs voor deze wereldspeler op moment. Waarom moeten we genoegen nemen met minder omdat ons transferrecord 42 miljoen is volgens mij.

29 november 2022 om 17:11

42M voor Lozano.

29 november 2022 om 21:59

Als Gakpo Ajax-speler was EN hij daar hetzelfde zou brengen als bij PSV, inderdaad. Net als dat het uitmaakt bij welk land je presteert. Maar het doet er nu weinig toe. Hij speelt heel functioneel in oranje, erg goed. Dat is geld waard. Maar hij draagt het spel van de ploeg niet. Dus dan moet je wel heel goed weten waar je terecht komt. Anders verdwijn je zo op de bank.

Tja, anderzijds moet je het ijzer smeden als het heet is. Gakpo verkopen is wellicht niet verstandig, maar de kans dat je een niet te weigeren bod krijgt, is wel ontzettend groot als je ziet wat United voor Antony heeft betaald. Als die club concreet wordt, kijk je waarschijnlijk tegen een dergelijk bod aan. Ik denk niet dat PSV iets in de buurt van de 100 miljoen euro kan weigeren.

29 november 2022 om 16:58

Ook bij 75 miljoen gaat PSV hem rustig op het vliegtuig zetten hoor. Niet dat ik het hoop, maar als een club deze winter komt en zegt: nu 75 en anders niet, gaat PSV 100% akkoord.

29 november 2022 om 17:00

Oh, ongetwijfeld. Echter denk ik dat PSV nog wel even kijkt waar het schip strandt als United aan komt bellen.

Je bent niet goed bij je hoofd als je 70 miljoen zou weigeren. In één klap heb je je begroting rond. Mensen raken een beetje de realiteit kwijt doordat Ajax een paar spelers heeft verkocht voor zo’n bizar bedrag en hoe kut het soms ook is voor de supporters ze maken die klappers wel op het moment dat hun spelers volop in de picture staan. Doe dat nou ook gewoon als Psv zijnde en hark die miljoenen binnen.
Voor een Nederlandse club is het een gigantisch bedrag, dat bijna al je problemen doet verdwijnen. Sommige doen gewoon alsof het makkelijk is om te laten lopen want ja in de zomer kan je hem ook verkopen. Nee, nu is het moment. 3 maanden geleden was het nog 30-35 miljoen van Leeds United. Ik mag hopen dat ze bij Psv wat slimmer zijn met de cijfertjes.

Als het aan de rvc van psv had gelegen, was Gakpo afgelopen transferwindow al verkocht (als we de media mogen geloven). Dus elk bedrag richting de 75 miljoen zal wel voor groen licht zorgen. Dit WK is het toch matige wedstrijden waarin hij redelijk onzichtbaar is, op zijn doelpunten na. Hopelijk kan hij dit in één van de 5 grote competities (hopelijk toch La Liga of EPL) ook.

29 november 2022 om 17:50

Het maakt niet uit dat hij onzichtbaar is, uiteindelijk wint hij wedstrijden voor je. Dat is waar het om draait. Juiste moment kiezen.

Ik ziet die bloedvorm niet hij maakt hem maar verders zie hem niet. Niet aanspeelbaar verschuilt zich.

29 november 2022 om 20:50

Betere cijfers dan Messi en Ronaldo op dit WK tot nu toe. En de enige die iets goeds doet op het veld voor Nederland.

70 mln? Strik er omheen en weg ermee.

Scoren tegen een Senegal, Ecuador en Qatar. Dan ben je dus een grote speler een super talent wat dus deze winter voor groot geld verkocht gaat worden. Wat dit is zo goed die gaat er zeker 15 maken in de PL of laliga…

Aub laten we even dit relativeren. Zelfs als Nederland eerste wordt krijgen ze een mindere tegenstander VS of Wales. En als je dan scoort is het weer niet bijzonder of veel zeggend.

29 november 2022 om 17:37

Tegen wie heeft Anthony gescoord dat hem wel 100 miljoen opleverde?

29 november 2022 om 17:55

Anthony is ook geen 100 miljoen waard, maar dat is wat United ervoor betaalt.

Nee vooral niet doen. Gewoon wachten tot hij weer een iets mindere vorm heeft op belangrijke momenten bij PSV zoals tegen Rangers dan krijg je er straks 25 of 30 voor. Tel uit je verlies

70 miljoentje een beetje weinig. Door zijn 3 goals is hij al ruim 30 miljoen meer waard geworden. Betere cijfers dan bv Anthony. Dus ruim 130 miljoen zou een mooie prijs zijn. Als hij nog 1 of 2 goals maakt is het wat de gek in England er voor wil geven. Dan is het ook strik er om en lekker laten gaan. Zou het beste zijn voor beide.

Typisch nederlands we moeten weer overdrijven

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren