Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zeer gevoelige overstap lijkt kans op speeltijd voor Dumfries te verkleinen

Laatste update:

Juan Cuadrado heeft zijn transfer naar Internazionale definitief afgerond, zo bevestigt I Nerazzurri via de officiële kanalen. De 35-jarige Colombiaan komt transfervrij over van Juventus en heeft een eenjarig contract getekend in het Stadio Giuseppe Meazza. Cuadrado wordt de concurrent van Denzel Dumfries.

Daarmee vult Inter het gat op dat ontstond nadat rechtsback Raoul Bellanova de club verruilde voor Torino. De komst van Cuadrado betekent voor Dumfries mogelijk slecht nieuws. De Nederlander moet nu de concurrentiestrijd zien te winnen van de 115-voudig Colombiaans international, die afgelopen seizoen nog vaste basisspeler was bij La Vecchia Signora.

Het aantrekken van een rechtsachter gold als topprioriteit voor Inter. Vorig jaar werd Bellanova verhuurd aan Cagliari, terwijl Matteo Darmian regelmatig een plekje in het centrum van de driemansverdediging innam. Daardoor had Dumfries als enige rechtsback van geen concurrentie te vrezen. Nu krijgt de Rotterdammer dus een concurrent van formaat erbij.

Na het permanent inlijven van Francesco Acerbi en de komst van Yann Aurel Bisseck is Cuadrado de derde defensieve versterking voor de ploeg uit Milaan. De Colombiaan speelde in totaal acht seizoenen voor de rivaal uit Turijn, waarvoor hij 314 keer uitkwam. Daarin maakte hij 26 doelpunten en leverde hij 65 keer het voorbereidende werk.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze kan Denzel wel hebben. Ma goed echt een slimme goede speler gecontracteerd wel op leeftijd maar ik zie hem wel slagen bij inter. In ieder geval niet op de plek van Denzel wereld gozer in en top prof dus denk dat ze hem niet weg kunne doen, was vorig jaar nog vaak de smaakmaker als back

Ga mij niet zeggen dat Inter hem haalt om Juve te pesten vanwege die ondankbare Belg.

17 juli 2023 om 00:21

Als opvolger van Bellanova komt hij bij de selectie. Die gaat naar Torino volgens mij.

17 juli 2023 om 00:31

Dumfries is een klasse of 2 beter dus ik snap deze transfer ook niet helemaal, vrij gestoord.

17 juli 2023 om 01:32

Nog steeds een prima back up. Toch alweer 35 die Cuardrado, tijd gaat snel.

17 juli 2023 om 06:34

Hoezo snap je het niet? In de top moet gewoon elke positie dubbel bezet hebben. Inter wilde Bellanova kopen nadat ze hem gehuurd hadden maar Cagliari vroeg teveel. Dan is het niet gek dat je transfervrij Cuadrado erbij haald.

17 juli 2023 om 00:45

Waarom zou dat? Juve heeft Cuadrado laten gaan. En was niet bezig met een verlening ofzo.

17 juli 2023 om 07:37

Ik mag toch hopen dat de Curva Nord hier tegen in opstand komt! En mocht hij toch tekenen hoop ik dat er iets gebeurd zodat we deze ***** nooit in ons prachtige shirt hoeven te zien. Er is geen speler waar ik een grotere hekel aan heb dan aan deze vent, en met mij vele Interisti. Genoeg is genoeg! Om te kotsen dit!

17 juli 2023 om 10:41

Prc daarom ook en als ik de reacties lees in Italië zit er ook echt niemand op hem te wachten, want man vooral de laatste X hoe hij zich gedroeg tegen Inter maakte mij gewoon woedend!!!
Ach ja maar we kennen dit speelt hij goed zijn we het allemaal vergeten.

19 juli 2023 om 20:02

Neem ff een oxazepam kerel

19 juli 2023 om 23:14

Niet nodig hoor zijn andere dingen buiten voetbal waar ik mij het meest druk over maak.

Hier schieten we niks mee op, beste is er al lang af en ook nog eens een vervelende speler qua schwalbes en kaarten aannaaien. Lukaku naar Juventus en wij Cuadrado, behoorlijk teleurstellend deze transferperiode tot nu toe.

17 juli 2023 om 01:18

Van mij had je Lukaku mogen hebben. Geen idee wat juve er mee moet. Afgelopen seizoen ook veel slechte wedstrijden gespeeld voor Inter. En is toch vaak niet helemaal fit

Vreemd van Inter. Cuadrado is duidelijk op zijn retour. Niet gek natuurlijk op zo'n leeftijd. Zal waarschijnlijk alleen een economisch besluit wezen. Gezien zijn transfervrije status.

17 juli 2023 om 01:47

Inter haalt wel vaker oudere spelers als ervaren backup - Perisic, Alexis Sanchez, Dzeko, etc. Werkt vrij goed voor ze.

In alle opzichten beter dan Dumfries. Ondanks zijn leeftijd.
Denk dat er veel gerouleerd zal worden.

Huilen over Lukaku en dan zelf wel een ex-Juve speler halen. Hypocriete boel.

17 juli 2023 om 07:14

Er zit nog wel een verschil tussen een speler ophalen die transfervrij is. Of een speler waar Inter al 2 jaar moeite voor doet om hem zijn zin te geven en hem terug te halen en als inter dan eindelijk een akkoord heeft met Chelsea om dan je telefoon niet meer op te nemen en achter de rug om met de grootste concurrent praat.

17 juli 2023 om 01:34

Inter speelt 352 en op de wingback was Cuardado jarenlang een van de beteren opties. Juist wat meer voor de "zachte voetjes" en aanvallend vermogen, waar Dumfries meer een tank is met veel loopvermogen en kracht.

Verrassend en toch wel jammer. Maar goed, het is wat het is. Iedereen maakt fouten .

Had met zijn verleden nooit verwacht dat hij ooit voor inter zou spelen. Iedere wedstrijd was het wel raak met opstootjes met hem. Maar goed kwaliteit heeft hij zeker nog en een prima goedkope optie om te rouleren met Dunfries. Inter heeft ook al veel oudere spelers weg gedaan en jongere spelers aangetrokken dus wat extra ervaring kan geen kwaad.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren