Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Wisselgeld bij Nainggolan-transfer’ eist hoofdrol op: ‘Ik ben sprakeloos’

Laatste update:

Nicolò Zaniolo bewandelde afgelopen zomer samen met Davide Santon de omgekeerde weg toen Radja Nainggolan AS Roma voor in totaal een kleine veertig miljoen euro verliet voor Internazionale. De jongeling maakt dit seizoen voorlopig echter meer indruk bij i Giallorossi dan de Belg doet in het Giuseppe Meazza en Zaniolo eiste dinsdagavond in de Champions League wederom een hoofdrol op.

De negentienjarige middenvelder nam in de met 2-1 gewonnen wedstrijd tegen FC Porto de gehele productie van zijn ploeg voor zijn rekening en werd zo de jongste Italiaan ooit met een dubbelslag in het miljardenbal. Zaniolo was na afloop vanzelfsprekend opgetogen over het resultaat: “Het was een ongelooflijke avond. Ik ben sprakeloos en ik had zoiets nooit verwacht”, glunderde hij bij Sky Italia.

Ondanks zijn eerste goals ooit in de Champions League was hij echter toch niet helemaal tevreden met het resultaat: “De return zit eraan te komen en we hadden dat doelpunt nooit mogen incasseren. We moeten blijven denken als een team. We hebben FC Porto bijna niets toegestaan, dat moeten we in de tweede wedstrijd zien te herhalen. Ik heb vanavond hard gewerkt en ik ben blij dat ik dat kan doen voor het team.”

Trainer Eusebio Di Francesco is eveneens lovend over Zaniolo, al trapt hij ook wat op de rem: “Ik denk dat die jongen de ruimte moet krijgen om te groeien. Ik heb hem verteld dat hij zijn hoofd erbij moet houden, aangezien een doelpunt je uit een wedstrijd kan halen en voor afleiding kan zorgen. Hij bleef echter niet alleen gefocust, maar scoorde bovendien nog een keer. We hebben een speler met enorm veel talent in huis en we zijn blij dat hij hier is.”

Denk jij dat AS Roma FC Porto uit gaat schakelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja dat was nou een prima deal van Roma.

Deze jongen doet het veel beter dan Naingolan op het moment. In Roma lachen ze zich dood. Een goede voetballer die geen onrust veroorzaakt binnengekregen.

Korte termijn denken vs lange termijn denken. Bij Inter dachten ze op korte termijn een topspeler te hebben en Roma zag vooral op lange termijn talentvolle jongens.

13 februari 2019 om 08:57

Probleem van Naingolan is dat hij geen lieve jongen is. In Italië zijn ze net als de Duitsers zeer gedisciplineerd. Italiaanse speler spelen vol met passie. In geen enkele competitie zie ik drijf gretigheid van spelers als in Italië. Die jongens daar willen echt elke bal winnen.

13 februari 2019 om 11:19

Stom van Inter want Zaniolo stond al jaren bekend als de parel van de jeugdopleiding.

Heel veel mensen waren verbaasd dat Roma Naingolan zo gemakkelijk liet vertrekken.

Maar zie nu, een jong groot talent is bij Roma opgestaan. Roma heeft weer goud in handen, al moet ik nog niet te euforisch zijn, hij moeten zijn talentenstatus wel waar maken. Maar als hij bij de les blijft, kan het een grote speler worden !

Voor de inter fans: hadden jullie deze ontwikkeling verwacht? Want wat is dezejongen een groot talent! En is in vorm

het is achteraf misschien geen slimme keuze geweest van Inter maar iedere club ter wereld maakt wel eens zo een foutje door een groot talent te laten lopen voor een mindere speler. vaak zijn het ook de coaches voor wie de druk zo groot is dat ze een talent geen kans durven te geven en liever kiezen voor een gearriveerde vedette. zie bv een Mourinho die in een kort tijdsbestek Lukaku, De Bruyne en Salah liet vertrekken bij Chelsea maar zo zijn er natuurlijk veel meer coaches die dit soort beslissingen nemen

Rashford bv werd bij United niet eens als een absoluut toptalent gezien maar kwam er toen uit nood in omdat de eerste 5 spitsen toen geloof ik geblesseerd waren. vaak worden sommige spelers ook ontdekt per toeval

13 februari 2019 om 10:22

Het is niet de eerste keer dat er zoiets gebeurd bij Inter. Wanbeleid bij onze club.

13 februari 2019 om 10:28

dat is helaas zo bij bijna elke club die rijke investeerders heeft. die kopen alles wat los en vast zit en kijken niet zo om naar de jeugd. geduld voor talentontwikkeling hebben ze niet want de grote ambities moeten per direct waar gemaakt worden voor deze mensen. ze willen natuurlijk ook zsm hun geld terug verdienend dus verder als dat kijken ze niet

de coaches voelen die druk van het per direct moeten presteren ook dus die durven die jonge spelers vaak ook geen kansen te geven. kijk naar een Sancho bij Dortmund. die jongen had in de Premier League ook makkelijk mee gekund bij een topclub

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren