Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Driessen weet het zeker: ‘Hij kan het EK met Nederland op zijn buik schrijven’

Laatste update:

Valentijn Driessen weet zeker dat Ryan Gravenberch niet hoeft te rekenen op een plek in de EK-selectie van bondscoach Ronald Koeman. Dat zegt de kritische journalist in de voetbalpodcast Kick-off van De Telegraaf. Driessen begrijpt totaal niet dat de 21-jarige Gravenberch er afgelopen zomer voor heeft gekozen om bij Liverpool te tekenen.

The Reds liepen donderdagavond in eigen huis tegen een pijnlijke nederlaag aan. In de kwartfinale van de Europa League was Atalanta tijdens de heenwedstrijd met 0-3 te sterk voor Liverpool. Gravenberch bleef voor de tweede wedstrijd op rij zonder speelminuten op de bank zitten.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Gravenberch zat tegen Atalanta de volledige wedstrijd op de bank.

Tijdens het duel op Anfield deden veel Oranje-internationals wél mee, maar Driessen begint zijn betoog over wisselspeler Gravenberch. “Eén speler kan het EK nu al op zijn buik schrijven, dat is Gravenberch. Die zat op de bank, die bleef op de bank.”

Driessen gaat verder op cynische toon. “Die heeft een uitstekende keuze gemaakt, met Liverpool. Dit is in niets beter dan bij Bayern München.” Gravenberch speelde tot dusver 1.621 minuten namens Liverpool, verdeeld over 33 officiële wedstrijden. Bij der Rekordmeister kwam de Amsterdammer vorig seizoen tot 946 minuten in 34 officiële duels. Toch is Gravenberch ook bij Liverpool reservespeler.

Van Dijk en Gakpo


Over het optreden van Oranje-captain Virgil van Dijk is Driessen niet te spreken. “Onze grote vriend stond erbij en keek ernaar. Ik hoop dat hij op het EK veel beter voor de dag komt dan gisteren (donderdag, red.). Hij is als aanvoerder verantwoordelijk voor de organisatie van de verdediging, maar daar heb ik tegen Atalanta helemaal niets van gezien.”

Ook de prestaties van Eindhovenaar Cody Gakpo kunnen Driessen niet bekoren. “Een of twee acties waren leuk, maar verder was het geen EK-niveau.” In een van de Nederlandse kranten werd gerept over een flitsende actie van Gakpo. “Wat dat betreft zijn we hetzelfde als de Belgische, Franse, Italiaanse, Engelse en Duitse media. We vinden onze spelers allemaal geweldig.”

Driessen ergert zich aan zijn collega’s. “Ik las ergens over de ‘sublieme Frenkie de Jong’, maar die heb ik niet gezien. Waarschijnlijk heb ik verkeerd gekeken, of stond hij in de gedaante van Pedri op het veld?”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit zie ik inderdaad ook niet gebeuren. Hij heeft volgens mij het hele jaar misschien 1 interland gespeeld en zat er lang niet altijd bij, al was hij ook geblesseerd. Daarnaast speelt hij ook gewoon weinig. Weliswaar wel bij Liverpool in de PL, maar net 1.600 minuten in alle competities tot nu is te weinig.

Nou kan het zomaar zijn dat Gravenberch zich wel ontwikkelt en dat het uiteindelijk goedkomt, maar ik heb nog steeds het idee dat die jongen veel te veel wou in een te korte tijd. Die was nog niet klaar voor grote clubs in grote competities en was in het laatste jaar bij Ajax vooral een dissonant op het middenveld. Dat was ook wel een beter middenveld dan Ajax nu heeft overigens.

12 april 2024 om 20:03

Mits fit heeft hij toch zeker zijn minuten gemaakt en i.t.t tot veel andere middenvelders wel in de absolute top.

Als hij de vorige interland periode fit was geweest had hij denk ik een goede kans gemaakt. Nu is hij een beetje een wildcard die moet hopen dat er 26 spelers mee mogen en dat ze hem hoger inschalen dan iemand als Timber.

13 april 2024 om 00:35

Ik zou dan toch liever gokken op jongens als Veerman. Je hebt De Jong, Reijnders, Veerman, Wieffer, Koopmeiners, Timber, Gravenberch, De Roon en Wijnaldum voor het middenveld (de logische kandidaten afgaande op het selectiebeleid). Zelfs met een selectie van 26 denk ik niet dat Gravenberch erdoor komt voor het EK.

13 april 2024 om 01:10

Indien je beste spelers gaat selecteren, dan zou hij er bij moeten zitten. Hij beschikt namelijk over veel meer talent, dan de andere middenvelders.

Gravenberch is net 3 weken eruit geweest, Van Dijk speelt behalve tijdens deze wedstrijd z'n beste seizoen sinds die zware blessure. Gakpo vond ik gister de beste op het veld en tja Frenkie speelt altijd slecht als je verwacht dat hij assists en goals verzorgt.

Zoveel negativiteit maar kijkt deze man wel voetbal?

Ja na die overdreven woorden van Klopp weet je ook dat hij in ieder geval niet van plan is em op te stellen. Is ook niet goed genoeg voor Liverpool en moet een stapje terug doen om zich verder te ontwikkelen.

12 april 2024 om 20:06

Waarom zou hij niet goed genoeg zijn?
Mits fit speelt hij gewoon regelmatig. Volgens mij is het gevoel hier in Engeland, ook zonder de lofzang van Klopp, veel meer dat hij voor een jonge speler een best een aardig debuut seizoen heeft gehad in de top van de PL.

12 april 2024 om 20:14

Ik vind hem eigenlijk steeds meer uit de toon vallen de laatste periode. Begon inderdaad best aardig, maar kan toch net niet mee in dat tempo heb ik het idee. Net als Gakpo overigens, al speelde die gisteren wel prima.

12 april 2024 om 20:41

Knap dat ie uit de toon viel de laatste periode aangezien hij net terug komt van een blessure 😂

12 april 2024 om 20:51

Voor zijn blessure he 😅

12 april 2024 om 20:54

Gravenberch draait toch gewoon een uitstekend seizoen? We vergeten vaak dat hij pas 21 is. Voor zijn blessure speelde hij gewoon regelmatig en vaak uitstekend. Dat is niet niks bij een club als Liverpool.

12 april 2024 om 21:10

Uitstekend? Gravenberch speelt echt allesbehalve uitstekend

12 april 2024 om 23:03

Klopt, hij is net geblesseerd geweest en heeft de laatste wedstrijden niet gespeeld.

13 april 2024 om 00:38

@giovinazzi - 'uitstekend' is in deze wel relatief. Ja hij is jong, maar buiten een aardig begin doet hij hooguit mee. Dat is niet erg als je iedere week speelt, maar in het geval van Gravenberch is dat eigenlijk te mager als je aan wilt haken. Als er een middenvelder vertrekt, kun je de klok er eigenlijk op gelijkzetten dat Liverpool weer tientallen miljoenen uittrekt voor een vervanger die verder is dan Gravenberch. De potentie is er, maar ik denk wel dat hij te veel hooi op de vork heeft genomen door zo vroeg te vertrekken terwijl hij niet in een goede vorm stak bij Ajax.

13 april 2024 om 13:30

Leuk maar ik spreek over het hele seizoen

13 april 2024 om 16:49

Uitstekend was/is het ook niet in mijn ogen,
Als je een cijfer moet geven is het geen 8 of een 9, maar ook geen 4 of 5.
Daarom zei ik ook heel aardig.

14 april 2024 om 08:58

Een zesje inderdaad. Ik vond hem prima beginnen, maar het werd geleidelijk minder.

Gohhh wat een verrassing! Zijn laatste interland speelde hij in september 2022. En dat was notabene 1 minuut.

Tel daarbij op dat hij op de bank zit bij Liverpool. Niet is opgeroepen voor de laatste interlands. En Oranje nou niet bepaald een tekort aan middenvelders heeft.

Het zou mij meer verbazen als hij wel erbij zit voor dit EK.

Logisch toch. Hij speelt niet. De logische selectie op dit moment is

Keepers: Verbruggen, Flekken, Bizot
Rb's Dumfries, Frimpong
Cv's van Dijk, de Ligt, Geertruida, vd Ven
Lb's Aké, Blind
Mc's: de Jong, Reijnders, Veerman, Wieffer, Timber
Amc's: Simons, Koopmeiners
Aanvallers: Gakpo, Depay, Weghorst, Malen, Brobbey

Mochten er toch 26 geselecteerd worden, dan kun je de Vrij, Schouten en nog 1 iemand oproepen.

13 april 2024 om 13:23

Grappig hoe je vergeet hoe vaak De Ligt voor rode kaarten en penalty's heeft gezorgd. Terwijl De Vrij altijd volwassen en nagenoeg perfect speelt in Oranje. Zelfs op enkele toernooien al gedeeltelijk als Oranje aanvoerder gespeeld. Tel daar bij op dat het slim is om hem samen met teamgenoot Dumfries op te stellen, een verdedigingskoppel met ingesleten patronen bij Inter.

Ik snap niet dat je De Vrij zo onderschat

"Driessen gaat verder op cynische toon". Dit soort pleonasme hoeft echt niet vermeld te worden. De man heeft 1 toon en alles lees je in zijn vervelende stem.

Waarom uitspraken van deze clown plaatsen VZ.?
Er komt louter onzin en negativiteit uit deze man..
Gewoon links laten liggen..
Van Dijk speelt grandioos dit seizoen en een fitte De Jong is wereldtop..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren