Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wonderschoon: Garnacho scoort op Rooney-esque wijze met prachtige omhaal

Laatste update:

Een werkelijk fenomenale omhaal van Alejandro Garnacho heeft Manchester United in het competitieduel met Everton een vroege 0-1 voorsprong opgeleverd. Na een voorzet van Diogo Dalot schoot de Argentijn magistraal raak.

Het gebeurde al in de tweede minuut van de wedstrijd. Een hoge voorzet van Dalot eindigde net achter de jonge vleugelaanvaller, die niet twijfelde en een omhaal inzette. De bal zeilde prachtig achter doelman Jordan Pickford.

Erik ten Hag keek vanaf de reservebank verbouwereerd maar vol trots toe, waar ook zijn teamgenoten vol ongeloof de doelpuntenmaker bejubelden.

Het doelpunt zal vermoedelijk de boeken ingaan als het doelpunt van het seizoen in de Premier League. De goal zal Manchester United-fans doen denken aan een ander legendarisch doelpunt.

Toen schoot Wayne Rooney in het seizoen 2010/11 met een omhaal van vergelijkbare schoonheid raak tegen Manchester City, waardoor the Mancunians de stadsderby winnend besloten.

De beeldschone treffer doet daarnaast denken aan de omhaal van Cristiano Ronaldo namens Real Madrid tegen Juventus, in de kwartfinale van de Champions League van het seizoen 2017/18.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En dan ff de Suuuuuuuuuuuuui erachteraan plakken het baasje! Aardig goaltje.

26 november 2023 om 19:25

Ja dat maakt het echt beter...die kansloze Siuuuuuuu......

26 november 2023 om 21:18

Toch een soort van leuke symboliek? De nummer 7 van utd die na een geweldige goal die de wedstrijd openbreekt een soort ode brengt aan de beste nummer 7 die utd ooit heeft gehad? Ik ben er over het algemeen ook geen fan van. Maar in dit geval vind ik het wat hebben. (Toevoeging: mijn excuses ik was in de veronderstelling dat garnacho nummer 7 had en niet nummer 17, dit verandert mijn standpunt wel een beetje)

27 november 2023 om 09:21

Hij is groot fan van Ronaldo. Prachtig doelpunt die erg deed denken aan Ronaldo vs Juve, die combinatie liet hem denk ik op deze manier juichen.

Goede genade wat een goal zeg

Heerlijke goal, en wat een heerlijk comentaar.

Een van de beste goals die ik ooit heb gezien. Omhaal vlakbij randje 16 die er nog zo invliegt. Bizarre goal zeg!

26 november 2023 om 19:00

Ik zag alleen zijn gejuich. Z'n hand gebaartjes. Het uitbundig juichen. Dacht echt van hmm oke leuk is maar 0-1, net begonne. Doe rustig totdat ik de goal zag lol. Ohhhhh ja dan mag het zeker wel ja hehe, ...wat een goal was dat zeg poeh! 🤝👏

Dit is denk ik echt een van de beste omhalen in recente jaren, dat Garnacho die vreselijke voorzet van Dalot nog tot assist weet te promoveren met dit kunststukje is ongekend. Doelpunt van het jaar in de PL is in ieder geval al binnen hiermee, misschien ook zelfs wel de Puskas Award.

Wauw wat een goal! Wat een klasse. Blinde voorzet zag ik.

Vaak zie je bij omhaals dat het een instinctive reactie is en dat ze het uitstilstand doen. Hier moest Garnacho nog achteruit naar de bal lopen dus moest nog nadenken, wat het zo bizar moeilijk maakt. En dan nog van zo ver. Take a bow zeg ik dan!

Geef hem die Puskas trofee maar, nondeju wat een doelpunt

Wat een verschrikkelijk mooi doelpunt, Rooney request? Vind hem ook wel van het niveau Ronaldo tegen Juve God allemachtig...

26 november 2023 om 19:12

Deze is nog van een stuk verder. Fantastische goal.

Beste omhaal allertijden. De moeilijkheidsgraad bij deze omhaal is echt krankzinnig.

26 november 2023 om 18:36

Omhaal van Rooney tegen City vergeten?

26 november 2023 om 19:31

Die van Rooney en Zlatan heb ik beide live zitten kijken. Deze is qua moeilijkheidsgraad toch het moeilijkst van allemaal als je gaat analiseren. Die van Zlatan was een beetje op goed geluk maar dat maakt die goal niet minder mooi.

26 november 2023 om 18:39

Die van Zlatan tegen Engeland blijft voor mij toch altijd de allermooiste. Dan heb je nog Rooney en Ronaldo. Maar nondeju deze komt zeker in de top 4 hoor.

26 november 2023 om 18:57

Die van Zlatan was de mooiste goal ooit uberhaupt.

26 november 2023 om 19:16

Individueel wel ja, teamgoal is wat mij betreft Arsenal tegen Norwich City, Wilshere die 'm uiteindelijk intikt.

26 november 2023 om 18:46

Toch echt die van San Marco hoor.

26 november 2023 om 19:22

Bale en Ibra nog wel mooier denk ik

26 november 2023 om 19:29

Bale idd ook puur door het podium waarop hij die maakte. Falcao had ook ooit een zieke, van minder ver maar echt kiezelhard

26 november 2023 om 20:03

Bale is qua moeilijkheid top, en ook nog in een CL finale. Maar Rooney blijft mijn favoriet, in de derby en echt een fantastische omhaal

26 november 2023 om 20:46

Van Basten was nog scherper in de winkelhaak en nog meer een omhaal (lichaam van Garnacho meer zijwaarts dan van Basten). Maar goed, dit zijn zulke uitzonderlijke goals dat je eigenlijk niet zou mogen vergelijken

Wat een waardeloze voorzet zeg...

26 november 2023 om 18:48

@voetbalfreak; goed genoeg om dit mee te doen ;-)

Nog slechtere voorzet dan die van Muhren.

Netjes hoor, meteen ook de winnende

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren