Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Borussia Dortmund is niet bang voor PSV: ‘Een relatief makkelijke loting’

Laatste update:

In tegenstelling tot afgelopen seizoen, toen de landstitel op de slotdag werd verspeeld, behoort Borussia Dortmund deze jaargang niet tot de titelkandidaten in de Bundesliga. De Champions League zou in dat kader weleens een welkome afleiding kunnen zijn voor het elftal van trainer Edin Terzic. Voetbalzone praat in aanloop naar het bezoek aan PSV van dinsdagavond uitgebreid met Jochen Tittmar, die Dortmund namens GOAL op de voet volgt.

Door Rian Rosendaal

"Dortmund kende qua resultaten een goede start van het nieuwe kalenderjaar", verwijst Tittmar naar de recente overwinningen van BVB op achtereenvolgens Darmstadt (0-3), VfL Bochum (3-1) en 1. FC Köln (0-4) in de Bundesliga. Om er veelbetekenend aan toe te voegen: "Dit waren wedstrijden waarin Dortmund dominant had moeten zijn, maar het opnieuw niet was. Darmstadt, Bochum en Köln kenden tegen Dortmund allemaal een sterke fase waarin ze hadden kunnen gelijkmaken of zelfs hadden kunnen winnen."

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

"De verdediging van Dortmund was wankel, net als het hele seizoen eigenlijk", geeft Tittmar indirect aan dat er dinsdagavond kansen liggen voor de aanvallers van PSV. Aan de andere kant incasseerde Dortmund slechts 27 doelpunten in de 22 duels in de Bundesliga tot nu toe. Slechts drie clubs, Bayer Leverkusen (15), Bayern München (22) en Eintracht Frankfurt (25), kregen nog minder doelpunten tegen. In de zogeheten 'Poule des Doods' in de Champions League waren de Duitsers ook redelijk steady. Doelman Gregor Kobel incasseerde vier goals in de clashes met Paris Saint-Germain, AC Milan en Newcastle United.

Clubiconen Nuri Sahin en Sven Bender moeten Dortmund vooruit helpen.

Dortmund verloor na de winterstop nog niet, maar volgens Tittmar zegt dat lang niet alles. "Vooral de wedstrijd uit bij Heidenheim (0-0, red.) was ronduit slecht, Dortmund kreeg niet echt goede kansen om te scoren, ook al werd er met twee spitsen gespeeld: Youssoufa Moukoko en Niclas Füllkrug. Heidenheim had de wedstrijd moeten winnen omdat zij de betere kansen hadden." Een week later speelde Dortmund echter als herboren. "De 3-0 thuisoverwinning op Freiburg, toen ze hun twee belangrijkste verdedigers en een paar andere goede spelers misten, was absoluut de meest overtuigende zege van Dortmund van dit seizoen."

Probleem met opbouwen


Tittmar ziet bij het huidige Dortmund de nodige kwaliteit rondlopen, maar dat vertaalt zich niet automatisch in goed en verzorgd voetbal. "Het grootste probleem dat Dortmund in balbezit heeft is de opbouw. Een probleem dat eigenlijk het hele seizoen al de kop opsteekt. Ook de nieuwe invulling van de technische staf in de winterstop bracht daar geen verandering in. Nuri Sahin houdt zich bezig met het aanvallende gedeelte en Sven Bender doet hetzelfde voor de verdediging, maar echte verbetering is nog niet zichtbaar." Voormalig Feyenoorder Sahin, die net als Bender jarenlang voor Dortmund uitkwam, wordt in Duitse media overigens wel getipt als toekomstige opvolger van Terzic in het Signal Iduna Park.

Het is volgens de goed ingevoerde Dortmund-watcher wel duidelijk dat Dortmund een iets andere koers vaart in het nieuwe kalenderjaar. "Ze zijn begonnen met wat aanpassingen en kleine verbeteringen in het opbouwspel, maar het is nog steeds niet goed genoeg voor een selectie met dergelijke kwaliteiten." Tittmar spoort PSV dan ook aan om met lef te spelen in het tweeluik in de achtste finale van de Champions League. "De conclusie luidt: als Dortmund tijdens het opbouwen direct hoog onder druk wordt gezet, komt het in grote problemen. Ik ben er vrij zeker van dat Peter Bosz dat ook zal doen, omdat het echt zijn stijl is en het duidelijk de grootste zwakte van Dortmund is."

Volgens Tittmar moet Bosz PSV met lef durven laten spelen tegen Dortmund.

Wisselvallig


Een halfjaar geleden was het sentiment rondom Dortmund nog een stuk positiever, weet ook Tittmar. "Qua resultaten wil ik je graag herinneren aan de eerste seizoenshelft. Dortmund bleef namelijk ongeslagen in de eerste acht wedstrijden in de Bundesliga. Maar daarna volgde een mindere periode met slechts een zege in acht duels. En dat kwam vooral omdat ze in het tweede gedeelte tegen louter sterke ploegen uitkwamen: Bayern, Leverkusen, VfB Stuttgart en RB Leipzig. Dat ze zo goed en indrukwekkend begonnen met slechts één tegendoelpunt, en dat was ook nog eens een eigen doelpunt, zegt dus eigenlijk niet zoveel."

In de optiek van Tittmar is Dortmund zeker niet de uitgesproken favoriet voorafgaand aan de twee Europese wedstrijden tegen PSV. "Waar moet PSV zich zorgen over maken? Niet heel veel. Maar de voorhoede van Dortmund is altijd goed voor een doelpunt of twee en zogeheten 'heldenvoetbal'. Die term slaat op de individuele vaardigheden en kwaliteiten van spelers als Julian Brandt, Jadon Sancho, Donyell Malen en Jamie Bynoe-Gittens, die met hun vaardigheden aan de bal en hun snelheid het verschil kunnen maken. Füllkrug is behoorlijk sterk in de lucht en iemand die als een soort muur fungeert. Hij houdt ballen goed vast en brengt daarnaast zijn ploeggenoten in stelling."

PSV maakt niet overal indruk


In Nederland is er veel lof voor PSV vanwege de ijzersterke en ongeslagen reeks in de Eredivisie en de enigszins onverwachte overwintering in de Champions League. In Duitse voetbalkringen maken die prestaties allemaal veel minder indruk, zo benadrukt Tittmar tot slot. "In Duitsland wordt PSV gezien als een relatief makkelijke loting. Maar ik weet zeker dat niet veel mensen zich bewust zijn van het seizoen dat PSV tot nu toe doormaakt. Aan de andere kant verwacht men hier niet dat Dortmund schade oploopt tijdens het tweeluik, zeker ook omdat de tweede wedstrijd tegen PSV op eigen veld wordt afgewerkt."

Jadon Sancho scoorde nog niet sinds zijn terugkeer bij Dortmund, al gaf hij al wel twee assists.

Welke club bereikt de kwartfinale in de Champions League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

-Aan de andere kant verwacht men hier niet dat Dortmund zonder schade door het tweeluik komt, zeker ook omdat de tweede wedstrijd tegen PSV op eigen veld wordt afgewerkt.-

Wat betekent die zin in godsnaam?

19 februari 2024 om 00:26

Dat het blijkbaar een gigantisch voordeel is dat je de return thuis speelt.

19 februari 2024 om 00:29

Ja dat was zo in de tijd dat uitdoelpunten dubbel telden, die tijd is voorbij

19 februari 2024 om 06:34

Nee juist niet, het voordeel is groter geworden nu. Nu mag je, als je gaat verlengen, langer thuis spelen dan uit, zonder dat je als uit-team wordt beloond voor een uitgoal. Vroeger was verlengen in een uitwedstrijd lastig, maar ook wel interessant, vanwege die dubbel tellende uitgoals. Nu is dat weg, waardoor je gewoon een enorm voordeel hebt wanneer je die extra 30 minuten voor je eigen fans mag spelen ipv in een vijandig stadion.

19 februari 2024 om 09:36

Denk dat als je als uitspelende ploeg er een verlening uit weet te slepen prima heb laten zien dat er niet echt een voordeel is voor de thuisploeg.

19 februari 2024 om 11:18

Jouw beredenering klopt in mijn ogen niet in alle situaties. Stel je wint eerst thuis met 3-0 en je speelt vervolgens uit en staat na 90 minuten 3-0 achter waardoor je moet gaat verlengen, heb je dan aangetoond dat er geen voordeel is voor de thuisploeg?

19 februari 2024 om 11:37

Toch is de situatie heel anders nu die uit goal regel niet meer geldt, in mijn optiek beter.
Kijk naar Feyenoord bijvoorbeeld.
Met de ouwe regel had met name Feyenoord aan de bak gemoeten, nu alle 2 en is het nog een open wedstrijd.

19 februari 2024 om 12:57

Ik had het prima gevonden om de regels zo aan te passen dat uitdoelpunten dubbel tellen, maar dat het vanaf een verlenging niet meer telt.

20 februari 2024 om 12:54

@fred-manred, dat weet je toch niet? Misschien begon je als uitspelende ploeg wel met voorsprong (want gewonnen in eigen huis) en weet de thuisspelende ploeg er juist een verlenging uit te slepen. Dan kan dat voordeel er dus wel degeiljk zijn

20 februari 2024 om 14:03

@Simonvk

Dat is toch altijd een enorm voordeel als je thuis speelt en Europees zeker….. kijk maar naar de bekerwedstrijd van Feyenoord tegen PSV waar het publiek de wedstrijd wint niet de ploeg zelf die hadden de hulp van andere factoren en het publiek wel degelijk nodig en kregen ze ook.

En die supporters van dordtmund das net zoiets dus daar zal het ook lastig worden mits je thuis dik zou kunnen winnen maar dat verwacht ik niet.

20 februari 2024 om 14:13

@ajax123

Heb je gelijk in.

19 februari 2024 om 10:31

In Dortmund Westfalen stadion met 'die Gelbe Wand' kan het spoken. Sfeer is geweldig in dit stadion.

19 februari 2024 om 11:27

Het is best een sterke tegenstander. Maar psv is ook niet bang. Ik denk dat de kansen gelijk staan. Hopelijk gaat psv deze twee luik winnen.

19 februari 2024 om 11:38

Ik snap dat ze bij Dortmund denken, gunstige loting, had erger gekund.
Maar inderdaad dat geld voor psv ook

Haha Psv-ers wals alsjeblieft over onze Duitse vrienden heen, ik vind het huidige Psv niets minder dan Dortmund.

19 februari 2024 om 07:18

Voor zover ik me kan herinneren, is psv nooit over Duitse clubs heen gewalst…
Ik weet wel dat er tal van tweeluiken waren, waarin we het best goed deden en het alleen voor eigen publiek nog af moesten maken.

Wat dan niet lukte.

Maar ik waardeer je aanmoediging 😀

19 februari 2024 om 09:08

Yoda dat weet ik eerlijk gezegd ook niet, maar wel dat ze in staat zijn om dat te doen. Eens moet een eerste keer zijn, laten we hopen dat het gaat lukken. Geen enkel probleem, Europees sta ik achter iedere Nederlandse club.

19 februari 2024 om 08:20

Walsen wordt lastig.
Maar hopelijk komt psv extra gemotiveerd en scherp voor de dag.

19 februari 2024 om 09:09

Toss als dit soort grootspraak jullie selectie niet motiveert, dan weet ik niet wat wel. Scherpte en hard werken voor elkaar gaat essentieel zijn.

20 februari 2024 om 11:19

Grootspraak komt niet van Dortmund zelf hè.. Maar er is ook geen woord aan gelogen. De loting had voor Dortmund een heel stuk slechter gekund. Voor Psv overigens ook.

20 februari 2024 om 11:28

Zlatan dat begreep ik wel, vanuit het artikel.

19 februari 2024 om 12:24

Ach, ik begrijp best dat ze dit bij Dortmond zien als een redelijk makkelijke loting. De ploegen die ze konden loten waren Kopenhagen, PSV, Napoli, Inter, Lazio, Leipzig en Porto. PSV is uiteraard niet de grootste naam van dat rijtje.

19 februari 2024 om 12:41

Laat ze denken dat psv underdogpositie is. Maar psv zie ik als even sterk. Zeker gezien wat psv nog op de bank heeft zitten.

19 februari 2024 om 15:45

Ik vind PSV allesbehalve sterk dit seizoen in de Champions League. Tegen geen enkele ploeg echt overtuigd. Achterin kom je toch wel wat tekort tegen betere teams dus ik ben erg benieuwd.

19 februari 2024 om 20:31

@ajaxnli:

"allesbehalve sterk" en geen enkele keer "echt overtuigend". Tja.

Dit is pas de vierde keer sinds 2005-2006 dat een Nederlandse club overwintert in de CL. Maar laten we daar vooral niets positiefs over zeggen.

19 februari 2024 om 21:35

Dus? Dit gaat helemaal niet om het feit of ze overwinteren maar over de kansen van morgen... Daarbij laat ik de geschiedenis buiten beschouwing, hele andere tijden. Volgens mij zeg ik helemaal niks vreemds, ik heb PSV dit voetbaljaar niet zien overtuigen in de CL. Sevilla en Lens zijn dit seizoen niet geweldig en gingen uiterst moeizaam. Ik schat Dortmund hoger in dus ik zie PSV niet als even sterk.

19 februari 2024 om 14:36

Je moet hopen op een goede dag van Ramalho. Dan zie ik psv wel slagen in Dortmund.

20 februari 2024 om 10:28

Of gewoon Schouten achterin en middenveld met Saibari, Tillman en Veerman. Dan mag Ramalho prima een slechte dag hebben.

Natuurlijk is Dortmund blij met deze loting. Eén van de minste groepswinnaars. Iedereen hoopte natuurlijk op Copenhagen. Hoopte verder vooral PSG, Napoli, Inter en Leipzig te ontlopen. Porto zal niet veel beter zijn maar heeft de laatste jaren wat meer reputatie. En PSV samen met Lazio waren voor de groepswinnaars een op papier best gunstige loting. Helemaal bij een Dortmund wat zo bij 3/7 mogelijke tegenstanders niet eens favoriet was geweest.Het is aan PSV het ongelijk te bewijzen en zo'n Dortmund te verassen en af te straffen.

Dortmund hoopte op PSV en PSv hoopte op Dortmund. So be it. Wordt gewoon een heerlijke pot dinsdag. Ben benieuwd wat Terzic gaat doen tegen die hoge pressing van Bosz.

19 februari 2024 om 03:06

Ik had liever Sociedad, maar Dortmund is natuurlijk veel makkelijker te verslaan dan de rest voor PSV.

Ik denk een 2-1 overwinning dinsdag.

19 februari 2024 om 03:23

Hoe verging het jullie ook al weer de laatste keer tegen Sociedad?

19 februari 2024 om 07:17

@Martijn R, wat is je punt?

19 februari 2024 om 07:55

Kan aan mij liggen hoor maar Bayern en Barca in huidige vorm waren ook nog helemaal niet zo verkeerd geweest. Maar goed over het algemeen is elke nr 1 een lastig karwei terwijl je bij de nr 2 vaak wel wat zwakkere broeders hebt (Kopenhagen bijv).

19 februari 2024 om 09:17

Het is de knock-out fase van de CL, dan is elke tegenstander goed.. maar Sociedad is duidelijk een van de minst goede tegenstanders 😅

19 februari 2024 om 09:58

Het spel wat sociedad bij vlagen op de mat heeft gelegd eerste seizoenshelft heb ik maar weinig teams zien evenaren dit seizoen. Ik denk dat dat zeker een moeilijkere loting was geweest

20 februari 2024 om 18:47

Echter is Sociedad nu zwaar uitvorm en missen ze Oyarzabal. Het Sociedad van nu is duidelijk de minste van groepswinnaars

Ik ben erg benieuwd, Dortmund is opbouwend echt hopeloos. Dan gaat Emre Can tussen de verdedigers in staan en heb je helemaal
0 opties. Soms trekt Maatsen dan naar ‘6’ toe en die is zeker comfortabel met de bal. Als Hummels niet speelt zie je dat direct terug in de opbouw.
Fullkrug én Moukoko werkt niet, liever Reus om 1 van die 2 omdat die betere loopacties heeft en meer gevoel voor de ruimte. Bovenin de Dortmund rangen denken ze dat Nmecha nog veel van de problemen kan weghalen op het middenveld als die weer fit is. Ze hadden die jongen van Antwerp moeten halen, zo’n type heeft Dortmund nodig.

19 februari 2024 om 13:21

Reus en Brandt werkte ook niet echt goed samen afgelopen weekend. Dan mis je snelheid en diepgang op de flank. Samen op het middenveld met Sabitzer erachter zou ik wel willen zien maar dan moet Edin zijn favoriet Emre eruit halen. Verder als Nmecha op verdedigend vlak constanter wordt, dan hebben de Dortmund rangen van 'bovenin' gelijk. Lijkt mij in potentie een goede box-to-box

19 februari 2024 om 10:26

Goede onderbouwing.

Ik verwacht deze week weinig goeds voor alle Nederlandse ploegen. PSV is normaal gesproken gewoon minder dan Dortmund, hetzelfde geldt voor Feyenoord en AS Roma. Qua naam zou Ajax de meeste kansen moeten hebben, echter is dat de ploeg die het minst in vorm is. Maar dat Dortmund blij is met PSV lijkt mij logisch. Is in de CL toch 1 van de mindere teams.

19 februari 2024 om 08:34

Lazio? volgens mij speelt Feyenoord tegen AS Roma hoor?

19 februari 2024 om 08:44

Ik heb het aangepast, maar ook daartegen vind ik Feyenoord niet favoriet.

19 februari 2024 om 08:51

ik denk ook dat het voor Feyenoord een hele zware pittige wedstrijd wordt. maar denk wel dat ze als winnaar er dit keer uit komen. Mooiste zou zijn als ze op zijn mourinhio's winnen, in de laatse minuut van de blesure tijd!

Ze vinden het allebei geen lastige loting. En ze hebben allebei gewoon gelijk. Ze konden het stukken slechter treffen. Ik zie zelf niet echt een favoriet, maar als ik er een moet aanwijzen zie ik Dortmund dit (helaas) winnen.

Wie is er hier nog arrogant, hoop zo dat Psv van ze gaat winnen.

19 februari 2024 om 10:31

@mtichajax020.

Behalve dat dit niet arrogant is, maar gewoon de waarheid, zijn de supporters van psv ook vrij arrogant hoor.
Het is niet dat psv de laatste 2 maanden nou zo geweldig speelt.

19 februari 2024 om 12:08

Hoezo is dit de waarheid, Psv doet echt niet onder Dortmund.
Ze staan niet voor niets ongeslagen bovenaan.
Geloof ik best dat de motivatie wat minder is als je tegen met alle respect een volendam moet, uiteindelijk winnen ze toch wel.

19 februari 2024 om 12:16

@mitchajax,

Maar er word toch ook niet uitgesproken dat psv zwak is of iets dergelijks.
Ze geven alleen aan dat het een "relatief makkelijke loting is" wat ik goed kan begrijpen, aangezien Kopenhagen op papier de enige tegenstander was die makkelijker was.

"maar ik weet zeker dat niet veel mensen zich bewust zijn van het seizoen dat PSV tot nu toe doormaakt".

Dan weet je toch dat ze wel weten dat psv in bloedvorm is...

19 februari 2024 om 17:32

@jeroentje,
Psv heeft de laatste wedstrijden niet het niveau geraakt van de eerste seizoenshelft, maar miste ook de nodige spelmakers. Morgen zijn ze weer op volle sterkte (m.u.v. Lang) en is het aan Psv om te laten zien dat ze weer verder gaan waar ze gebleven waren. En dat is elke wedstrijd 100% domineren.

19 februari 2024 om 21:37

De Eredivisie is natuurlijk heel anders. PSV speelt zelden wedstrijden met hoge intensie. Tegen Sevilla en Lens was het niks speciaals. Arsenal kansloos verloren.

20 februari 2024 om 09:36

@psvgek95,

Elke wedstrijd 100% domineren is natuurlijk overdreven.
Ik herriner me wedstrijden tegen Heracles, Feyenoord en Ajax waar ze absoluut geen 100% domineerden.

20 februari 2024 om 10:23



@jeroentje,

Feyenoord; was de lastigste wedstrijd en die wonnen ze verdiend.
Ajax; op de eerste 20 minuutjes na was dit gewoon domineren. Heb nog niet eerder een editie meegemaakt waarin psv zo overtuigend speelde, 2e helft leek het wel een oefenpartijtje.
Heracles; als 0-6 niet 100 weet ik het ook niet.

Als ik Bosz was, zou ik dat regeltje groot ophangen in de kleedkamer , betere motivatie is er niet. Tuurlijk is PSV gezxien de begroting 1 van de minste ploegen van de CL, maar met hunhuidige vorm kunnen ze zeker stunten, want Dortmund is dit jaar zeker geen wonderploeg

19 februari 2024 om 11:34

Stunten zou ik het niet noemen, daarvoor het is onderling verschil niet groot genoeg. Een stunt zou zijn wanneer je Real/city of 2 wedstrijden uitschakeld, tegen Dortmund doorbekeren is gewoon een hele goede prestatie.

Dat ophangen van die uitspraken moet ik altijd wel een beetje om lachen trouwens. Zijn er daadwerkelijk volwassen mensen die motivatie halen uit dingen die andere mensen zeggen over hun? Volgens mij moet je gewoon lekker genieten van het affiche, de sfeer (in een prachtig sfeervol Philips Stadion en een uitverkocht Signal Iduna) en daar gewoon je motivatie uit halen. Dat ophangen van die uitspraken is zo Mourinho-esque.

20 februari 2024 om 12:23

Het is een stunt als je puur naar de waarde van de selectie kijkt

Ik snap de uitspraken wel om eerlijk te zijn. Als je (vanuit Dortmund perspectief) van de laatste 16 ploegen van Europa PSV loot dan is dat per definitie een gunstige loting.

Andersom geldt echter exact hetzelfde. Ik denk dat iedereen die de Bundesliga zo nu en dan kijkt kan beamen dat Dortmund ook niet bepaald een wonderploeg is. Voor beide ploegen een relatief gunstige loting en bovendien voor de neutrale kijker (hopelijk) een mooi affiche. Gevoelsmatig zeg ik 60/40 in het voordeel van Dortmund, maar ik laat me graag verrassen. Ze zijn toch redelijk overtuigend geplaatst in een poule met PSG, Milan en Newcastle.. dan kun je natuurlijk wel wat.

De wedstrijd komt imo te laat, ik vind PSV al weken minder en minder gaan voetballen en Dortmund heeft er met uitzondering van afgelopen weekend weer behoorlijke wedstrijden bij zitten. Tuurlijk heeft PSV afwezigen gehad en hopelijk ligt het daaraan, maar ook compleet was het in de CL niet overtuigend. Ben heel benieuwd naar de opstelling. Bakayoko ziek geweest en al even niet in topvorm en Lozano vind ik echt heel matig, vooral qua balbehandeling. Ik hoop op Tillman op links en Bakayoko op rechts. Middenveld met Mauro, Veerman en Saibari, Schouten weer als CV.

Dortmund zegt niet dat het een relatief makkelijke loting is, dit is de algemene tendens in de Duitse pers. Kan me voorstellen dat dit door de gekozen titel met "citaat" niet helemaal lekker uit de verf komt. Best logisch dat de Duitse pers dit schrijft, want PSV is nou eenmaal een van de minder sterke ploegen die over is. Andersom is Dortmund dat al helemaal, dus iedereen is blij met deze loting. Mooi toch.

Gunstige in dit geval is dat Peter Bosz de tegenstander goed kent, en ook weet welke tactiek hij moet bedenken om Dortmond uit te schakelen. Ik denk zelf dat als je die Brandt goed onder druk zet, dat de angel uit het team is. Maargoed, de tegenstander van Bosz is meestal Bosz zelf, als hij weer vol op de aanval gaat spelen

Als PSV speelt zoals ze moeten spelen hoeven ze niet bang te zijn van Dortmund. Het is echter de tweede helft van het seizoen met misschien een terug val wat voorgaande jaren ook gebeurde
Peter Bozs zal tactisch moeten spelen en de juiste druk zetten op Dortmund. Dan moet het lukken.

Ik vrees dat de zwakke defensie PSV gaat opbreken. Maar van de andere kant is ook Dortmund geen geweldige ploeg, dus er liggen zeker kansen.

En ik heb ook zitten juichen dat PSV slechts Dortmund lootte. Die kunnen prima ballen maar zitten toch wel een angstniveautje onder Liverpool, Arsenal, City en Real bijvoorbeeld. Succes vanavond PSV en pak je momenten!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren