Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Younes voelt de bui hangen en gaat na 9 wedstrijden op zoek naar nieuwe club

Laatste update:

Amin Younes heeft in goed overleg met Al-Ettifaq zijn contract laten ontbinden, zo meldt de buitenspeler via Instagram. De 29-jarige Duitser laat weten zijn conditie op peil te houden in Düsseldorf in afwachting van een nieuwe club. Younes speelde in anderhalf jaar tijd maar negen wedstrijden voor de club uit Saudi-Arabië.

"Zoals je dagelijks in de media kan zien, ondergaat de club en de hele competitie momenteel een complete herstructurering. Ik heb besloten om per direct op zoek te gaan naar een nieuw avontuur", schrijft Younes. De achtvoudig Duits international is Al-Ettifaq dankbaar voor het vinden van een 'snelle oplossing' en wenst de club 'veel succes met de komende uitdagingen'.

Met het aantrekken van Jordan Henderson, Moussa Dembélé en Jack Hendry blijkt de ploeg van trainer Steven Gerrard erg actief op de transfermarkt. De komst van de nieuwe spelers en de flinke kwaliteitsinjectie van de competitie lijkt het vertrek van Younes te hebben doen versnellen. De voormalig Eredivisionist wacht met een transfervrije status nu dus rustig op een nieuwe uitdaging.

Vorig jaar augustus werd Younes voor een jaar gehuurd door FC Utrecht. Bij de Domstedelingen kwam de aanvaller tot tien optredens. Daarin kwam hij niet tot scoren, maar gaf hij wel twee assists. Hij kwam vooral in het nieuws na een handgemeen met toenmalig trainer Henk Fraser, die zijn pupil bij de keel greep en daarop werd ontslagen. Komend seizoen staat Fraser aan het roer bij RKC Waalwijk.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Blijkbaar vinden ze jongens als Younes niet goed genoeg meer nu ze in een andere vijver kunnen vissen!

Ging Younes als 1 van de weinige voor een sportieve ambitie naar Saudi? Ik begrijp het even niet

27 juli 2023 om 23:19

Als je voor het sportieve gaat is het toch vreemd om te vertrekken nu er betere spelers gehaald worden.

Misschien wil Fraser hem wel hebben bij RKC

27 juli 2023 om 15:16

Grijpen zou ik zeggen!

28 juli 2023 om 08:43

Die gaat zijn slag nu zekers slaan

Dus RKC gaat het niet worden komend seizoen? denk dat hij voor wat kleinere clubs nog zeker van waarde kan zijn, maar ja wil hij dat, is natuurlijk wel een dure jongen, en zoals blijkt met het voorval Fraser niet de makkelijkste in de omgang/groep.

27 juli 2023 om 14:53

Dus 1 akkefietje en hij is gelijk niet de makkelijkste? Een akkefietje waarbij Fraser hoofdschuldige was.

27 juli 2023 om 14:54

Nee, bij elke club wel akkefietjes. Overal via de achterdeur vertrokken..

Toch zonde, nu kan hij niet meer voor zijn droomclub Al-Ettifaq uitkomen...

Het schijnt dat RKC nog een rechtsbuiten zoekt

heeft een zak geld gekregen, contract ontbonden.
nu kan die club weer wat andere buitenlanders inschrijven, van een hoger niveau.

Toch zonde dat het mentaal niet helemaal lekker zit bij Youness. Hij liet bij Ajax en Frankfurt bij vlagen toch wel zien dat hij in potentie een hele goede speler had kunnen worden. Ik ben er ook van overtuigd dat als hij wat meer open had gestaan voor kritiek/zelfverbetering hij echt wel een completere buitenspeler had kunnen worden in plaats van de steeds naar binnen komende vleugelaanvaller. Maar desalniettemin heeft hij het toch als eredivisiespeler nog tot die Mannschaft weten te schoppen. Dat heb ik altijd al een prestatie van formaat gevonden.

Kan mooi naar Frank de Boer in het andere geldland. In Europa is hij zo een beetje wel overal met de staart tussen de benen vertrokken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren