Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zaakwaarnemer ziet Toivonen rol van Dortmund-aankoop overnemen

Laatste update:

Ola Toivonen had hoge verwachtingen van het EK in Polen en Oekraïne, maar het eindtoernooi is voor de aanvaller op een deceptie uitgelopen. De Zweed, die met zijn land reeds is geëlimineerd, mocht voorlopig alleen tegen Oekraïne (2-1) aan het grote werk ruiken. De PSV'er werd na een uur gewisseld, kwam tegen Engeland (3-2) niet binnen de lijnen en hoopt tegen Frankrijk op speeltijd.

/

Volgens BILD hoeft Toivonen niet te wanhopen dat het EK nadelige gevolgen heeft voor zijn clubloopbaan. Het Duitse blad claimt dat Borussia Mönchengladbach interesse in de 25-jarige aanvaller heeft. Zaakwaarnemer Martin Dahlin was in zijn actieve loopbaan actief voor die Fohlen en beveelt zijn cliënt aan. "Hij is snel, kopsterk en zoekt altijd het duel op", zo luidt het verkooppraatje.

Dahlin denkt dat Toivonen een geschikte kandidaat is om de positie van de voor 17, 5 miljoen euro naar Borussia Dortmund vertrokken Marco Reus in te nemen. "Hij heeft het in zich om de rol van Reus over te nemen." Borussia Mönchengladbach wordt ook met Luuk de Jong in verband gebracht. FC Twente zou op zijn beurt interesse hebben in Oscar Wendt, een linksback zonder toekomst bij die Fohlen.

Speelt Ola Toivonen komend seizoen nog voor PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toivonen en Reus zijn compleet verschillende spelers, ik snap deze vergelijking dan ook totaal niet...

18 juni 2012 om 02:00

Ik dacht ook dat Reus steeds linksbuiten speelde maar dat zal dan wel een paar keer toeval zijn geweest.

Misschien moet Dahlin zich dan eerst maar eens verdiepen in Reus want Reus speelde bij Monchengladbach toch vooral als diepe spits of vanaf de flanken en dat zijn juist posities waar Toivonen zich te goed voor voelt want hij is volgens eigen zeggen een 10.

Daarnaast als hij al de rol van Reus over wil nemen zal hij toch iets meer op het team gericht moeten zijn en niet alleen met zichzelf bezig zijn want Reus scoorde naast zelf ook liet hij andere vaak scoren , iets wat Toivonen nauwelijks doet , hij gaat vooral voor zijn eigen succes.

18 juni 2012 om 02:02

Ik heb het nagekeken het schijnt dat hij bij zijn vorige clubs die wat niveatjes lager speelde op de 10 positie uitkwam misschien kwam daar de verwarring vandaan.

Wat een matige titel weer, noem gewoon Reus in plaats van "dortmund-aankoop".

OT: zijn echt twee verschillende soorten spelers, die je niet kunt vergelijken qua posities en spel, en daarnaast heeft Toivonen echt minder kwaliteiten.

Ik zeg nogmaals: strik erom en wegdoen?

Weet iemand trouwens of het slachtofferen van Toivonen en hem zelfs niet laten invallen tegen Engeland iets te maken heeft met zijn moeizame relatie met Zlatan? Ik heb de indruk dat Ibrahimovic een behoorlijke vinger in de pap heeft bij het maken van de opstelling namelijk.

Als PSV 'n goed bod krijgt, dan moeten ze het meteen accepteren.

Want Ola Toivonen heeft nu al niet meer zo'n goede reputatie in Nederland door z'n gedrag, en ik denk dat ik niet de enigste ben dat ik blij ben als Toivonen weggaat.

Rare vergelijking , Reus is een speler die het beste functioneert aan de buitenkanten maar ook op 10 kan.
Ook de kwaliteiten lijken totaal niet op elkaar, Reus een snelle speler met een actie en erg dynamisch is.
En Ola die redelijk langzaam is en op 10 alleen de bal naar buiten speelt en dan aansluit en met zijn uitstekende kop techniek erg gevaarlijk kan zijn.

Zou een prima aankoop op 10 zijn voor Gladbach als ook maar een nieuwe linksbuiten halen.

als je voor toivonen een bod voor 2 miljoen krijgt moet je die snel accepteren. hij is totaal niet geschikt voor het echte spel voetbal in de hogere competities. word daar afgestraft op zijn domme fouten en zijn irritante laaierige gedrag. hier word een elleboog of een poeponnetje door de vingers gezien of helemaal niet gezien, maar daar word het gelijk dikke schorsing.

2 miljoen? jij bent gek man! hij speelde wel degelijk goed bij zweden , alleen dit EK niet nee..
izo snel mogelijk zorgen dat toivonen weggaat , heeft ons wel wat goals gezorg maar was nooit beslissend of nam het team op sleeptouw, ben benieuwd wat we volgend jaar gaan doen!

Als PSV een goed bod krijgt, wegdoen. Goede speler, maar valt prime te vervangen door een echte nummer 10.

Maar de drang om PSV voor Gladbach te verlaten zou ik nou ook weer niet echt begrijpen.

Ik vind dat alle 3 de spelers niet met elkaar te vergelijken zijn. Echter zou ik alleen om de houding en het feit dat hij iets jonger is eerder de Jong kopen.

Ik weet alleen niet wat het verschil is in vraagprijs tussen beide...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren